Ti imaš slovenački pasoš?-Paja je napisao/la:Prica o uspjesima i osvajanju branilac reprezentacije BiH, redovne na velikim takmicenjima!![]()
Hard as rock!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Barca je institucija za Arsenal, isto kao što su to danas Chelsea ili Manchester. Ili nekada QPR ako ćemo o historiji. A Paja, ovdje pričamo o Arsenalu a ne o reprezentacijama. Prijavio sam tvoj post kao spam.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- -Paja
- Kontakt:
Super, onda ces vjerovatno kao moralna vertikala prijaviti i svoje postove i jarana ti o Dzeki posto i to nema nikakve veze sa Arsenalom, ili neces?
Dio Arsenala
- NoName
- Kontakt:
Tu postoji veza, samo je treba pronaći. Naravno, ne vjerujem da ćeš ti to uspjeti pa ti predlažem da mi vjeruješ-Paja je napisao/la:Super, onda ces vjerovatno kao moralna vertikala prijaviti i svoje postove i jarana ti o Dzeki posto i to nema nikakve veze sa Arsenalom, ili neces?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- -Paja
- Kontakt:
Tu postoji veza samo u tvojoj glavi u stvarnosti tu nikakve veze nema. To je isto ko da spomines Zajka Zebu na temi Real Madrida.
Dio Arsenala
sta tek reci za one koji izdadose Huseina kapetana,prije svega mislim na rizvanbegovica?Monolog je napisao/la:Tvrdiš da Arsenal ima izraženiji timski duh od Barcelone. Hm, šta tek treba reći za igrače koji javno govore protiv Gallasa?
kakakakavm mehanizam,kakvi bakraci?Sha ba ti?Monolog je napisao/la:Igrom, možda samo premierligaše, ali i u igri dobrano zaostaje za mehanizmom zvanim Barcelona.
Uh mehanizma mi,gdje jedan igrac uz pomoc sudije probije stranu doda,ovaj doda skuuuupom pojacanju zvani Villa da je ubaci u gol il to uradi patuljak sam
Al' prati malo patuljka,ukoliko ne prodje baca se na pod,ko da mu je CR7 uzor
Ja rekoh timskih duh se mjeri kvalitetom ronaldinha,a samo si mi argumentovo post,dabome,da nije bilo ronaldinha papa la ligo,papa ECC...Monolog je napisao/la:Ronaldinho im je donio titule i titule, pobogu. Da, taj isti Ronaldinho je osvojio i CL u dresu Barcelone. Da li je bačen novac dovođenje jednog od najvećih čarobnjaka?
ja uzas nevolim kad ljudi izvlace totalno iz konteksta,ja rekoh par na golu je bolji od drugog para,a ako sad bas i hoces,Almunia je velicina za Valdesa-(zelis argument?Pa njega je i Engleska trazila da im braniMonolog je napisao/la: Što se tiče Almunije, pa taj čovjek je poput Guše u posljednje vrijeme. Ti ili ne pratiš Arenal ili si @Pajin rođak. Almunija je toliko slab da ne brani ni u konkurenciji sa Fabianskim i Szsceshnyjem. Dakle, i tu si dobrano pogriješio.
Clichy je dokazana velicina,za razliku od abidabidala,jer clichy od 34-38 tekmi odigra 30-32 savrseno,taj ritam nemoze pratiti ni CR7 ni Messi,pricaj sta ho's a da bi abidal.Monolog je napisao/la:Gibbs bolji od Abidala?Clichy je sigurno tu negdje sa protimcem Barcelone, ali Gibbs ima još puno da pokaže, ali godine su na njegovoj strani.
Gibbs pa je klasa za sebe,on ima sve u odnosu na abidala nema samo iskustvo,sve dr je ja nj strani.A i iskustvo je disutabilna prednost.
Osim napada u nogometu imas i odbranu,no,savremenomMonolog je napisao/la:Sagna ne smije ići u istu rečenicu sa Alvesom, ali navikao sam od objektivnih navijača Arsenala ovakve stvari. Čuj Sagna bolji od Alvesa. Ne mogu da vjerujem.![]()
za tim svabe dakako,slazem se i turci
ps.Chamacka mi ne diraj ni za zivu glavu,ni nicklasa nesmijes,al' ima njega ko branit
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pa mozda Real zainteresovan za njega-Paja je napisao/la:Tu postoji veza samo u tvojoj glavi u stvarnosti tu nikakve veze nema. To je isto ko da spomines Zajka Zebu na temi Real Madrida.
