Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ne pamtim bolju tekmu odavno na čizmi što se tiče ritma, kao neka bolja EPL tekma.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Koristim priliku da navijacima Intera cestitam novu godinu. Sve najbolje da ste zivi i zdravi.
Boli nas qrac, nismo talijani pa da nam je bitno da je talijan gazda. Dokle god nam grb ne diraju

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma naravno, nije vam bitno ni to sto nikad nista necete osvojiti, samo nek je grb tu 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Conte fakat svim silama hoce da pojuventini inter.
Evo Nanda sad
Evo Nanda sad

#MaxOUT
#MaxOUT
Ko zna, možda osvojimo već ove godineBuffonGigi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 08:05Ma naravno, nije vam bitno ni to sto nikad nista necete osvojiti, samo nek je grb tu![]()

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Juve zamjenio MDS za fudbalera. Svaka cast 
U PSGu haman retardirani bez obzira sto Kurzawi istice ugovor. Odlican posao Juventusa. Pripremaju teren za prodaju Sandra ako se ovaj pokaze pristojnim.

U PSGu haman retardirani bez obzira sto Kurzawi istice ugovor. Odlican posao Juventusa. Pripremaju teren za prodaju Sandra ako se ovaj pokaze pristojnim.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Meni je fascinantno kako iko vrednuje ovog Šilja, pa tip je već odavno zreo za timove poput Verone, Udinesea, Parme, a uspjeli mu osigurati transfer u PSG.
Kurzawa je bio odličan u Monacu, u najgorem slučaju može biti dobra backup opcija. Ne znam šta mu se desilo u međuvremenu, ličilo je da bi mogao biti wc bek.

Kurzawa je bio odličan u Monacu, u najgorem slučaju može biti dobra backup opcija. Ne znam šta mu se desilo u međuvremenu, ličilo je da bi mogao biti wc bek.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vraca e se i Pellegrini sa posude na ljeto
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Fantasista
- Kontakt:
Kurzawa je za Matiju svemirski brod.
Nekakva agencija, najzvučnija imena Costa, Šiljo, Pavoletti i Poli. Fudbalska krema. 
Dobar posao su napravili još onda kad su ga uspjeli prodati u Juventus i to nam još i platili desetak miliona, a još je i tad bio zreo za neki slabiji tim i od tadašnjeg Milana. A sad još i PSG, alal vam vjera.

Dobar posao su napravili još onda kad su ga uspjeli prodati u Juventus i to nam još i platili desetak miliona, a još je i tad bio zreo za neki slabiji tim i od tadašnjeg Milana. A sad još i PSG, alal vam vjera.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
fali mu mozak,nece ovaj ni b od backupa biti.Izricito limitran igrac ali hajde mozda bljesnerope11 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:21Meni je fascinantno kako iko vrednuje ovog Šilja, pa tip je već odavno zreo za timove poput Verone, Udinesea, Parme, a uspjeli mu osigurati transfer u PSG.![]()
Koja zvjerkica je Tonali 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
tuce brescia ko lazio, al nemaju srece
Ništa posebno iskreno, prevelik hype. Tačno sve rade ne bi li se prodao za 50/60 milki.
Brescia puno bolja. Ovi Milanovi Brazilci su smiješni, još nisam vidio jedan koristan potez istih. Paqueta neki žongler za serije B, još momak ima psihičkih problema, ovaj Leao nemam pojma šta mu je pozicija i uloga. Još se nešto ljuti što izlazi kao da je Ronaldo.
#MaxOUT
#MaxOUT
Meni se sviđa, decko ima vica i zna podvalit loptu, realno Brescia je bas losa ekipa, doduse nije ni Milan nesto bolji, vjerujem da bi u boljoj ekipi on bio jos bolji.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Brescia ubi Milan. Al nije mi krivo sto ovi vode...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kakve brazilce ti spominješ, jedan ne igra, a drugi ni nije brazilac nego portugalac.
Leao je fantastičan mlad igrač, ali oscilacije su normalne, pogotovo u ovakvom timu.

Leao je fantastičan mlad igrač, ali oscilacije su normalne, pogotovo u ovakvom timu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
My bad, nisam gledao ličnu ovog Leaoa. Obojica će za 2 godine u Bragi igrati. Bookmarkuj me.

#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.