Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Virtu4l
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Virtu4l » 24 jan 2020, 15:08

bodi123 je napisao/la:
24 jan 2020, 15:05
Čemu takvo radovanje, lik je trebo ispast od John Millmana.

Da je Rafa ovakav meč odigro ne bih znao gdje prije da udarim od kritike, a ovi slave ko da je slem osvojio, kite i mentaliteta :mrgreen:
Samo ih pogledaj molim te, evo ne mogu vjerovati. :rol: :rol:
bodi123 je napisao/la:
24 jan 2020, 15:07
Bio sam te citirao s Breninom "Udri Mujo", al odgodi kengur feštu, šteta.
:mrgreen:
Ma ne bi ja, nježan sam kad je protivnik na konopcima, tada mi nije zanimljivo. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 24 jan 2020, 15:08

bosanskazvijer je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
24 jan 2020, 14:55
a sad da se vratimo u realnost...uzasan mec Federera...odron ....na stranu odlican,fantastican protivnik ali preko 70 neiznudjenih je previse i sramotno...tjesi me jedino da gore od ovog ne moze
82 NEIZNUDJENE GRESKE!

Ja se sinoc slomio sat vremena objasnjavam Darkeru da se probudi iz bajki i snova, da se vrati u realnost, ne samo on nego jos par njih!

Ovaj mec je najbolje pokazao da Federer vise nije materijal da osvoji GS i da je vrijeme polako za penzije na kraju godine, najdalje sljedece godine.

Covjek je sam sebe dobio, imao je milion sansi, break viska, 8-4 u STB i ruka se skratila, to jebodlika malih igraca.
Bilo koji ozbiljniji igrac od Milka da je bio danas, garantujem da bi sa 3-0 ispratio starca kuci. 💯%
Cuj lik sam sebe dobio.Frajer 90% meca sigurno igrao debelo iznad svojih realnih mogucnosti.Pa jedina top10 pobjeda mu je protiv Federera prije dvije godine na USO.Krs igrac,ali eto nesto mu se desi protiv Federera pa igra nadrealno dobro.Sto se Federera tice,ne moze gore od ovog.Nijedan segment njegove igre danas nije bio na nivou.Uzet cu ovaj mec kao zutu minutu koju je prebrodio katastrofalnom igrom i vidimo se u polufinalu bratke :wave:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2020, 15:09

bodi123 je napisao/la:
Čemu takvo radovanje, lik je trebo ispast od John Millmana.

Da je Rafa ovakav meč odigro ne bih znao gdje prije da udarim od kritike, a ovi slave ko da je slem osvojio, kite i mentaliteta :mrgreen:
Zato sto je Rafa stabilan mentalno njemu je svaki mec isti,ovo bi mogao biti okidac za vece stvari :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Krofna
Kontakt:

Post Postao/la Krofna » 24 jan 2020, 15:09

Unofficialpage je napisao/la:
24 jan 2020, 15:07
Loš meč Federera, previše grešaka, loša taktika. A uz to Millman odigrao odlično, ni sam Federer nije očekivao da će Millman ovako odigrati, u istom intenzitetu je igrao više od 4 sata, brutalno. Za sam turnir bolje što nije ispao Federer, Millman ne može bolje a Federer ne može gore. Neće ovo značiti puno za nastavak turnira što se tiče samog nivoa tenisa, samo je pitanje u kakvomm je fizičkom stanju tijelo i kakve će posljedice ostaviti.
Pa bas od fizickog stanja i zavisi nivo tenisa. Protiv madjara ce slaviti i bez nogu to je realnost, medjutim sve kasnije je diskutabilno.
Show me your donuts 0 0

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 jan 2020, 15:10

akisarajevo92 je napisao/la:
24 jan 2020, 15:08
Nail for Real je napisao/la:
24 jan 2020, 14:53
akisarajevo92 je napisao/la:
24 jan 2020, 14:51
Mislim da samo u Spaniji i Srbiji domaca publika ne bi bila na strani Federera, i to u slucaju da igra protiv Nadala ili Djokovica

i to ga cini najvecim svih vremena
FOLKS, WE HAVE A WINNER :rol: .