Bgm danas imate tesku utakmicu i ako cemo realno,sanse su vam minimalne za pobjedu.S obzirom i na samopouzdanje kojeg nemate nakon poraza od gradskog rivala...Crno vam se pise.
You'll never walk alone.
Ima veze, itekako.
Volio bi vođa imati njega u ekipi, ali šuške su problem.Arsène Wenger is impressed by Wolfsburg striker Edin Dzeko but is unlikely to move for him in the January transfer window.
The Bosnian is one of the hottest properties in European football right now and helped his side to their first Bundesliga title last season.
An impressive 40 goals in 74 appearances has led the 23-year-old to be linked with any number of big clubs, Arsenal included. However Wenger believes Dzeko would cost too much money.
“I like the player,” he admitted at Friday’s press conference. “But they fly too high right now – price-wise.”
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Kad pitaju Wengera sta misli o nekom igracu uvijek prica pozitivno pa tako i ovome precjenjenom igracu sto je vodja u zadnjoj recenici i rekao a ti jos dolazis sa tim kao nekim argumentom a to je ustvari protuargument.
Fools!
Fools!
Dio Arsenala
Nikakav protuargument, čovjek ga cijeni, hvali ga, ali je malo preskup za njih. Čitaj kako piše.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Igrace koje Wenger cijeni, dovede u tisini a ovako na pitanje Wengeru o spekulaciji koju su plasirali zuti mediji covjek normalno kao veliki gospodin hvali sve pa tako i lose igrace i svaka mu cast, i u zadnjoj recenici doda kako je precijenjen i ti se jos vise obrukas i to postavisVirtu4l je napisao/la:Nikakav protuargument, čovjek ga cijeni, hvali ga, ali je malo preskup za njih. Čitaj kako piše.
Fools!
Dio Arsenala
- Arsenalisation
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Pozivam sve navijače Arsenala da više ne pišu na ovoj temi dok se stanje ne riješi jednom zauvijek. Pridružite se spisku forumaša koji bojkotuju ovu temu.
1.GunnerS
2.Bosco
3.Arsenalisation_________
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Naravno, dovede igrača iz Burkine Faso i Djevičanskih otoka, kako ćeš njih dovesti nego u tišini. Doveo je Koscielnog na sva zvona, pa je popušio foru...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Koscielnog je doveo u tisini i on je pun pogodak, jos kad se prilagodi u potpunosti...Sto se tice tih drzava pitacu te da mi nabrojis igrace koje je doveo iz tih drzava a onda cu te pitati zasto valjas gluposti?Virtu4l je napisao/la:Naravno, dovede igrača iz Burkine Faso i Djevičanskih otoka, kako ćeš njih dovesti nego u tišini. Doveo je Koscielnog na sva zvona, pa je popušio foru...
Dio Arsenala
Ovi "bojkoti" su mi presmješni.Bosco je napisao/la:Pozivam sve navijače Arsenala da više ne pišu na ovoj temi dok se stanje ne riješi jednom zauvijek. Pridružite se spisku forumaša koji bojkotuju ovu temu.
1.GunnerS
2.Bosco
3._________
Vi meni nikako niste jasni. Kao i oni što "bojkotiraju" Liverpoolu temu. Pa šta nekog briga hoćete li vi pisati ili nećete? Jeli to nekom u interesu? Pišete radi sebe..
...što je više lome to je volim jače...
Znam da si čuo za sarkazam. Zato ne mlati bez veze. Koscielny mi se baš svidio protiv Tottenhama, da je više onakvih kao on... primali bi petardu u prosjeku...-Paja je napisao/la:Koscielnog je doveo u tisini i on je pun pogodak, jos kad se prilagodi u potpunosti...Sto se tice tih drzava pitacu te da mi nabrojis igrace koje je doveo iz tih drzava a onda cu te pitati zasto valjas gluposti?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Nije to sarkazam, to su konstatne nebuloze koje nerijetko likovi poput tebe izgovaraju, najcuvenija je meni ona o djeci iz afrike i onda kad ih pitas koja su to djeca iz afrike oni naravno ne znaju jer takvi uopste ne postoje.Pokusavam da odgonetnem sto si se Koscielnog uhvatio(koji sjajno igra) i onda dodjem do genijalne zakljucka, pa da Bosanski mediji su pokusavali da ubace Spahica u Arsenal nekakvim nebulozama da ga zele a ono Koscielni otisao
Fools!
Fools!
Dio Arsenala
Koscielnog ubacujem zato što je kritičan igrač. Čitam jučer 'flop of the match'...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoćeš da kažeš da si veći stručnjak od njih?-Paja je napisao/la:Flop of the match po izboru strucnjaka iz zute stampe
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.