U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Prva utakmica koju je čitavu odigrao.
Samo neka igra. Jedino tako moze napredovati. Jel on u mladoj repki na klupi bio kod strucnjaka marinovica a danilovic koji igra za borac u prvi jedanest?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Svaka cast Sabanu
Nadam se da nece biti samo bljesak, AEK je dobar i grcka liga je pristojna.
Fin je to nivo fudbala.

Nadam se da nece biti samo bljesak, AEK je dobar i grcka liga je pristojna.
Fin je to nivo fudbala.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šaban se nalazi u sasvim dobrom okruženju i razvija se onako kako bi i trebao minut po minut, možda bi mladi trebali ići po Grčkoj i tražiti prilike.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Izgleda da se i Gazibegovic oporavio poslije one povrede.
https://www.fc-liefering.at/de/fc-liefe ... a_yUqPvcHc
https://www.fc-liefering.at/de/fc-liefe ... a_yUqPvcHc
Jeste. Igrao samo sto bi se kosarkaskom zargonom moglo nazvat "garbage time".

@igrajlopte 🐦
Musa ide u strucni stab A repke, nije postojao drugi nacin ja mislim da ga se otjera iz u19
ko ce sad preuzeti ovo
ko ce sad preuzeti ovo
alen mustafic na posudbi u slovanu bratislava
-
- Kontakt:
Milan Savić (19) koji je prošao sve omladinske selecije BiH(do U-21) ,napustio je belgijski Mehelen i potpisao za Čukarićki do 2023 god.
Nego, sta se desava sa onim preletacem Stefanom Kovacom?
Vidim da igra redovno u pristojnoj ekipi u Srbiji, valjao bi nam u U21.
Vidim da igra redovno u pristojnoj ekipi u Srbiji, valjao bi nam u U21.
Umjesto koga bi igrao? Ova u21 generacija je losija jer nemamo igrace prema naprijed koji mogu da stvore razliku kao Gojak u prosloj, ili Menalo. Fali Demirovicu podrska prema naprijed. Imas dosta slicnih igraca kao Kovac, a to su Sabanadzovic, Bojo, Danilovic, na sredini terena. Ofanzivni vezni i krila nam ne igraju na nekom nivou i to je glavni razlog sto ne biljezimo bolje rezultate. Benjamin Hadzic (Hannover II), Amar Catic (PSV u21), i Zinedin Mustenadagic( České Budějovice). Kakav je njihov ucinak u klubovima? Veoma mrsavo je to nazalost. Moze biti da je Kovac nesto kvalitetniji od nasih igraca na sredini terena, ali ovo gore sto sam naveo je nazalost glavni problem. Ta 3 igraca koji trebaju da nesto stvore prema naprijed nazalost ne igraju uopste na ozbiljnom nivou za svoje godine.
Od veznih igraca u U21, samo Sabanadzovic igra na ozbiljnom nivou i to tek mjesec dana.Tristan10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:38Umjesto koga bi igrao? Ova u21 generacija je losija jer nemamo igrace prema naprijed koji mogu da stvore razliku kao Gojak u prosloj, ili Menalo. Fali Demirovicu podrska prema naprijed. Imas dosta slicnih igraca kao Kovac, a to su Sabanadzovic, Bojo, Danilovic, na sredini terena. Ofanzivni vezni i krila nam ne igraju na nekom nivou i to je glavni razlog sto ne biljezimo bolje rezultate. Benjamin Hadzic (Hannover II), Amar Catic (PSV u21), i Zinedin Mustenadagic( České Budějovice). Kakav je njihov ucinak u klubovima? Veoma mrsavo je to nazalost. Moze biti da je Kovac nesto kvalitetniji od nasih igraca na sredini terena, ali ovo gore sto sam naveo je nazalost glavni problem. Ta 3 igraca koji trebaju da nesto stvore prema naprijed nazalost ne igraju uopste na ozbiljnom nivou za svoje godine.
Uz Demirovica i Sabanadzovica, Kovac bi bio najbolji igrac u U21. Nema sanse da moze biti visak.
Sto se ostalih nabrojanih tice, mislim da tu nema dovoljno potencijala za nivo visi od ovog koji igraju.
