Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JavierBosnia
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 19:04

Samo se protivim gluposti sto ovdje pisete
Harali dsvedesetih, covjek u Cikagu bio na samrti sa 85 godina ispada da je hodao ovuda i klao i resetao iz mitraljeza

Procitao sam dosta clanaka, za muslimane nista nisam nasao, Hrvate i albance jedino, zato mu je robi i zamjerio :D

Dozovite se decki
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 23 jan 2020, 19:05

JavierBosnia je napisao/la:
23 jan 2020, 18:54
DrFilgud je napisao/la:
23 jan 2020, 18:37

Momcilo Djujic je druga stvar. Tetovaza ratnog zlocinca, cetnickog vojvode i idola svih srpskih zlocinaca koji su harali devedesetih, je neprihvatljiva i preko toga se ne moze i ne smije preci. Slijedeca faza je "noz, zica, Srebrenica".
Eh sto volim kad ne znate

Momcilo Đujić rođen 1907 god :lolno:
Nekažnjeni ratni zločinac iz Drugoga svjetskog rata
Tada je poučio Šešelja neka "izgna sve Hrvate, Albance i ostale strane elemente sa svetoga srpskog tla (Bosanci where? :bih: )

Uglavnom covjek pola zivota proveo po Italiji i SAD, tamo je i umro, rata ovdje nije ni vidio, Boze sacuvaj u kakvu vezu vi njega dovodite
Kako tako bukvalno drug? U korijenima četničkog pokreta je da budu miroljubivi sa Bošnjacima, valjda ih zato pobiše na hiljade oko Foče '42. U idejnim planovima tog pokreta je etničko čišćenje nesrpskog stanovništva s ciljem ujedinjenja 'svih sprskih zemalja'..kako jedan takav nije uzor ovim koljačima devedesetih. To što je nekažnjen znači da se samo brzo ispalio, samo za 'popovo bure' je zaslužio metak.
Walk on

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jan 2020, 19:05

23 jan 2020, 19:04

Procitao sam dosta clanaka, za muslimane nista nisam nasao, Hrvate i albance jedino, zato mu je robi i zamjerio :D

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jan 2020, 19:08

23 jan 2020, 19:04
Samo se protivim gluposti sto ovdje pisete
Harali dsvedesetih, covjek u Cikagu bio na samrti sa 85 godina ispada da je hodao ovuda i klao i resetao iz mitraljeza

Dozovite se decki
Niko nije ni napisao da je on ratovo 90tih,nego da je bio uzor cetnicima sto su ratovila 90tih
Ja ne znam jesil ti malouman ili trolas?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 19:08

Cetnici su **** ne ulazin u to
Pricam o navedenom 'vidjaj srpskog junaka' koji uopste nije ono cime ga predstavljate

Sa muslimanima nema on veze i ako ima minimalne, a ne spominjanje genocida sto su se desili ovdje
Covjek djelovao u drugom svjetskom ratu, ovdje neki spominju njegovo djelovanje devedesetih

Helouu guys

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 23 jan 2020, 19:10

Ma ja jbg, ni Karadžić nije kriv, nikog nije svojom rukom ubio hahaha
Walk on

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 19:10

Oj vidi pise idol hahahahaahhaahahahahahahahahahahah
Pa jos gore, nasli lika od prije 100 god koji im je bio lafo idol, jest al za klanje drugih naroda, muslimana ne

Ako je bilo za muslkmane sta, onda morate naci drugog idola zao mi je

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 23 jan 2020, 19:11

Meni licno je problem sto Vranjes samo kod nas igra desnog beka. Za AEK igra najvise stopera sa 3 nazad. Alternative skoro da i nemamo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jan 2020, 19:11

Znači ok je klat hrvate i albance i takve promovirati u reprezentaciji. Seems legit homie.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jan 2020, 19:12

23 jan 2020, 19:10
Oj vidi pise idol hahahahaahhaahahahahahahahahahahah
Pa jos gore, nasli lika od prije 100 god koji im je bio lafo idol, jest al za klanje drugih naroda, muslimana ne

Ako je bilo za muslkmane sta, onda morate naci drugog idola zao mi je
Ma da ,srbi su u bosni i na kosovu ratovali protiv židova a ne protiv Muslimana....upravu si :clap:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 19:14

Osim13 je napisao/la:
23 jan 2020, 19:11
Znači ok je klat hrvate i albance i takve promovirati u reprezentaciji. Seems legit homie.
Jozo and Robi dont like this

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 23 jan 2020, 19:17

Raonffa je napisao/la:
23 jan 2020, 18:50
Pa vidi nešto, zna se na šta se aludira kada se iscrtaju samo granice RS-a, nezavisnost tog entiteta, brisanje granica BiH, otcijepljenje i slična demagogija koju stalno možeš vidjeti u medijima u RS-u. Ako ti je ta priča i demagogija koja je već godinama aktuelna, manji problem od nekakvog bradatog lika iz WW2, onda ili nisi najrealniji ili imaš malo specifičniji sistem vrijednosti u smislu šta je manje, a šta više loše.