Sad je ponovo babuka, a prije pola sata ga slali u penziju :rol: .
nije moja stvar sta je neko drugi pisao prije pola sata :lolno:

da nije mozda GOAT Nadal koji je vise od pola svojih GS-a uzeo na RG?

vidjecemo njega i Djokovica koliko ce biti konkurentni sa 39 godina :rol:
Pa majstore ko je osvajao Slamove dok je ''babuka'' imao 33? Moja bika :rol: ?

Smijesni ste realno, John fuckin' Millman vas salje po tablete, strah me sta ce biti sa Djokovicem :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

memija38
Kontakt:

Post Postao/la memija38 » 24 jan 2020, 15:10

kakvo je ovo orgijanje ovih rogerovaca ahahah :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

jesul oni svjesni da valja doc Noletu na tamburu u polufinalu bolje da je ispo sad budimo realni :D :D

ovi nadalovci su ako nista svjesni da rafi u finalu tambura slijedi al ovi gaje neke lazne nade :D :nene:

samo je pitanje koliko ce Nole setova izgubit mozda u prvom kolu protiv one botine jedini bude :)
STEVIE GERRARD

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 jan 2020, 15:11

E da, nije samo elegancija. Godine sam zaboravio, volume 4 doduše. Svako malo se pomjeri granica. :rol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 24 jan 2020, 15:12

E cuj ih,zabranjeno se i radovat sad.Hej sta sve neces procitat od Rafanovaca i Noletovaca .Kad najveci igra svi ga pratite,a niko ga ne voli :rol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jan 2020, 15:12

Kako ih potopi Federer, taman se počeli radovati ovdje :rol:

Dobro vas isprca Federer danas, mrzitelji oni najobičniji, igraj Roger dok god možeš samo da nastaviš ploditi ove forumske botove koji drkaju na tvoje poraze sa 38 :rol:

Babuka najveći ikad, ovakav se ne rađa više :salut:

Kako im je krivo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2020, 15:14

AA23 je napisao/la:
24 jan 2020, 15:12
Kako ih potopi Federer, taman se počeli radovati ovdje :rol:

Dobro vas isprca Federer danas, mrzitelji oni najobičniji, igraj Roger dok god možeš samo da nastaviš ploditi ove forumske botove koji drkaju na tvoje poraze sa 38 :rol:

Babuka najveći ikad, ovakav se ne rađa više :salut:

Kako im je krivo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol:
Jos kazu ne radujte se.Bodi jedini smije pricat,ovi ostali vise mrze Rogera neg sto vole svoje pulene
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jan 2020, 15:14

Valjalo bi da je ispao da se ova tema dovede u red. Nemo'š ništa pročitati od njihovog arlaukanja.
Voli te tvoje Sarajevo.

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 24 jan 2020, 15:16

darker10 je napisao/la:
24 jan 2020, 15:08
delinjo je napisao/la:
24 jan 2020, 14:55
a sad da se vratimo u realnost...uzasan mec Federera...odron ....na stranu odlican,fantastican protivnik ali preko 70 neiznudjenih je previse i sramotno...tjesi me jedino da gore od ovog ne moze
82 NEIZNUDJENE GRESKE!

Ja se sinoc slomio sat vremena objasnjavam Darkeru da se probudi iz bajki i snova, da se vrati u realnost, ne samo on nego jos par njih!

Ovaj mec je najbolje pokazao da Federer vise nije materijal da osvoji GS i da je vrijeme polako za penzije na kraju godine, najdalje sljedece godine.

Covjek je sam sebe dobio, imao je milion sansi, break viska, 8-4 u STB i ruka se skratila, to jebodlika malih igraca.
Bilo koji ozbiljniji igrac od Milka da je bio danas, garantujem da bi sa 3-0 ispratio starca kuci. 💯%
Cuj lik sam sebe dobio.Frajer 90% meca sigurno igrao debelo iznad svojih realnih mogucnosti.Pa jedina top10 pobjeda mu je protiv Federera prije dvije godine na USO.Krs igrac,ali eto nesto mu se desi protiv Federera pa igra nadrealno dobro.Sto se Federera tice,ne moze gore od ovog.Nijedan segment njegove igre danas nije bio na nivou.Uzet cu ovaj mec kao zutu minutu koju je prebrodio katastrofalnom igrom i vidimo se u polufinalu bratke :wave:
Sa tobom drug moj, ne vrijedi uopste diskutovati.
Umjesto da nakon ovog meca sutis i kazes ok pogrijesio si, ti opet pises budalastine!

