valja malim seljacicima sa nahoreva igrati Derbije na Grbavici
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zar si ozbiljan da mislis da on moze bilo sta napravitiRadmilo87 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:43Zna li neko pouzdano odakle i ko je pravio onaj bakrorez u fan shopu, hoću da uzmem starijem clanu familije za rođendan, samo ko da nije djelo ruku danana, nebi me čudilo da je uspio progurati svoje u fan shopu dok su mu ahbabi bili još u klubu, pa da se ne zajebem i njemu u padže gurnem lovu![]()
Pa dobro uzima iz Kine, Bangladeša i odakle sve ne sa istoka, malo preradi i predstavi kao svoje, ni prva ni zadnja lopina sa čaršije, nego reko da ovo nije njegovo, da se sa Mirsom nije utalio, i da nije ostalo od prije na stanju, u tom slucaju nebih to kupovao, zato pitamBezideja je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:05Zar si ozbiljan da mislis da on moze bilo sta napravitiRadmilo87 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:43Zna li neko pouzdano odakle i ko je pravio onaj bakrorez u fan shopu, hoću da uzmem starijem clanu familije za rođendan, samo ko da nije djelo ruku danana, nebi me čudilo da je uspio progurati svoje u fan shopu dok su mu ahbabi bili još u klubu, pa da se ne zajebem i njemu u padže gurnem lovu![]()
![]()
Sto meni ovo treba u zivotu , da mi mohikanac mijenja avatare ,svaki dan kad se prijavim gledam koja ce me neugodnost docekati
Pa prije par godina je imao nadimke 'Sindikalac' i 'Načitani'LjoZee je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:14“Ovo je organizacija od igrača za igrače. Predsjednik je moj kolega Vitomir Paškalj, a članovi našeg Upravnog odbora i Nadzornog odbora su bivši i sadašnji fudbaleri poput Karića, Ahmetovića, Bogičevića, Jusića i drugih.
Da li si ponosan @Rokoko87?
Dospio je cak i do Uprave Sindikata.
LjoZee je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:14“Ovo je organizacija od igrača za igrače. Predsjednik je moj kolega Vitomir Paškalj, a članovi našeg Upravnog odbora i Nadzornog odbora su bivši i sadašnji fudbaleri poput Karića, Ahmetovića, Bogičevića, Jusića i drugih.
Da li si ponosan @Rokoko87?
Dospio je cak i do Uprave Sindikata.
zrinjski nekad zabranjen klub a sad klub koji velica zlocince.
Je li bar istocna tribina na mjestu ili su i to odvukli?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.