Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Salih1984
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la Salih1984 » 23 jan 2020, 17:58

JavierBosnia je napisao/la:
23 jan 2020, 17:52
Ogi ako je to izjavio ja ga podrzavam, to je valjda ocita ironija na veoma glupa pitanja novinara koji su mu se javljali.

Vranjes po meni nikad nije ni trebao biti izbacen, vec se ono uradilo zbog pritiska javnosti.
Budala jeste, ali sjesti porazgovarati sa njim, nek nosi neku podmajicu i furaj igraj.

Nek tetovira **** ako hoce, njegova stvar, njega su nafurali iz Banja Luke na tu viziju neku njegovu, svidjelo mu se i tetovirao ga je. On veze ni nema ni ko je ni sta je taj vojvoda.
Da Besic istetovira ljiljan, bosnjo svrsava na to, a ovamo mu semeta ovo. Mislim ono... Dodik i slicni nas jebu godinama, a sutimo ko ovce, al nama smeta Ogi ko da ce nas sutra poceti klat.
1.nije ironija,nego se ocigledno zayebava sa reprezentacijom i reprezentacija mu je predmet sprdnje
2.Da Neuer sebi istetovira Hitlera,mislis da bi ga Njemci branili?da li mislis da bi Neuer uprkos tome sto je najbolji golman svijeta opet dobio poziv u reprezentaciju?
bosnji lakse mater u guzicu,nego cm u glavu :roll:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 18:00

Pa sa aspekta tetovaze isto. Oni na ljiljan gledaju kao mi na ovog vojvodu
Ja ti kazem za mene nema vece ponizenja nego da opet obuce dres BiH, a ovaj jadni vojvoda pored grba nezavisne BiH

slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 jan 2020, 18:03

emir79 je napisao/la:
23 jan 2020, 17:49
babino je napisao/la:
23 jan 2020, 16:22
to bi mu bio autogol..
ne mogu garantovati da necu biti prvi koji ce yebat mater chetniku....a bice nas dosta sigurno...mozda mahnem i turskom zastavom hihi..

uglavnom, euro sa chetnikom u ekipi ili bez eura i chetnika,biram ovo drugo!

udrite sad braco komunjare:-)
Dođe li četalj u reprezentaciju i drugog ću smatrati četaljem.

Prosto je nevjerovatno da balijetine nemaju trun ponosa.
ma krenuo kucati..mater obojici al hajd reko:-)

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 18:04

Ogi je glup momak. Iz jednog podcasta citiram: Odrastao je u Banja Luci gdje su ga od malena hranili tim nekim informacijama i njihovim junacima. On za ovog vojvodu i ne zna, ni ko je ni sta je, vec na nagovor i iz prica prijatelja on je neki njihov junak. Zato je on to i uradio jer se osjeca Srbinom i to je to

Da li podrzavam? Ne, boze sacuvaj. Ali to sto on igra ili ne igra za nas nije nikakva ni kazna ni pobjeda. Ovdje je jedini poraz sto i dan danas ovakvih budala ima, ali njihov zivot. Pa Dodik je gori od njega i sta smo uradili po tom pitanju? Nista, predstavlja i on BiH. A to je meni najveca pobjeda.

Predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, one njihove rs nema nigdje. To je pobjeda

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 23 jan 2020, 18:11

Tolerisanje tetovaze cetnickog vojvode Djujica, jednog od ideologa onoga sto se desilo devedesetih, je cisto ludilo.
Jasno je meni u kakvoj drzavi i vremenu zivimo, ali naprosto moraju postojati granice.
Meni ga je zao, jer je budala i mogao bi koristiti, ali to ne smije proci.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 23 jan 2020, 18:12

Havijere, de se ti prvo sam sa sobom dogovori sta mislis, pa onda dodji ovdje s konacnim stavom.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 18:18

Ghuraba je napisao/la:
23 jan 2020, 18:12
Havijere, de se ti prvo sam sa sobom dogovori sta mislis, pa onda dodji ovdje s konacnim stavom.
Dogovorio sam se ja davno. A vidjet cu kako cete se vi dogovoriti ovdje ako se ovaj vrati.
Ja ne podrzavam i ne bih ga zvao da se licno pitam, ali ako to odluci uraditi Bajevic onda cu to prihvatiti kao selektorovu odluku i podrzavati reprezentaciju isto sa njim ili bez njega, a sta cete vi uraditi? Bojim se da ako se vrati, da cete samo zvalje otvarati i psovati, a utakmice cete i dalje pratiti.