Na kraju krajeva, produkt svega toga tih "žica, Srebrenica", vojvoda, idola srpskih zločinaca, ti je upravo ta RS što je ovaj nabacio na ruku prvi put.

Al' opet kažem, sve je to priča za krezubu sirotinju, ne treba qurac oštriti na Vranješu kako god, qurac treba oštriti na malo većem nivou, na političarima, na državnom nivou, na Dodiku, na Čoviću, na Bakiru, na onima koji hrane ovakve kao što je Vranješ.
Ja ti govorim da je pc legalna tvorevina, koju je potpisao i verifikovao nas dedo Alija. Sta o njoj mislim ja, je moja stvar, ali niko ne moze Srbima osporiti pravo da je vole i tetoviraju. Kao sto meni niko ne moze osporiti pravo da istetoviram granice Kantona Sarajevo. Cak te, u nekoj varijanti, moze i tuziti ako ga diskriminiras po toj liniji.

Niko ne ostri qurac na Vranjesu, Vranjes ostri qurac na nama. Mali bezobraznik se sprda, provocira dokle moze ici i dokazuje se kretenima kojim je okruzen. Ceka da zaigra i dokaze da ne postoje kriteriji, da moze sa tetovazom ratnog zlocinca igrati na EP.
Treba nas suspendovati, ako dozvolimo da za nas nastupaju igraci s tetovazama ratnih zlocinaca.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 23 jan 2020, 19:19

23 jan 2020, 18:54
DrFilgud je napisao/la:
23 jan 2020, 18:37

Momcilo Djujic je druga stvar. Tetovaza ratnog zlocinca, cetnickog vojvode i idola svih srpskih zlocinaca koji su harali devedesetih, je neprihvatljiva i preko toga se ne moze i ne smije preci. Slijedeca faza je "noz, zica, Srebrenica".
Eh sto volim kad ne znate

Momcilo Đujić rođen 1907 god :lolno:
Nekažnjeni ratni zločinac iz Drugoga svjetskog rata
Tada je poučio Šešelja neka "izgna sve Hrvate, Albance i ostale strane elemente sa svetoga srpskog tla (Bosanci where? :bih: )

Uglavnom covjek pola zivota proveo po Italiji i SAD, tamo je i umro, rata ovdje nije ni vidio, Boze sacuvaj u kakvu vezu vi njega dovodite
Ne lupetaj zdravlja ti. Pravis budalu od sebe. :roll:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 jan 2020, 19:20

Izgleda i Javier ko i ovi sa bhfudbala ima neke koristi od Ogija :mrgreen:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 19:20

Mislim da je isticanje toga po FIFI zabranjeno i cudi me da nismo neku kaznu dobili. Trebalo bi da postoji slicno pravilo kao u NBA, da se mora to prekriti necim..

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 19:21

Sheyi je napisao/la:
23 jan 2020, 19:20
Izgleda i Javier ko i ovi sa bhfudbala ima neke koristi od Ogija :mrgreen:
Imam od ovih patriota ovdje, njima se smijem jer imaju jako cudna vidjenja. Historicari :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jan 2020, 19:26

DrFilgud je napisao/la:
23 jan 2020, 19:17
Raonffa je napisao/la:
23 jan 2020, 18:50
Pa vidi nešto, zna se na šta se aludira kada se iscrtaju samo granice RS-a, nezavisnost tog entiteta, brisanje granica BiH, otcijepljenje i slična demagogija koju stalno možeš vidjeti u medijima u RS-u. Ako ti je ta priča i demagogija koja je već godinama aktuelna, manji problem od nekakvog bradatog lika iz WW2, onda ili nisi najrealniji ili imaš malo specifičniji sistem vrijednosti u smislu šta je manje, a šta više loše.

Na kraju krajeva, produkt svega toga tih "žica, Srebrenica", vojvoda, idola srpskih zločinaca, ti je upravo ta RS što je ovaj nabacio na ruku prvi put.

Al' opet kažem, sve je to priča za krezubu sirotinju, ne treba qurac oštriti na Vranješu kako god, qurac treba oštriti na malo većem nivou, na političarima, na državnom nivou, na Dodiku, na Čoviću, na Bakiru, na onima koji hrane ovakve kao što je Vranješ.
Ja ti govorim da je pc legalna tvorevina, koju je potpisao i verifikovao nas dedo Alija. Sta o njoj mislim ja, je moja stvar, ali niko ne moze Srbima osporiti pravo da je vole i tetoviraju. Kao sto meni niko ne moze osporiti pravo da istetoviram granice Kantona Sarajevo. Cak te, u nekoj varijanti, moze i tuziti ako ga diskriminiras po toj liniji.

