nije onaElCartel11 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:32Jel' Karabatic?![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nije onaElCartel11 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:32Jel' Karabatic?![]()
Zbog cega prozivanje?
I ja necu doci a imam clansku. Hebaji ga ne isplati se doci, daleko mi.Sanchezhz je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:39Daje srece da svi imaju i ja kazem,al staviti ovu odluku za ulaz na jednu prijeteljsku je glupo,haj ono npr mozes dres dobit jeftinije ulaz jeftini,šal gratis uz clansku tako to pa ja,al ej ovaj moze uci gledati voljeni klub a onaj ne moze ne kontam,dodje kao da nekom branis jbg.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:20Imam clansku ali necu, ne osjetim neku euforiju da bi isao s posla i gledao prijateljsku protiv rudara.
A inace lijep potez uprave jer trebaju clanovi da imaju neke prednosti u odnosu na ostale koji se jos nisu stigli uclaniti. Kamo srece da svi navijaci naseg kluba imaju clansku, a pogotovo sezonsku
Znaci nece
krste klupa a jukic lijevo
Ok prednosti,,,,al prednost za ulaz na tekmu?? Al haj da ne idemo daljefks74 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:44I ja necu doci a imam clansku. Hebaji ga ne isplati se doci, daleko mi.Sanchezhz je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:39Daje srece da svi imaju i ja kazem,al staviti ovu odluku za ulaz na jednu prijeteljsku je glupo,haj ono npr mozes dres dobit jeftinije ulaz jeftini,šal gratis uz clansku tako to pa ja,al ej ovaj moze uci gledati voljeni klub a onaj ne moze ne kontam,dodje kao da nekom branis jbg.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:20
Imam clansku ali necu, ne osjetim neku euforiju da bi isao s posla i gledao prijateljsku protiv rudara.
A inace lijep potez uprave jer trebaju clanovi da imaju neke prednosti u odnosu na ostale koji se jos nisu stigli uclaniti. Kamo srece da svi navijaci naseg kluba imaju clansku, a pogotovo sezonskui ja sam za to, da clanovi imaju prednost.
Piksi > Zakarić
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, ebi46, Oerde, Sazg i 53 gosta.