Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Sportsko znanje
Kerr najboljii prosjek svih vremena cini mi se,a od aktivnih ne znam. mozda Nash ? lupam 

Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 22 nov 2010, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
DaInterista di cuore je napisao/la:Kerr najboljii prosjek svih vremena cini mi se,a od aktivnih ne znam.

Kerr svih vremena i Ray Allen od aktivnih 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Luis Antonio
- Kontakt:
Nash,Kerr 

"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra
ko je gospodin sa slike?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Luis Antonio je napisao/la:Nash,Kerr
Da

- BernardBarnjak
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:
ko je gospodin sa slike?
oscar robertson
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
igrac sa loptom je...?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Rayon Rondo ?BernardBarnjak je napisao/la:igrac sa loptom je...?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rondo, da.
a ovo...?

a ovo...?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
?

nenad starovlahBernardBarnjak je napisao/la:?

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
brazzo je napisao/la:nenad starovlahBernardBarnjak je napisao/la:?
znam da 99% nije ali cijelo jutro mi se nešto vrzma po glavi njegovo ime pa da ga se riješim na ovoj temi

e lud si ko struja. mogu ti reći da nisi pogriješio gdje ćeš ga se riješiti.

Vom Jäger zum Gejagten
Ian Rush ! 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
-
- Kontakt:
Jassa_asa je napisao/la:Ko je najbolji tricas u Nba-u po prosjeku svih vremena,i koji je najbolji po prosjeku od aktivnih igraca ?
valjda po procentu,ne po prosjeku
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Jassa_asa je napisao/la:Ko je najbolji tricas u Nba-u po prosjeku svih vremena,i koji je najbolji po prosjeku od aktivnih igraca ?
Prosjeku pogodjenih trica,trebam nacrtati ?
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Jassa_asa je napisao/la:Ko je najbolji tricas u Nba-u po prosjeku svih vremena,i koji je najbolji po prosjeku od aktivnih igraca ?
Evo blize,moze oboje,vidi,kad' kazes prosjek pogodjenih trica racunas npr 0.432 na jednu tricu odnosno kad' se racuna racuna se na 100,kad' procenat racunas,isto radis samo sve pomnozis sa 100
P.S. Volim pametne ljude

-
- Kontakt:
evo jedno od mene,koji bivši košarkaš je imao nadimak iceman?
George Gervin
nek postavi nek drugi
nek postavi nek drugi

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.