FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ovaj postignuti gol Englezima cu pamtiti cijelog zivota. Remek djelo. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislim da nije ništa strašno. Već danas će opet trenirati (tako pišu, nemoj pomisliti da sam i ja k'o Mekki Torabi)
@omer. Zaista fantastičan pogodak. U toj utakmici još ga je Kuranyi uvalio Englezima i Njemačka je, čini mi se, sa 2:1 slavila.

@omer. Zaista fantastičan pogodak. U toj utakmici još ga je Kuranyi uvalio Englezima i Njemačka je, čini mi se, sa 2:1 slavila.

Je li se ovo vraćamo u formu ili je ovo samo prividno
Ja ovog Raula sram ga bilo. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Pa mora nekad krenut
Odlična ekipa odličan trener to je to
RAUL

RAUL
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Treba biti oprezan sa euforijom...ovaj isti Werder je prije samo dvije sedmice izgubio 6-0 u Stuttgartu...
[youtube][/youtube]
OTAC FUDBALA, kralj, najveci ikada!!! hattrick, kapa dole majstore
OTAC FUDBALA, kralj, najveci ikada!!! hattrick, kapa dole majstore
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
nikad necu prezalit sto je raul otisao iz kluba
- __Liedson__
- Kontakt:
Eh,sada ćemo vidjeti da li stvarno možemo napraviti neku ozbiljniju seriju dobrih rezultata (Lyon,K'lautern,Bayern,Mainz),jer kako neko reče,ovaj Werder je potopljen od strane Stuttgarta sa 6-0,ali pobjedi se ne gleda u zube i nadam se nastavku ovakvih rezultata i igara...
bez euforije molim vas nadam se da ce ova pobjeda dati momcima samopouzdanje da izvuku bod iz lisabona...bice krvavo...nebil one budale iz amerike ponudile 20tak miliona za raula sad na zimu...inace mislim da treba produzit s rakiticem jos 2-3 god i prodati ga na ljeto ...i imam jedno pitanje,ako igrac igra za klub u evropa ligi imal pravo igrat za klub u ligi prvaka ukoliko predze na zimskoj pauzi
gruezi je napisao/la:bez euforije molim vas nadam se da ce ova pobjeda dati momcima samopouzdanje da izvuku bod iz lisabona...bice krvavo...nebil one budale iz amerike ponudile 20tak miliona za raula sad na zimu...inace mislim da treba produzit s rakiticem jos 2-3 god i prodati ga na ljeto ...i imam jedno pitanje,ako igrac igra za klub u evropa ligi imal pravo igrat za klub u ligi prvaka ukoliko predze na zimskoj pauzi

oni sto dovedose beckama henrija itd...budale mislim na nacin da bacaju ogromne pare na igrace koji su na pragu penzije...i da,sjebah se,igramo protiv lyona...pobjeda znaci drugi krug...
Ok to ali ne vidim razlog zbog kojeg si spomenuo Raula ovdje. Jel to Raul ne valja Schalkeu??gruezi je napisao/la:oni sto dovedose beckama henrija itd...budale mislim na nacin da bacaju ogromne pare na igrace koji su na pragu penzije...i da,sjebah se,igramo protiv lyona...pobjeda znaci drugi krug...
ne pocetku nije valjao ali sada bogami valja...razlog zasto sam njega naveo je njihova ustaljena praksa kupovine legendi fudbala pred kraju karijere ..vec sam ti naveo beckama i henrya kao primjer ...daj boze da to urade i s raulom ,zaradili bi masne pare za njeg...
- anton 1983
- Kontakt:
Da neko Schalkeu ponudi 20 miljona za Raula, brijem da bi ga nogom šutnuli! 

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
To se nece desiti. Raul jos ovu i sljedecu sezonu ostaje u Schalkeu i onda se vraca u upravu Reala. Mada moze se desiti da na kraju ove sezone ode da se isproba u americi jer je to govorio da bi volio uraditianton 1983 je napisao/la:Da neko Schalkeu ponudi 20 miljona za Raula, brijem da bi ga nogom šutnuli!
- anton 1983
- Kontakt:
Šta se točno neće desiti?Raul7 je napisao/la:To se nece desiti. Raul jos ovu i sljedecu sezonu ostaje u Schalkeu i onda se vraca u upravu Reala. Mada moze se desiti da na kraju ove sezone ode da se isproba u americi jer je to govorio da bi volio uraditianton 1983 je napisao/la:Da neko Schalkeu ponudi 20 miljona za Raula, brijem da bi ga nogom šutnuli!

Daj malo čitaj kaj pišem...Pa niko normalan Schalkeu neće ponuditi 20 miljona eura za njega, ali kad bi neko pao s marsa i to napravio, Schalke bi ga nogom šutnuo!
Žikiš sad?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Pa razumijem, nece se desiti to da ce neko ponuditi 20 miliona. Zato Raul ostaje tu gdje jeste do kraja karijereanton 1983 je napisao/la:Šta se točno neće desiti?Raul7 je napisao/la:To se nece desiti. Raul jos ovu i sljedecu sezonu ostaje u Schalkeu i onda se vraca u upravu Reala. Mada moze se desiti da na kraju ove sezone ode da se isproba u americi jer je to govorio da bi volio uraditianton 1983 je napisao/la:Da neko Schalkeu ponudi 20 miljona za Raula, brijem da bi ga nogom šutnuli!![]()
Daj malo čitaj kaj pišem...Pa niko normalan Schalkeu neće ponuditi 20 miljona eura za njega, ali kad bi neko pao s marsa i to napravio, Schalke bi ga nogom šutnuo!
Žikiš sad?
Jest ovdje zamrlo.
Zdena, di si ?
Večeras očekujem pobjedu.
Grupa je takva da vas bilo koji rezultat ostavlja u igri za plasman u nokaut fazu. Naravno pobjedom bi bili veoma blizu, a u slučaju poraza Benfice u **** već bi bili u osmini finala.
Lyon i nije toliko strašan protivnik, i mislim da je domaći teren uz trenutnu formu, dovoljan za tricu večeras.

Večeras očekujem pobjedu.

Grupa je takva da vas bilo koji rezultat ostavlja u igri za plasman u nokaut fazu. Naravno pobjedom bi bili veoma blizu, a u slučaju poraza Benfice u **** već bi bili u osmini finala.

Lyon i nije toliko strašan protivnik, i mislim da je domaći teren uz trenutnu formu, dovoljan za tricu večeras.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Glup potez Farfana, bolje da je sutirao pa sta bude, nego ovako ima jos dosta do kraja i nikad se ne zna, a mozda bude potreban u Lisabonu, a nadam se da nece to biti slucaj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.