ja ba,lik usrao napad prvo u regularnom dijelu,zadnji napad...onda u produzetku nogom igra ,ispadne mu,sreca ovi ne zabiju...
Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dule sve si na svijetu, volim te ko brata.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Hrvati djeluju mentalno prejako, ljudi su trenutno u modeu da sve živo mogu dobiti, da mentalna snaga im daje 30% kvaliteta makar. Ako se fizički vrate bit će super.
"We need to suffer. And we need to fight."
Wanda je mag za svaki sport. Voli ovako ljudi stagod krupno lanut al momak se jasno razumije. Shevchet je mala maca za njega 

Gori kliks, 225 komentara za 16 minuta. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Covjek sam dobio utakmicu u odbrani pojeo Norvezane, igrao citav mec, zabijao kad niko ne smije pogledati prema golu, pogodio sedmerac na kraju meca, igrao sa bukvalno jednim i pol igracem bez krila, bez Cindrica, sa Karacicem koji ne smije pogledati gol i sa Stepancicem koji moli Boga da mu ne dodaju i da ide akcija na njega i SA YEBENIM ZLAJOM NA DESNOM VANJSKOM i onda neko ga poredi sa Sagosenom
rupom u odbrani, koja fula sut iz dobre pozicije, pa sedmerac za pobjedu i na kraju ispada kao dijete na 3 sekunde do kraja i pusta Musu na zicer 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Niko ga ne poredi debilu nedokazni, nego odgovaramo tebi koji tvrdiš da igrač s 10 golova može biti flop u ovakvoj utakmici koja završava sa 1 razlike.Wandelanoite je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:29Covjek sam dobio utakmicu u odbrani pojeo Norvezane, igrao citav mec, zabijao kad niko ne smije pogledati prema golu, pogodio sedmerac na kraju meca, igrao sa bukvalno jednim i pol igracem bez krila, bez Cindrica, sa Karacicem koji ne smije pogledati gol i sa Stepancicem koji moli Boga da mu ne dodaju i da ide akcija na njega i SA YEBENIM ZLAJOM NA DESNOM VANJSKOM i onda neko ga poredi sa Sagosenomrupom u odbrani, koja fula sut iz dobre pozicije, pa sedmerac za pobjedu i na kraju ispada kao dijete na 3 sekunde do kraja i pusta Musu na zicer
![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Njegovi golovi su kao da ga je Prce učio, nije on rukometaš koji će skočiti 3 metra i pocjepati mrežicu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Flop bi bio da se nije pojavio na tekmi nikako ili odigrao kao Karacic.
Ovako.je sam zabio skoro pa pola golova za svoju repku kojoj je falio jedan od najboljih igraca a to je Rod.
Ovako.je sam zabio skoro pa pola golova za svoju repku kojoj je falio jedan od najboljih igraca a to je Rod.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da li bi Duvnjak bio flop da su realizovali napad min prije kraja kada mu ispala lopta,iskreno ?Wandelanoite je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:29Covjek sam dobio utakmicu u odbrani pojeo Norvezane, igrao citav mec, zabijao kad niko ne smije pogledati prema golu, pogodio sedmerac na kraju meca, igrao sa bukvalno jednim i pol igracem bez krila, bez Cindrica, sa Karacicem koji ne smije pogledati gol i sa Stepancicem koji moli Boga da mu ne dodaju i da ide akcija na njega i SA YEBENIM ZLAJOM NA DESNOM VANJSKOM i onda neko ga poredi sa Sagosenomrupom u odbrani, koja fula sut iz dobre pozicije, pa sedmerac za pobjedu i na kraju ispada kao dijete na 3 sekunde do kraja i pusta Musu na zicer
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ajmo sad Slovenija.
"We need to suffer. And we need to fight."
Lakse metar u gu.zicu nego milimetar u glavu.
⚽FK Garaže⚽
Alem rukometnog pdfa
15.10.2013.
- invincible1921
- Kontakt:
Al hrvati nece imat uspjeha 50 godina u sportu..pordali su dusu djavolu zadnje 2 godine. Prvo onakav zrijeb na SP pa poree toga dvije na penale prodjose...sad vratise 6 proriv njemacke pa eo sad precka, stativa i dadose go u zadnjoj sekundi
=\_1921_/=
Sad Šuko i Slovenija

Idete u glupe rasprave..Naravno da Sagosen nije flop, vjerojatno najjaci napadac trenutno. Koliko godina i iskustva ima on a koliko Dule koji je daleko bolji i inteligentniji obranbeni igrac. Plus lider koji Sagosen tek treba postat i vjerojatno bude. Sport nije jednodimenzionalan na kraju se svodi tko bolje koristi svoje adute. I jedni i drugi su klasa i to svjetska. Ostale priče su za "Siječanjske" navijače
Kako,je bolji ako je Duvnjak jedan od najboljih na svijetu u 5 1 obrani? Pa ova obrana bez njega ne bi postojala. Frajer se istrgao u obrani dok je ovi drugi igra samo napad.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:18I sta s tim, opet je Sagosen bolji. Sto ga Kiel onda dovodi pored DuvnjakaLillard je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:17Divnjak igra obranu, hvalario_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:16
Sta je onda Karacic![]()
Duvnjak je klasa, clutch, ali Sagosen je najbolji na svijetu, bez ikakve dileme.
Duvnjak je kapetan Kiela, ne znam koja je poanta tog pitanja?
Jel Hansen lošiji od Sagosena jer su igrali u PSGu?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti nisi vidio reinkarnaciju ovog drugog?Postao je ljudina

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.