FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 24 jan 2020, 23:57

Sjeverjecudo je napisao/la:
24 jan 2020, 22:24
Clansku treba imati svako ko se smatra navijacem ili simpatizerom a u mogucnosti je da priusti istu,eh sad koliko god @Denchi i @Zip bilo smijesno da neko ne moze imati para za clansku,to ne znaci da nije tako,nek se samo malo osvrnu oko sebe I pogledaju svaki dan neke humanitarne akcije i narod koji rovi po kontenjerima
I ima ljudi koji nemaju tu marku danas,a i ako imaju iskoriste je da bi kupili nesto da se prehrane.
Nemojte se cuditi tome nedo bog svako od nas moze sutra doci u tu situaciju.
Eh ovo za utakmicu, uredu, hoce da izadju clanovima u susret,svaka cast Al bilo je drugih nacina da se izadje u susret, ovo su uradili namjerno opet da bi pravili podjelu medju navijacima.
Hajmo biti realni,sutra kad bi doslo 70 % nas koji smo clanovi nebi mogli svi uci,tako da ovo je ciljano uradjeno,kako bi se pravila podjela,a nije ovo prvi put ovoj upravi da tako nesto radi.
Ako ce se tako vrijednovati onda su najvrijedniji oni sto imaju clanske a prate Sarajevo po svakakvim vukojebinama.
Hvala na srcu jarane . :thumbup: :njanjanja: Iskreno mozda ne znas moja pisanja , ako poznas onda mi bas znaci .
Ovo bordo je ok , a ovo plavo je upitno . Krene Pitar i povede jarana "komsiju" , a mjesta malo . Ne pise na celu nikom da li je ili nije za upravu . Imas clansku , imas vremena i odes . Nije neka tekma , aman-zaman . Uzvratiti cu ti "srce" , ako podrzis AKADEMIJU . :urnebes: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 jan 2020, 23:58

MortemHz je napisao/la:
24 jan 2020, 23:54
kosevskobrdo je napisao/la:
24 jan 2020, 23:48
Ko nema 20 km a zeli da bude clan kluba neka mi se javi u pp, uclanit cu ga ja online i dobit ce kartu na kucnu adresu.

Diskrecija zagarantovana :D
Pridružujem se.
Ako ti se više osoba javi proslijedi meni da i ja pomognem ili nek se javi direktno meni.
Svaka cast iskreno obojici.

Btw. Meni bi cvaja trebala do prvog, ne treba clanska :njanjanja:
NEMA NAZAD

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 24 jan 2020, 23:59

MortemHz je napisao/la:
Ko nema 20 km a zeli da bude clan kluba neka mi se javi u pp, uclanit cu ga ja online i dobit ce kartu na kucnu adresu.

Pridružujem se.
Ako ti se više osoba javi proslijedi meni da i ja pomognem ili nek se javi direktno meni.
Pridruzujem se, 5 clanskih i od mene.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jan 2020, 00:10

Svaka cast momci!Ali opominjem vas,jer ima puno prevara na balkanu..Nadam se da ce clanske karte doci u ruke ljudima koji zaista nemaju..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 25 jan 2020, 00:19

Kad smo već kod posjete, ljetos sam putovao 7h u jednom smjeru da bi pogledao tekmu na početku sezone, iako nisam iz Sarajeva, živim za njega, i nije mi jasno kako neki mogu biti tako blizu, a da ne odu na tekmu, znam da je stadion u lošem stanju, ali to nije opravdanje!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 jan 2020, 00:22

fanatikk je napisao/la:
24 jan 2020, 23:59
MortemHz je napisao/la:

Pridružujem se.
Pridruzujem se, 5 clanskih i od mene.
svaka cast momci

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 jan 2020, 00:30

Samozdravlje je napisao/la:
24 jan 2020, 19:38
Otkud dolaze meni ovoliko "srca", hvala , ne mogu provaliti ko ih salje . Lagao bih da mi ne hrani ego . Volim i ja Vas . :ljepota: :urnebes:
Hvala sefe :urnebes: :urnebes: :bih:
Ma zezao sam se raja , nemojte me pilati :urnebes:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 25 jan 2020, 00:38

kanarinac je napisao/la:
24 jan 2020, 23:17
ThrillerHz je napisao/la:
24 jan 2020, 23:15
Oj patetike, povraticu :puke:
Zao mi je ako si se pronasao,nije sramot starog derati.
Eto svakom ko nema 20KM za clansku nek se jave u pp da “oderemo mog starog”.

