FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 24 jan 2020, 22:06

Sanchezhz je napisao/la:
24 jan 2020, 21:55
Zip je napisao/la:
24 jan 2020, 21:49
20KM godišnje = 1,6666 KM mjesecno/30dana i dan izadje 0,0555 KM.

Kaze pitar puno, i ode na sisu i da podrzi bivseg trenera protiv uprave koji je uzeo 100+ k KM :lol:

Ljubav je cudna stvar.
Trebao je uzeti 500 za duplu jednu jedinu,al bosnjo pljuje i duplu,a navija kao za klub,a dobar Hodzic sto tri godine uzima pare za centarsut na sjever 👏
može to i drugačije bebo ;) :salut:
Doskorašnji trener Barcelone Ernesto Valvrede oprostio je katalonskom klubu 36 milona eura, koje je baskijski stručnjak trebalo da dobije na osnovu raskida ugovora, prenosi Mundo Deportivo.Kako se navodi, na sastanku Valverdeovog agenta Inakija Ibaneza i Oscara Graua, na kojem su dogovarali detalje rastanka, agent otpuštenog trenera rekao je da se Valverde odriče sume na osnovu odštete za raskid ugovora.

Valverde je sa Barcelonom imao ugovor do ljeta 2021. godine i prema klauzuli u njemu, u slučaju otkaza na njegovu štetu, on je imao pravo da prima platu od kluba do kraja ugovora.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 jan 2020, 22:06

haris004 je napisao/la:
24 jan 2020, 21:51
Koje strance mi imamo trenutno ? Vinko reče 5, ja ih ne mogu nabrojat, Lazić, Stanojević, Oremuš, Velkoski. Doduse Kruz ali nije valjda da na njeg neko ozbiljno računa. Ako Lazić ne produži otvara se prilika za jednog stranca.

Sve bih ja to nogom nabio , samo bih jednog ostavio , a jednog u strukture kluba (necu ih imenovati) . I Gavricu bih se zahvalio odmah ( moze za Aksentijevica , tranpa) . STVARNO JE LI PRODUZIO STANOJEVIC ? (molim ozbiljnog forumasa da odgovori , ako ima takvog , sem mene :rol: ) .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jan 2020, 22:08

neće Nešo nigdje, najsrdačniji pozdrav s Vinkom od svih igrača, očigledno se znaju odprije, zagrli ga Vinko ko brata rođenog... :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jan 2020, 22:13

Stanojević nije produžio, trebao je ali ne znam što još nisu to riješili. Navodno, s njim neće biti problem oko ugovora, nadam se da ovo čekanje ne znači suprotno :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 jan 2020, 22:14

Samozdravlje je napisao/la:
24 jan 2020, 22:06
haris004 je napisao/la:
24 jan 2020, 21:51
Koje strance mi imamo trenutno ? Vinko reče 5, ja ih ne mogu nabrojat, Lazić, Stanojević, Oremuš, Velkoski. Doduse Kruz ali nije valjda da na njeg neko ozbiljno računa. Ako Lazić ne produži otvara se prilika za jednog stranca.

Sve bih ja to nogom nabio , samo bih jednog ostavio , a jednog u strukture kluba (necu ih imenovati) . I Gavricu bih se zahvalio odmah ( moze za Aksentijevica , tranpa) . STVARNO JE LI PRODUZIO STANOJEVIC ? (molim ozbiljnog forumasa da odgovori , ako ima takvog , sem mene :rol: ) .
nije i svi su izgledi da ce i on na zapad da moze vodati onog cukicu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jan 2020, 22:15

Denchi je napisao/la:
24 jan 2020, 22:08
neće Nešo nigdje, najsrdačniji pozdrav s Vinkom od svih igrača, očigledno se znaju odprije, zagrli ga Vinko ko brata rođenog... :D
Kako ti se činila odbrana naših komšinica u prvom dijelu sezone, iskreno? :urnebes:
FK Sarajevo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jan 2020, 22:20

BordoSarajevo je napisao/la:
24 jan 2020, 22:15
Denchi je napisao/la:
Kako ti se činila odbrana naših komšinica u prvom dijelu sezone, iskreno? :urnebes:
slika

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jan 2020, 22:22

Je.bo me svak ja sam mislio da je sa stanom zavrseno bilo.

Jel znate ovo sa infa:
Hajrovic I odbio sastanak
Zakaric trazio ugovor na 6mjeseci (to sam i ja cuo)
Sušić trazio 15k eura mjesecno

