Samo ih pogledaj molim te, evo ne mogu vjerovati.

Ma ne bi ja, nježan sam kad je protivnik na konopcima, tada mi nije zanimljivo.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Samo ih pogledaj molim te, evo ne mogu vjerovati.
Ma ne bi ja, nježan sam kad je protivnik na konopcima, tada mi nije zanimljivo.
Cuj lik sam sebe dobio.Frajer 90% meca sigurno igrao debelo iznad svojih realnih mogucnosti.Pa jedina top10 pobjeda mu je protiv Federera prije dvije godine na USO.Krs igrac,ali eto nesto mu se desi protiv Federera pa igra nadrealno dobro.Sto se Federera tice,ne moze gore od ovog.Nijedan segment njegove igre danas nije bio na nivou.Uzet cu ovaj mec kao zutu minutu koju je prebrodio katastrofalnom igrom i vidimo se u polufinalu bratkebosanskazvijer je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:0582 NEIZNUDJENE GRESKE!
Ja se sinoc slomio sat vremena objasnjavam Darkeru da se probudi iz bajki i snova, da se vrati u realnost, ne samo on nego jos par njih!
Ovaj mec je najbolje pokazao da Federer vise nije materijal da osvoji GS i da je vrijeme polako za penzije na kraju godine, najdalje sljedece godine.
Covjek je sam sebe dobio, imao je milion sansi, break viska, 8-4 u STB i ruka se skratila, to jebodlika malih igraca.
Bilo koji ozbiljniji igrac od Milka da je bio danas, garantujem da bi sa 3-0 ispratio starca kuci.%
Zato sto je Rafa stabilan mentalno njemu je svaki mec isti,ovo bi mogao biti okidac za vece stvari
Pa bas od fizickog stanja i zavisi nivo tenisa. Protiv madjara ce slaviti i bez nogu to je realnost, medjutim sve kasnije je diskutabilno.Unofficialpage je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:07Loš meč Federera, previše grešaka, loša taktika. A uz to Millman odigrao odlično, ni sam Federer nije očekivao da će Millman ovako odigrati, u istom intenzitetu je igrao više od 4 sata, brutalno. Za sam turnir bolje što nije ispao Federer, Millman ne može bolje a Federer ne može gore. Neće ovo značiti puno za nastavak turnira što se tiče samog nivoa tenisa, samo je pitanje u kakvomm je fizičkom stanju tijelo i kakve će posljedice ostaviti.
Pa majstore ko je osvajao Slamove dok je ''babuka'' imao 33? Moja bikaakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:08nije moja stvar sta je neko drugi pisao prije pola sataNail for Real je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:53FOLKS, WE HAVE A WINNERakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:51Mislim da samo u Spaniji i Srbiji domaca publika ne bi bila na strani Federera, i to u slucaju da igra protiv Nadala ili Djokovica
i to ga cini najvecim svih vremena.
Sad je ponovo babuka, a prije pola sata ga slali u penziju.
![]()
da nije mozda GOAT Nadal koji je vise od pola svojih GS-a uzeo na RG?
vidjecemo njega i Djokovica koliko ce biti konkurentni sa 39 godina![]()
Jos kazu ne radujte se.Bodi jedini smije pricat,ovi ostali vise mrze Rogera neg sto vole svoje puleneAA23 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:12Kako ih potopi Federer, taman se počeli radovati ovdje
Dobro vas isprca Federer danas, mrzitelji oni najobičniji, igraj Roger dok god možeš samo da nastaviš ploditi ove forumske botove koji drkaju na tvoje poraze sa 38
Babuka najveći ikad, ovakav se ne rađa više
Kako im je krivo![]()
![]()
![]()
![]()
Sa tobom drug moj, ne vrijedi uopste diskutovati.darker10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:08Cuj lik sam sebe dobio.Frajer 90% meca sigurno igrao debelo iznad svojih realnih mogucnosti.Pa jedina top10 pobjeda mu je protiv Federera prije dvije godine na USO.Krs igrac,ali eto nesto mu se desi protiv Federera pa igra nadrealno dobro.Sto se Federera tice,ne moze gore od ovog.Nijedan segment njegove igre danas nije bio na nivou.Uzet cu ovaj mec kao zutu minutu koju je prebrodio katastrofalnom igrom i vidimo se u polufinalu bratkebosanskazvijer je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:0582 NEIZNUDJENE GRESKE!
Ja se sinoc slomio sat vremena objasnjavam Darkeru da se probudi iz bajki i snova, da se vrati u realnost, ne samo on nego jos par njih!
Ovaj mec je najbolje pokazao da Federer vise nije materijal da osvoji GS i da je vrijeme polako za penzije na kraju godine, najdalje sljedece godine.
Covjek je sam sebe dobio, imao je milion sansi, break viska, 8-4 u STB i ruka se skratila, to jebodlika malih igraca.
Bilo koji ozbiljniji igrac od Milka da je bio danas, garantujem da bi sa 3-0 ispratio starca kuci.%
![]()
Oni su ti tu podijeljeni, koliko žele to polufinale, toliko ga i ne žele, jer Nole je izgleda naoštrio belegiju i zna se ko redovno nastrada kad je naoštrena.
Da, u zestokoj konkurenciji
ma on je odlican momak,ali tenis i ne prati vise,i ovdje realno pise samo da provocira....nemam pojma sto to radi ,nije da me plaho i zanima...meni ne smetaAA23 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:20Ovaj Virtual se umislio momački
Dobro sam ja rekao, PDF uprljan smećem od ovih kanturina što svrate povremeno
Jado jadni, koliko napaćen moraš da budeš da ti ovoliko bude krivo što se neko obraduje u ovakvom epskom meču, možeš samo gledati i plakati kad vidiš šta Federer radi na teniskim terenima, žao mi te fakat, ne mogu da zamislim kako ti je prisjelo jer si vjerovatno spremio par postova nakon poraza, jado jadni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.