Pusti patetike samo :puke:
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jan 2020, 00:46

Ja neću člansku, imam to. Al ako se već nudite, sad će mi registracija na Seatu a Sabra nije uplatila ratu. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 jan 2020, 00:49

Svaka cast momci, ovakvih stvari treba ovom forumu
@skoro skroz bespotreban post i nimalo zanimljiv.
.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jan 2020, 00:50

skoroalen je napisao/la:
25 jan 2020, 00:46
Ja neću člansku, imam to. Al ako se već nudite, sad će mi registracija na Seatu a Sabra nije uplatila ratu. :kafa:
Jel to opet kasni, sprema li se bojkot
NEMA NAZAD

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jan 2020, 00:53

zlo87 je napisao/la:
25 jan 2020, 00:49
.
Ne mogu patetike brate. Sve je počelo sa pljuvačinom jednog sasvim regularnog poteza uprave. Onda ispade da nam tribine pune migranti koji prodaju maramice po gradu.

Al evo, sad ozbiljno. I od mene jedna članska, fakat. Al poslije 7.2., tad mi liježe stipendija, do tad sam frontalni kokuz.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 jan 2020, 01:00

skoroalen je napisao/la:
25 jan 2020, 00:53
zlo87 je napisao/la:
25 jan 2020, 00:49
.
Ne mogu patetike brate. Sve je počelo sa pljuvačinom jednog sasvim regularnog poteza uprave. Onda ispade da nam tribine pune migranti koji prodaju maramice po gradu.

Al evo, sad ozbiljno. I od mene jedna članska, fakat. Al poslije 7.2., tad mi liježe stipendija, do tad sam frontalni kokuz.
Slazem se i ja da je korektan potez uprave, ali meni nije ok da eto imamo toliko clanova prema njihovoj racunici mozemo svi stati u Butmir? Nije samo ova uprava, nijedna uprava nije radila na tom uclanjivanju i privlacenju raje, to neces sigurno postici ovim zadnjim videom koji je realno uzasan. Ne bih da ulazim u to ima li neko ili ne, nezahvalno je pricati o tome i niko nije isti nit se moze stavljat u neciju obucu. Ako kome zatreba i od mene karta za utakmicu, clanska.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 jan 2020, 01:03

skoroalen je napisao/la:
25 jan 2020, 00:46
Kvaris lijepe poteze, momaka koji zele pomoci . Nije bas za sprdnju , malo jeste teze realizovati , ali ako @Morto ima vremena da nas organizuje (a ima povjerenje svih nas) mogla bi biti fina prica .

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jan 2020, 01:04

zlo87 je napisao/la:
25 jan 2020, 01:00
Slazem se i ja da je korektan potez uprave, ali meni nije ok da eto imamo toliko clanova prema njihovoj racunici mozemo svi stati u Butmir? Nije samo ova uprava, nijedna uprava nije radila na tom uclanjivanju i privlacenju raje, to neces sigurno postici ovim zadnjim videom koji je realno uzasan. Ne bih da ulazim u to ima li neko ili ne, nezahvalno je pricati o tome i niko nije isti nit se moze stavljat u neciju obucu. Ako kome zatreba i od mene karta za utakmicu, clanska.
Ma tekma u ponedjeljak u 13:00, realno ko i može doći? Djeca na raspustu i neki penzioneri. Ja student evo pa ne mogu doći jer u ponedjeljak u 13:00 imam ispit na koji moram izać. To je nagrada za onih 10% članova koji su slobodni u to vrijeme da dođu u Butmir.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 jan 2020, 01:20

Skoro se nije sprdao ni sa kim, vec je to samo obicna zajebancija popustite momka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 jan 2020, 01:33

Da ima raje koja nema clansku jer je nemoze priustit ima al je to mali broj i jos manji je broj koji bi dosli da gledaju utakmicu u butmiru protiv kaknja.. a jos manje ljudi koji ce doc sa 50 +km da gleda pripremnu tekmu.. Nekazem da nema i tajvi osoba al to je mozda 10 ljudi i ako dodu sigurno bi ih pustili il bi ostala raha ako nista skupila 200 km i kupili im clansku.