NARAVNO DA JE ISTINA, DOBIO JE AUSTRALAC SAM SEBE na kraju, od 8-4 je stao skroz, ruka se skratila, sto se desava malim igracima skoro uvijek, svaki poen je odigrao ocajno i nabio sve u aut!
Break viska, pa na 3-3 15-40 i 2 BP, u STB 8-4, malo li je sansi imao da zavrsi mec, ha?

Nije te sramota da nakon 82 neforsirane greske bilo sta napises!
Mene bi Bgm bilo.
Ako je to GS materijal, ja bih ti preporucio drug moj da pocnes pratiti neki drugi sport. 😁

Nemoj se ljutiti, ali moras biti ili lud ili slijep, da ne vidis stvari koje su jasne i malom djetetu!

P.S. Ja navijam za SF Djoka vs Starac i more
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 24 jan 2020, 15:21, ukupno mijenjano 2 puta.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 24 jan 2020, 15:19

Ja ney sto vi Federera sad zovete starac i more.Haman da niste procitali tu knjigu.Santiago na kraju knjige bude najjaci ribar :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jan 2020, 15:19

daj uno anketu....koliko je bodiju ,virti,sili i jos nekima pao pritisak ....pa da glasamo ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jan 2020, 15:20

Ovaj Virtual se umislio momački :rol:

Dobro sam ja rekao, PDF uprljan smećem od ovih kanturina što svrate povremeno :rol:

Jado jadni, koliko napaćen moraš da budeš da ti ovoliko bude krivo što se neko obraduje u ovakvom epskom meču, možeš samo gledati i plakati kad vidiš šta Federer radi na teniskim terenima, žao mi te fakat, ne mogu da zamislim kako ti je prisjelo jer si vjerovatno spremio par postova nakon poraza, jado jadni.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jan 2020, 15:21

24 jan 2020, 15:16
P.S. Ja navijam za SF Djoka vs Starac i more
Oni su ti tu podijeljeni, koliko žele to polufinale, toliko ga i ne žele, jer Nole je izgleda naoštrio belegiju i zna se ko redovno nastrada kad je naoštrena. :mrgreen:

Btw, ko je ovaj AAnešto? Gdje sam njega iznabadao, ne sjećam se, bilo ih je mnogo. :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 jan 2020, 15:21

darker10 je napisao/la:
24 jan 2020, 15:19
Ja ney sto vi Federera sad zovete starac i more.Haman da niste procitali tu knjigu.Santiago na kraju knjige bude najjaci ribar :rol:
Da, u zestokoj konkurenciji :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jan 2020, 15:22

AA23 je napisao/la:
24 jan 2020, 15:20
Ovaj Virtual se umislio momački :rol:

Dobro sam ja rekao, PDF uprljan smećem od ovih kanturina što svrate povremeno :rol:

Jado jadni, koliko napaćen moraš da budeš da ti ovoliko bude krivo što se neko obraduje u ovakvom epskom meču, možeš samo gledati i plakati kad vidiš šta Federer radi na teniskim terenima, žao mi te fakat, ne mogu da zamislim kako ti je prisjelo jer si vjerovatno spremio par postova nakon poraza, jado jadni.
ma on je odlican momak,ali tenis i ne prati vise,i ovdje realno pise samo da provocira....nemam pojma sto to radi ,nije da me plaho i zanima...meni ne smeta :mrgreen:
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 24 jan 2020, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 24 jan 2020, 15:22

Pustite ih, znaju oni vrlo dobro da je najveci u svojoj karijeri uvijek gubio ovakve meceve, zato prpa
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jan 2020, 15:23

Nemoj me braniti svega ti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.