I još minimalno tri puta toliko da se narod promijeni, mada po ovome što vidim, promijeniće se na gore.
Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa da tako moju jaranicu kad je isla na Americki brod, sletila u Miami, odmah je sa strane, fino sve vadila papir po papir i objasnjavala zasto je dosla, koliko ostaje. Jos brodska viza ybt, zadrzala bi se samo 4h u manjem mjestu, luki kod Miamia hahahha
27.10.2020
- Marsal
- Kontakt:
Sestra mi je samo zbog toga uzela državljanstvo njihovo, kaže muž prođe laganica (a i on je Bosanac) a mene peglaju li peglaju, jednom su bili čak zakrvili nešto neće je pustit i Bog, jedva nekako i tad prelomi i postane citizen. Kaže sad samo otvori pasoš i kae next.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zna li neko sta treba uradit za povrat poreza, kome se obratit i to?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Imam ja rođaka, neće da uzme državljanstvo jer Ameri pobiše muslimane.Marsal je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:40Sestra mi je samo zbog toga uzela državljanstvo njihovo, kaže muž prođe laganica (a i on je Bosanac) a mene peglaju li peglaju, jednom su bili čak zakrvili nešto neće je pustit i Bog, jedva nekako i tad prelomi i postane citizen. Kaže sad samo otvori pasoš i kae next.
Let's talk about SIX baby!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sta ce se balkanci promjeniti danas gledam na vijestima napali neku novinarku sl. dalmacije cetvorica muskaraca i ovaj jedan prijeti tako sto vadi svoje zubalo i mase prema njoj prijeteci

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ako je EU, treba ti tax free formular iz prodavnice u kojoj si kupovao, njega ovjeravaš na granici i šalješ ga u global blue.
Ali sve zavisi od države do države, neko te isplaćuje odmah u prodavnici, neko na aerodromu, a neko kako sam gore napisao, pošalješ papire i oni ti uplate na račun.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim na godisnji povrat novca, cuo sam da se treba obratiti steuerberateru al nisam siguran jel tacno i kako to ide, pa reko da vidim ima li ovdje neko upucen.Virtu4l je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:08Ako je EU, treba ti tax free formular iz prodavnice u kojoj si kupovao, njega ovjeravaš na granici i šalješ ga u global blue.
Ali sve zavisi od države do države, neko te isplaćuje odmah u prodavnici, neko na aerodromu, a neko kako sam gore napisao, pošalješ papire i oni ti uplate na račun.

15.10.2013.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tobejarabi ali ja bih bas volio da drzava propadne
Kad se stoka ne zna buniti i kad svi cekaju samo da se uhljebe i palamude, a nikakvog posla ne traze, fakat mi svejedno...

Kad se stoka ne zna buniti i kad svi cekaju samo da se uhljebe i palamude, a nikakvog posla ne traze, fakat mi svejedno...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma ko ce se pobuniti kad je glavna recenica, suti ima i gorih slucajeva.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:26Tobejarabi ali ja bih bas volio da drzava propadne![]()
guess who ide na razgovor za posao u njemacku ambasadu ( da radi u njoj) 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto nam stele da dobijemo termin preko reda

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Fantasista
- Kontakt:
Nista odlazak...samo vracaj ovamo. Ima da se gradi drzava.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
prije 25 godina se krvili za ove male zemlje i državice, a sad svi glavom bez obzira, još usput yebu zemlju, 

CPOJ
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dosao amer i eu podmitili par seljacina naoruzali prodali i organizirali da se narod pobije nisu dali da demokracija udje na normalna vrata vec krvlju prolivena.
Znas za koliko su mogli zaustaviti rat na ovom podrucju kao i na Kosovu za 24h sa par bombica na Beogradu i prica gotova.
5 godina rata iznjedrilo svakakvog olosa sa svih strana koji se i danas pita jer su naravno bili borci i stekli diplome na "prestiznim" fakultetima diljem BiH pa danas magistri i doktori nauka sa IQ kao u stakora vode zemlju u propast i nevidjeni dug dok normalan narod odlazi.
Da imam petlju davno bi obitelj pokupio ali kad imas djecu i zenu nije bas niti lako ostaviti sve sto si ovdje mukotrpno radio i izgradio od 18e godine.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
ma jasno drugar, ovo je bila konstatacija, koju sam još prije dvije godine rekao kolegi, koji je napustio posao u bih i otišo u švedsku, samo sam htio reći, koja ironija- prije 25 godina krvljenje, za svaku stopu "svete zemlje iz srednjeg vijeka", i neuočavanje da je ekonomija najbitnija a danas put pod noge i trbuhom za kruhom, ali i normalnim sistemom i pravima dostojnim čovjeka.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 21:35Dosao amer i eu podmitili par seljacina naoruzali prodali i organizirali da se narod pobije nisu dali da demokracija udje na normalna vrata vec krvlju prolivena.
Znas za koliko su mogli zaustaviti rat na ovom podrucju kao i na Kosovu za 24h sa par bombica na Beogradu i prica gotova.
5 godina rata iznjedrilo svakakvog olosa sa svih strana koji se i danas pita jer su naravno bili borci i stekli diplome na "prestiznim" fakultetima diljem BiH pa danas magistri i doktori nauka sa IQ kao u stakora vode zemlju u propast i nevidjeni dug dok normalan narod odlazi.
Da imam petlju davno bi obitelj pokupio ali kad imas djecu i zenu nije bas niti lako ostaviti sve sto si ovdje mukotrpno radio i izgradio od 18e godine.
sad, teorija zavjere (eu i sad): "sve se i radi da se ovaj teritorij raseli i da ga kupe svjetske megakompanije", ali ja još ne znam zbog čega - koji resurs je toliko značajan u ovoj zemlji bez 100 kilometara normalnog puta?
CPOJ
Nikakvi Ameri, nikakva EU, nikakvih "par likova". Ovo podneblje obiluje bolesnim umovima, a to su obicni ljudi zeljni tudje krvi. Vidite da djeca od desetak godina slave zlocince, jednostavno im je usadjeno u glavu da je zlocin prihvatljiva norma. Roditelji moroni zajedno sa cjelokupnom drustvenim slikom- recept za sadasnje stanje.
Vecina ljudi koji su otisli vani iskazuje veci nacionalizam od onih koji su ostali. Iako su miljama daleko, njihov zatrovani um i dalje radi na istoj frekvenciji.
Vecina ljudi koji su otisli vani iskazuje veci nacionalizam od onih koji su ostali. Iako su miljama daleko, njihov zatrovani um i dalje radi na istoj frekvenciji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.