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 24 jan 2020, 22:24

Clansku treba imati svako ko se smatra navijacem ili simpatizerom a u mogucnosti je da priusti istu,eh sad koliko god @Denchi i @Zip bilo smijesno da neko ne moze imati para za clansku,to ne znaci da nije tako,nek se samo malo osvrnu oko sebe I pogledaju svaki dan neke humanitarne akcije i narod koji rovi po kontenjerima
I ima ljudi koji nemaju tu marku danas,a i ako imaju iskoriste je da bi kupili nesto da se prehrane.
Nemojte se cuditi tome nedo bog svako od nas moze sutra doci u tu situaciju.
Eh ovo za utakmicu, uredu, hoce da izadju clanovima u susret,svaka cast Al bilo je drugih nacina da se izadje u susret, ovo su uradili namjerno opet da bi pravili podjelu medju navijacima.
Hajmo biti realni,sutra kad bi doslo 70 % nas koji smo clanovi nebi mogli svi uci,tako da ovo je ciljano uradjeno,kako bi se pravila podjela,a nije ovo prvi put ovoj upravi da tako nesto radi.
Ako ce se tako vrijednovati onda su najvrijedniji oni sto imaju clanske a prate Sarajevo po svakakvim vukojebinama.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 24 jan 2020, 22:25

Denchi je napisao/la:
Sanchezhz je napisao/la:
Zip je napisao/la:
24 jan 2020, 21:49
20KM godišnje = 1,6666 KM mjesecno/30dana i dan izadje 0,0555 KM.

Kaze pitar puno, i ode na sisu i da podrzi bivseg trenera protiv uprave koji je uzeo 100+ k KM :lol:

Ljubav je cudna stvar.
Trebao je uzeti 500 za duplu jednu jedinu,al bosnjo pljuje i duplu,a navija kao za klub,a dobar Hodzic sto tri godine uzima pare za centarsut na sjever 👏
Doskorašnji trener Barcelone Ernesto Valvrede oprostio je katalonskom klubu 36 milona eura, koje je baskijski stručnjak trebalo da dobije na osnovu raskida ugovora, prenosi Mundo Deportivo.Kako se navodi, na sastanku Valverdeovog agenta Inakija Ibaneza i Oscara Graua, na kojem su dogovarali detalje rastanka, agent otpuštenog trenera rekao je da se Valverde odriče sume na osnovu odštete za raskid ugovora.

Valverde je sa Barcelonom imao ugovor do ljeta 2021. godine i prema klauzuli u njemu, u slučaju otkaza na njegovu štetu, on je imao pravo da prima platu od kluba do kraja ugovora.
Jel on najtrofejni trener barce,jel osvojio duplu sa barcom?? Ja brata ne bih branio ako nije u redu nesto,tebi ocigledno sve ok od uprave,a od husrefa ni dupla ne valja,a jedina do sad pazi,pa imas li obraza pljuvati uspjeh jednog covjeka,i to sa nasim voljenim klubom ???
Zadnja izmjena: Sanchezhz, dana/u 24 jan 2020, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 jan 2020, 22:26

24 jan 2020, 22:13
Stanojević nije produžio, trebao je ali ne znam što još nisu to riješili. Navodno, s njim neće biti problem oko ugovora, nadam se da ovo čekanje ne znači suprotno :mrgreen:
Hvala , pisem ja fgr . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jan 2020, 22:29

Pitaristok je napisao/la:
24 jan 2020, 22:22
Je.bo me svak ja sam mislio da je sa stanom zavrseno bilo.

Jel znate ovo sa infa:
Hajrovic I odbio sastanak
Zakaric trazio ugovor na 6mjeseci (to sam i ja cuo)
Sušić trazio 15k eura mjesecno
šega je dovodit te likove

4 stranca dovest al ono destruktivac iz Malija/Gane, krila iz Obale S./Senegal, špic Nigerija/Angola/Brazil, stopera Srbija/region

bez toga ništa, onda može i Akademija oko njih :kafa:

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 24 jan 2020, 22:30

Zakarić je ove sezone igrao za Partizan i Craiovu, zar za njega ne važi pravilo, Dva kluba u sezoni.
Za Suljića važi
:?: :?: :?: :?:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jan 2020, 22:31

Denchi je napisao/la:
24 jan 2020, 22:20
24 jan 2020, 22:15
Denchi je napisao/la:
slika
Tako nekako, samo još veće rupe trebaju.
Oni svaku utakmicu prime gol na početku, u velikom broju utakmica ne mogu dat koliko mogu primit, a ruku na srce, dobri su bili u ofanzivi. Oni šta god urade sa stoperima ne mogu bit lošiji od ovih što su bili, a vjerovatno nijedan od ona dva jablana neće više biti u prvoj, odnosno jednog prodali, drugi će na klupu.

Tog se ja bojim ako budemo eksperimentisali, može nas ista sudbina zadesit i eto problema i prosipanja bodova a previše je konkurenata..
FK Sarajevo

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 jan 2020, 22:32

Jadnimi je napisao/la:
24 jan 2020, 22:30
Zakarić je ove sezone igrao za Partizan i Craiovu, zar za njega ne važi pravilo, Dva kluba u sezoni.
Za Suljića važi
:?: :?: :?: :?:
Zakaric je prosle sezone igrao za Partizan, nije ove.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jan 2020, 22:33

Sanchezhz je napisao/la:
24 jan 2020, 22:25
Denchi je napisao/la:
Sanchezhz je napisao/la:

