sreca pa su ovi iz udina bili indisponirani veceras
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dobro ti nama doša'...forzaaaaromaaa je napisao/la:roma ima odlicnu momcad i odlicnog trenera..sad kad ove godine nema inter da konkurira za naslov,pojavio se drugi najgori protivnik-lazio.i naravno milan..no ima velike sanse za prvo misto sta i zasluzuje.sta se tice lige prvaka skupinu sigruno prolazimo a kasnije kako bude.samo da se kasnije klonimo barcelone i reala.mislin da je samo oni mogu izbaciti.jer smo igrali i protiv chelsea i dobili i dobro odigrali s arsenalon prije par godina mkedutim izgubili na penalima.no vise manje sve moze proc osim barce i reala.forza romma
Borielo sigurno daje gol,gol po tekmi i to je to...senad_flamin je napisao/la:P.S volio bih da Borrielo da gol..
nadam se da ovaj nece ni igrat jer sa njim se ne treba ni hrvat on sam sebe oboriEvil Genius je napisao/la:vjerovatna formacija
ROMA (4-3-1-2): 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 29 Burdisso, 5 Mexes, 17 Riise; 30 Simplicio, 7 Pizarro, 16 De Rossi; 94 Menez; 22 Borriello, 9 Vucinic.
All. Claudio Ranieri
mirko u prvom sastavu, vjerovatno da drzi lahma na njegovoj polovini (nesto sto je radio i maiconu); uz njega borriello koji ce da se hrva s van buytenom a u veznom redu zanimljiva kombinacija sa simpliciom, ddrom i pizom . . bice zanimljivo, mislim da je ovo prvi put da ovaj vezni red igra skupa.
forza roma
Ma imamo mi "Super Maria"Evil Genius je napisao/la:hahahahah jbg ja ko da sam vidio da je on u prvom sastavu . . . u svakom slucaju, potanka vam je odbrana i s njim i bez njega samo da vam to napad ne nadoknadi i ja sam zadovoljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.