Niko ne ostri qurac na Vranjesu, Vranjes ostri qurac na nama. Mali bezobraznik se sprda, provocira dokle moze ici i dokazuje se kretenima kojim je okruzen. Ceka da zaigra i dokaze da ne postoje kriteriji, da moze sa tetovazom ratnog zlocinca igrati na EP.
Treba nas suspendovati, ako dozvolimo da za nas nastupaju igraci s tetovazama ratnih zlocinaca.
Pa ni ovaj bradonja nije osuđen za bilo šta, a živio je haman 100 godina, sa te strane i on je legalan i legitiman ako već govorimo u tom smislu.

Vranješ na jednu stranu, ja govorim o javnosti koja se diže hajku na Vranješa, jednog nebitnog lika koji je jedan od mnogih koji su prodefilovali kroz reprezentaciju BiH, kažem da se zubi trebaju pokazivati na malo većem nivou, pa možda za 10-20 godina neće biti ovakvih što razmišljaju kao Vranješ, odnosno neće to moći javno pokazivati da se bolje izrazim.

Kao da u Njemačkoj nemaš hiljade ljudi što podržavaju Hitlera, samo što je to gore uređena država pa se za takve stvari leti u zatvor. Mada negdje sam čitao da će i Vranješ biti uhapšen po nekakvom našem zakonu :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 23 jan 2020, 19:33

Raonffa je napisao/la:
23 jan 2020, 19:26
Pa ni ovaj bradonja nije osuđen za bilo šta, a živio je haman 100 godina, sa te strane i on je legalan i legitiman ako već govorimo u tom smislu.

Vranješ na jednu stranu, ja govorim o javnosti koja se diže hajku na Vranješa, jednog nebitnog lika koji je jedan od mnogih koji su prodefilovali kroz reprezentaciju BiH, kažem da se zubi trebaju pokazivati na malo većem nivou, pa možda za 10-20 godina neće biti ovakvih što razmišljaju kao Vranješ, odnosno neće to moći javno pokazivati da se bolje izrazim.

Kao da u Njemačkoj nemaš hiljade ljudi što podržavaju Hitlera, samo što je to gore uređena država pa se za takve stvari leti u zatvor. Mada negdje sam čitao da će i Vranješ biti uhapšen po nekakvom našem zakonu :mrgreen:
Djujic nije osudjen, kao ni braca mu po zlocinima Pavelic i Luburic, medjutim to nije sprijecilo sud istorije, da se jasano i precizano odredi prema njima kao zlocincima.
Ovdje se ne radi o hajki na Vranjesa, koji je vecini cak i simpatican na cudan nacin, nego o povlacenju crte ispod koje se ne smije ici. O porukama koje se jednostavno ne smiju tolerisati.
Ovo je sport i tu se zubi pokazuju na sportskim temama i dilemama, Dodikom, Bakirom, Trumpom i Putinom se treba baviti negdje drugo.

PS. gdje je onaj partizan @Husika, da sve postrijelja sa Jovom Kapicicem i ekipom :D

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 19:47

Aj ne rise vise :D

Zakljucak je da pricamo o liku koji se haman rodio u 19 vijeku, koji je bio na ovim prostorima mozda do jedno 50 godina prije sranja ovdje krepo u americi, djelovao iskljucivo protiv hrvata i albanaca i to je njegova vizija bila.
Ovdje ga onda pravdaju svoju glupost pa ga povezuju da su ga koristili kao idola ljudi koji su kasnije vrsili genocid. Ti ljudi vjerujem da nisu ni znali za njega jer kad su rodjeni on je daleko bio od ovih desavanja

Opet nije ok nositi nekog takvog, ali nije ni strasno sekunde kao sto se predstavlja ovdje, i kako je to predstavljeno u javnosti

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jan 2020, 19:51

DrFilgud je napisao/la:
23 jan 2020, 19:33
Raonffa je napisao/la:
23 jan 2020, 19:26

Djujic nije osudjen, kao ni braca mu po zlocinima Pavelic i Luburic, medjutim to nije sprijecilo sud istorije, da se jasano i precizano odredi prema njima kao zlocincima.
Ovdje se ne radi o hajki na Vranjesa, koji je vecini cak i simpatican na cudan nacin, nego o povlacenju crte ispod koje se ne smije ici. O porukama koje se jednostavno ne smiju tolerisati.
Ovo je sport i tu se zubi pokazuju na sportskim temama i dilemama, Dodikom, Bakirom, Trumpom i Putinom se treba baviti negdje drugo.

PS. gdje je onaj partizan @Husika, da sve postrijelja sa Jovom Kapicicem i ekipom :D
A šta sud historije kaže za RS? :)

Ma znaš na šta mislim, hajka na Vranješa zbog ovih gluposti što radi, ne moram baš sve precizirati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ASD i 9 gostiju.