Jel on najtrofejni trener barce,jel osvojio duplu sa barcom?? Ja brata ne bih branio ako nije u redu nesto,tebi ocigledno sve ok od uprave,a od husrefa ni dupla ne valja,a jedina do sad pazi,pa imas li obraza pljuvati uspjeh jednog covjeka,i to sa nasim voljenim klubom ???
Valverde? duplu 2 godine zaredom(koliko je i radio) i s prvog mjesta ga otjerali...ali velika razlika...on je ČOVJEK :shh:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 jan 2020, 22:35

mirzatele je napisao/la:
24 jan 2020, 22:03
Jel realno da neko kaže da nema 20KM godisnje i da se nazove navijacem ?
da realno je,za covjeka koji ima penziju 300 km,da realno je za covjeka koji ima djecu i radi za platu od 700 km,realno je da ti ljudi nemaju novca za svaku utakmicu da gledaju vjeruj mi,i vi Sarajlije vi samo mislite samo vi volite klub,i ne znate sa nama sa strane za svaku utak treba minimalno 100 km da gledamo uzivo,ja sam licno iz grada gdje su vecina manijaci,pa ako cu doci na utak moram sa svojim autom,jer nema nista organizovano,a vi izadjete iz stana i na utak i zalite se skupa vam ulaznica 10 km,i vi ste kao veci navijaci od nekoga ko nema 20 km,i nikad nemoj sa mislis sa si veci navijac od nekoga jer si ti dao 20 km za clansku.Sit se gladnom ne vjeruje vi ne znate sa ima ljudi koji vole zive Sarajevo,nemaju para djecu sa kupe biciklo,a ti ces mu reci da on ne voli Sarajevo jer nije kupio clansku,znaci da ne voli ni svoje dijete jer mu nije kupio dijetu biciklo,neka vas je stid.
P.S ja imam clansku.
Samo Sarajevo

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jan 2020, 22:37

Sjeverjecudo je napisao/la:
24 jan 2020, 22:24
Clansku treba imati svako ko se smatra navijacem ili simpatizerom a u mogucnosti je da priusti istu,eh sad koliko god @Denchi i @Zip bilo smijesno da neko ne moze imati para za clansku,to ne znaci da nije tako,nek se samo malo osvrnu oko sebe I pogledaju svaki dan neke humanitarne akcije i narod koji rovi po kontenjerima
I ima ljudi koji nemaju tu marku danas,a i ako imaju iskoriste je da bi kupili nesto da se prehrane.
Nemojte se cuditi tome nedo bog svako od nas moze sutra doci u tu situaciju.
Eh ovo za utakmicu, uredu, hoce da izadju clanovima u susret,svaka cast Al bilo je drugih nacina da se izadje u susret, ovo su uradili namjerno opet da bi pravili podjelu medju navijacima.
Hajmo biti realni,sutra kad bi doslo 70 % nas koji smo clanovi nebi mogli svi uci,tako da ovo je ciljano uradjeno,kako bi se pravila podjela,a nije ovo prvi put ovoj upravi da tako nesto radi.
Ako ce se tako vrijednovati onda su najvrijedniji oni sto imaju clanske a prate Sarajevo po svakakvim vukojebinama.
Ljudima koji rove po kontejnerima Fk Sarajevo nije ni na kraj pameti. Niti jedan klub, oni samo gledaju da prezive.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jan 2020, 22:39

kanarinac je napisao/la:
24 jan 2020, 22:35
mirzatele je napisao/la:
24 jan 2020, 22:03
Jel realno da neko kaže da nema 20KM godisnje i da se nazove navijacem ?
da realno je,za covjeka koji ima penziju 300 km,da realno je za covjeka koji ima djecu i radi za platu od 700 km,realno je da ti ljudi nemaju novca za svaku utakmicu da gledaju vjeruj mi,i vi Sarajlije vi samo mislite samo vi volite klub,i ne znate sa nama sa strane za svaku utak treba minimalno 100 km da gledamo uzivo,ja sam licno iz grada gdje su vecina manijaci,pa ako cu doci na utak moram sa svojim autom,jer nema nista organizovano,a vi izadjete iz stana i na utak i zalite se skupa vam ulaznica 10 km,i vi ste kao veci navijaci od nekoga ko nema 20 km,i nikad nemoj sa mislis sa si veci navijac od nekoga jer si ti dao 20 km za clansku.Sit se gladnom ne vjeruje vi ne znate sa ima ljudi koji vole zive Sarajevo,nemaju para djecu sa kupe biciklo,a ti ces mu reci da on ne voli Sarajevo jer nije kupio clansku,znaci da ne voli ni svoje dijete jer mu nije kupio dijetu biciklo,neka vas je stid.
P.S ja imam clansku.

Ali, 20 KM godišnje.

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 24 jan 2020, 22:40

Nije najtrofejni kako znam,a kako god nije ok pljuvati covjeka koji je donio klubu to sto je donio,neko napisao ovdje kako je ruzno citati sabrina **** i slicno,a ovo je ok a? Ovaj kad je ko igrac donosio pare klubu,Sabra bila u pelenama.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 18 gostiju.