Ovde se ovi brane tim da se ovo uradilo radi razjedinjenja pa mi mozemo za svaku stvar to reci i trazit argumente.

Ovo je super potez iz razliga sto sad clanska samo vazi od 01-01 do 31-12 znaci ko se sad uclani bice skoro godinu clan a sve sto kasnije sve manje vremena..

Clanska je veoma vazna stvar i treba da je kupi ko moze da je priusti treba da se sa klubom poprica da se osnuje nekq donacija da ljudi koji mogu da doniraju za aplikante koji bi se registrovali a nemaju tih 20 km.. Jer aktivni clanovi za jedan klub kao sto je FK SARAJEVO znaci mnogo..

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 25 jan 2020, 01:39

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 jan 2020, 23:33
24 jan 2020, 23:31
fks74 je napisao/la:
24 jan 2020, 23:25

Nema potrebe, mi cemo dolaziti ali rjedje. Nama bi draze bilo kada bi vi sto ste blize, redovno dolazili bar na domace utakmice.
Hvala Bogu da tebi to nije potrebno , ali ima raje sigurno , da bi im bar ulaznica ili cvaja pomogli da kupe kartu i pojedu nesto . Ja sam spreman i nije patetika Bogami .
I ja podrzavam :thumbup: ,nije problem nekada i prevoz platiti,a i karte da sredim :bih:
Samo proslijedite u pp kome god treba clanska, a voljan sam pomoci i kad krenu tekme ovoj raji sto nisu iz Sa.
Svi mi volimo naše Sarajevo i ko god moze treba pomoci !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 jan 2020, 01:43

Evo, u kasne sate, iskopao sam, da je Hrvoje Miličević nastupao za Hrvatsku, na Svjetskom prvenstvu U20, u Turskoj 2013 godine. Igrao je sve četiri utakmice, na zadnjem veznom, sa Antom Rebićem, Markom Pjacom, Jozom Šimunovićem...... :)

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 25 jan 2020, 02:01

24 jan 2020, 23:57

Hvala na srcu jarane . :thumbup: :njanjanja: Iskreno mozda ne znas moja pisanja , ako poznas onda mi bas znaci .
Ovo bordo je ok , a ovo plavo je upitno . Krene Pitar i povede jarana "komsiju" , a mjesta malo . Ne pise na celu nikom da li je ili nije za upravu . Imas clansku , imas vremena i odes . Nije neka tekma , aman-zaman . Uzvratiti cu ti "srce" , ako podrzis AKADEMIJU . :urnebes: :thumbup:
Znam naravno sta pises,nekad se slazem sa tvojim misljenjem,nekad ne al u svakom slucaju postujem tvoje misljenje i nacin na koji ga iznosis.
Ma ako komsija zeli da gleda Divove nek gleda,mozda ce napokon skontat da grijesi sto navija za male plave,i dodje u pravu raju :D
Ma ja bih najvise volio kad bi sve nasi akademci igrali i kad bi sa njima osvajali titule.
Uvijek cu podrzati nasu dijecu prije nego neke igrace koji dodju sa strane pa cak i ako su malo slabiji.
Al za neke vidis da nisu u rangu za Sarajevo i da ih neces moci prodati ili ces ih prodati za neke jako male cifre.
Evo npr. Mustafic,ako je iko dobio priliku onda je to on,Al jednostavno vidis da ne ide i nadam se da ce sad zadovoljit na probi i svu srecu mu zelim.
Isto tako Sabanovic,daleko od tog da je los igrac,Al nije ni kvalitet kako se pokusava predstaviti,od Hodzica bolji puno (nije tesko od Hodzica biti bolji :rol: ) al slabiji od Hebiba,uporedis recimo Pidru i Sabanovica i vidis razliku,moje misljenje.
Nsu kvalitet kao sto su Mujakic,Vladan,Pidro,Djokanovic itd...
Recimo za Djokanovica,mislim da je strasan potencijal i da ce biti najbolji igrac kojeg je do sad nasa akademija izbacila.Isto tako bih volio kad bih mogli i Pidru i Vladana zadrzati malo duze kod nas,ovako prerano odu vani i ne snadju se i izgore nekako u toj svoj zelji,mislim da bi puno bolje bilo i za nas i za njih kad bi malo duze ostali.
Pozdrav :thumbup:
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], delko, Pitar6785 i 124 gosta.