Hvala sefe

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daje srece da svi imaju i ja kazem,al staviti ovu odluku za ulaz na jednu prijeteljsku je glupo,haj ono npr mozes dres dobit jeftinije ulaz jeftini,šal gratis uz clansku tako to pa ja,al ej ovaj moze uci gledati voljeni klub a onaj ne moze ne kontam,dodje kao da nekom branis jbg.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:20Imam clansku ali necu, ne osjetim neku euforiju da bi isao s posla i gledao prijateljsku protiv rudara.
A inace lijep potez uprave jer trebaju clanovi da imaju neke prednosti u odnosu na ostale koji se jos nisu stigli uclaniti. Kamo srece da svi navijaci naseg kluba imaju clansku, a pogotovo sezonsku
pa ne možemo sad baš tako gledati, ispade niko nije učestvovao osim stopera, pošto golovi donose pobjede a pobjede se najviše pikaju u rangiranju tekmi i tablica, onda bi ipak ako dozvoliš zasluge stavio kod Mersudina i njegovih 10 golova, nakon toga ostali , golman i stoperi sigurno u vrhu....BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:31Ma nećemo se ugasit al šanse za titulu bi bile dosta smanjene. Lakše ću progutat činjenicu da je, kako ti kažeš, "Lazić veći od kluba", nego radovanje kona ili nekog drugog u maju.
Sjeti se koliko puta su nas stoperi spasili u prvom dijelu sezone kada smo bili katastrofalni, oni su najzaslužniji što smo na prvom mjestu. Da je samo neki drugi stoper bio umjesto Lazića ili Besima, bili bi mi daleko od prvog mjesta.
Samozdravlje je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:38Otkud dolaze meni ovoliko "srca", hvala , ne mogu provaliti ko ih salje . Lagao bih da mi ne hrani ego . Volim i ja Vas .![]()
Hvala sefe![]()
![]()
![]()
Ne treba zaboraviti ni +5 , a i Kup ne igramo . Mene vise brinu drugi konkurenti , iako Lazni jesu dobro poslozeni .bordopoeta je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:14[
Mislim da Zrinjski ima po imenima najbolju ekipu, ali smo mi bolji kao tim, uigraniji i više je nekog zajedništva kod nas, što će i biti odlučujuće za titulu.
Gledam tipa kad su bili protesti pred klubom baca u fol clansku nakon dvije minute gura onu djecicu i trazi clansku po zemljiTatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:20Imam clansku ali necu, ne osjetim neku euforiju da bi isao s posla i gledao prijateljsku protiv rudara.
A inace lijep potez uprave jer trebaju clanovi da imaju neke prednosti u odnosu na ostale koji se jos nisu stigli uclaniti. Kamo srece da svi navijaci naseg kluba imaju clansku, a pogotovo sezonsku
Ja svoju clansku drzim na vidnom mjestu u novcaniku tako da kad otvorim novcanik svako je vidi heherobertkosar je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:01Gledam tipa kad su bili protesti pred klubom baca u fol clansku nakon dvije minute gura onu djecicu i trazi clansku po zemljiTatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:20Imam clansku ali necu, ne osjetim neku euforiju da bi isao s posla i gledao prijateljsku protiv rudara.
A inace lijep potez uprave jer trebaju clanovi da imaju neke prednosti u odnosu na ostale koji se jos nisu stigli uclaniti. Kamo srece da svi navijaci naseg kluba imaju clansku, a pogotovo sezonsku![]()
Doveo Matinog mladzeg brata igrao u marsoniji cinimi se
ne igramo kupHeraklitMracni je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:13Imamo fin raspored bar bolji i od Želje i Borca kao i Zrinskog
robertkosar je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:19Doveo Matinog mladzeg brata igrao u marsoniji cinimi se![]()
more Nikola
NeElCartel11 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:27robertkosar je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:19Doveo Matinog mladzeg brata igrao u marsoniji cinimi se![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: juka55, mnon46, muhamedhulk, Rodman i 24 gosta.