I Danilovic igra standardno u Borcu, mislim jedan od boljih klubova u nasoj ligi. A Sabanadzovic je bio rezerva Kovacu u u17, pa je Sabanadzovic bio ispred njega u u19 posto ovaj nije nikako igrao u Zvezdi. Kazem vjerovatno je bolji Kovac od Danilovica i Boje, ali nas glavni problem jeste sto Hadzic, Catic i Mustenadagic uopste ne igraju ozbiljan fudbal. Proslo vrijeme smo imali Gojak(Dinamo), Menalo(Siroki), Peco(Radnik), Catakovic(Trnava), i Jukic(Korona) koji su u tom momentu svi bili standardni ili pravili razliku u svojim klubovima. Mi nazalost to trenutno nemamo, bolje je igrati standardno ako si 20 godina za neki klub u BiHPL nego igrati za Hannover II ili PSV u21, ili za neki smijesan tim u Ceskoj.DrFilgud je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:50Od veznih igraca u U21, samo Sabanadzovic igra na ozbiljnom nivou i to tek mjesec dana.Tristan10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:38Umjesto koga bi igrao? Ova u21 generacija je losija jer nemamo igrace prema naprijed koji mogu da stvore razliku kao Gojak u prosloj, ili Menalo. Fali Demirovicu podrska prema naprijed. Imas dosta slicnih igraca kao Kovac, a to su Sabanadzovic, Bojo, Danilovic, na sredini terena. Ofanzivni vezni i krila nam ne igraju na nekom nivou i to je glavni razlog sto ne biljezimo bolje rezultate. Benjamin Hadzic (Hannover II), Amar Catic (PSV u21), i Zinedin Mustenadagic( České Budějovice). Kakav je njihov ucinak u klubovima? Veoma mrsavo je to nazalost. Moze biti da je Kovac nesto kvalitetniji od nasih igraca na sredini terena, ali ovo gore sto sam naveo je nazalost glavni problem. Ta 3 igraca koji trebaju da nesto stvore prema naprijed nazalost ne igraju uopste na ozbiljnom nivou za svoje godine.
Uz Demirovica i Sabanadzovica, Kovac bi bio najbolji igrac u U21. Nema sanse da moze biti visak.
Situacija u U21 je jako losa. Ja u ove domace tradicionalno nemam povjerenje, a ni dijaspora ne nudi kvalitet.Tristan10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:02I Danilovic igra standardno u Borcu, mislim jedan od boljih klubova u nasoj ligi. A Sabanadzovic je bio rezerva Kovacu u u17, pa je Sabanadzovic bio ispred njega u u19 posto ovaj nije nikako igrao u Zvezdi. Kazem vjerovatno je bolji Kovac od Danilovica i Boje, ali nas glavni problem jeste sto Hadzic, Catic i Mustenadagic uopste ne igraju ozbiljan fudbal. Proslo vrijeme smo imali Gojak(Dinamo), Menalo(Siroki), Peco(Radnik), Catakovic(Trnava), i Jukic(Korona) koji su u tom momentu svi bili standardni ili pravili razliku u svojim klubovima. Mi nazalost to trenutno nemamo, bolje je igrati standardno ako si 20 godina za neki klub u BiHPL nego igrati za Hannover II ili PSV u21, ili za neki smijesan tim u Ceskoj.
Sto znaci da nam je svaki igrac koji igra na ozbiljnom nivou dragocjen, pa tako i Kovac
Ja bi i sada ubacio Menala koji je pravio razliku u Sirokom i sada igra standardno u Olimpiji, umjesto nekog od ovih trenutnih krila. Mislim ako imas 21 godinu i igras za Hannover II i PSV u21, pa kad onda oni misle da igraju ozbiljan fudbal. Isto tako je nevjerovatno da evo ne znam koliko godina nemamo mladog napadaca u BiHPL koji je dao 10+ golova. Cini mi se da to nije bilo od vremena Hodzica i Bajica, ili da je neki top assist u vodecim klubovima, nego ovi mladi igraci koji trenutno nastupaju u nasoj ligi tu su da popune redove. Katastrofa. Pricamo o BiHPL.DrFilgud je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:10Situacija u U21 je jako losa. Ja u ove domace tradicionalno nemam povjerenje, a ni dijaspora ne nudi kvalitet.Tristan10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:02I Danilovic igra standardno u Borcu, mislim jedan od boljih klubova u nasoj ligi. A Sabanadzovic je bio rezerva Kovacu u u17, pa je Sabanadzovic bio ispred njega u u19 posto ovaj nije nikako igrao u Zvezdi. Kazem vjerovatno je bolji Kovac od Danilovica i Boje, ali nas glavni problem jeste sto Hadzic, Catic i Mustenadagic uopste ne igraju ozbiljan fudbal. Proslo vrijeme smo imali Gojak(Dinamo), Menalo(Siroki), Peco(Radnik), Catakovic(Trnava), i Jukic(Korona) koji su u tom momentu svi bili standardni ili pravili razliku u svojim klubovima. Mi nazalost to trenutno nemamo, bolje je igrati standardno ako si 20 godina za neki klub u BiHPL nego igrati za Hannover II ili PSV u21, ili za neki smijesan tim u Ceskoj.
Sto znaci da nam je svaki igrac koji igra na ozbiljnom nivou dragocjen, pa tako i Kovac
Bilo šta da je iz domaće lige je goli ****, zato treba gledati šta možemo uzeti iz dijaspore
Kad dobije neko poziv iz SAD opet nije dobro