Ako ste toliki karakteri i patriote, jeste li spremili proteste neke nesto ili mozda svoj vid bojkota? Jeste k.. gledat cete repku ko i do sad
Ja reprezentaciju gledam i pratim zbog ovih ostalih 22 na spisku, mene individua ne zanima. Bas kao ni Edina, Miralema, Ibrahima, Radeta, Gojka, Zvjezdana...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jan 2020, 18:22

Osim13 je napisao/la:
23 jan 2020, 17:36
Previše čitate Klika Bejta
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jan 2020, 18:24

Osim13 je napisao/la:
23 jan 2020, 18:22
Osim13 je napisao/la:
23 jan 2020, 17:36
Previše čitate Klika Bejta
Nazalost povratak vojvode nije nerealna opcija,bez obzira na neke clanke

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jan 2020, 18:24

Na kraju će odlučiti Bajević, džaba trošite vrijeme momci :)

Siguran sam da će Duško dobro izvagati sve ono dobro i loše što Vranješ nosi sa sobom i da će na kraju donijeti pravu odluku za reprezentaciju.

Mada, ako ćemo pošteno, glumljenje patriotizma na Vranješu je izgubljeno onda kada je ostao u reprezentaciji nakon što je crtao granice RS-a, ako već govorimo o nekakvom dostojanstvu i ponosu. To što je on prekrižio tu tetovažu, ne bi trebalo značiti ništa, isto kao što neće značiti da sutra prekriži ovog vojvodu.

Iako meni to nikada nije smetalo, zapravo nije me zanimalo, gledao sam isključivo ono što pruža na terenu a tu je uvijek davao maksimum, za razliku od nekih wannabe patriota i ljiljana koji su glumili povrede, igrali preko neke stvari za reprezentaciju i mnogo čega drugog.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 jan 2020, 18:26

Nepozivanje Vranješa dovodi sportsport forum u pakao, a pojedine forumaše možda u nestanak. :kafa:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 18:27

Raonffa je napisao/la:
23 jan 2020, 18:24

Siguran sam da će Duško dobro izvagati sve ono dobro i loše što Vranješ nosi sa sobom i da će na kraju donijeti pravu odluku za reprezentaciju.

Mada, ako ćemo pošteno, glumljenje patriotizma na Vranješu je izgubljeno onda kada je ostao u reprezentaciji nakon što je crtao granice RS-a, ako već govorimo o nekakvom dostojanstvu i ponosu. To što je on prekrižio tu tetovažu, ne bi trebalo značiti ništa, isto kao što neće značiti da sutra prekriži ovog vojvodu.

Iako meni to nikada nije smetalo, zapravo nije me zanimalo, gledao sam isključivo ono što pruža na terenu a tu je uvijek davao maksimum, za razliku od nekih wannabe patriota i ljiljana koji su glumili povrede, igrali preko neke stvari za reprezentaciju i mnogo čega drugog.
:tokralju:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 23 jan 2020, 18:37

Raonffa je napisao/la:

Preko tetovaze granica republike srpske se moze preci, narocito kad ih je precrtao. Svidjelo se nama ili ne, pc je legalna tvorevina, u kojoj zive nasi sugradjani kopji je vole.
Istjerati Vranjesa radi tetovaze pc, bila bi vrlo kontraverzna odluka i vjerovatno neopravdana. Dakle u redu je sto mu je omoguceno da se pokaje i da se predje preko toga.
Momcilo Djujic je druga stvar. Tetovaza ratnog zlocinca, cetnickog vojvode i idola svih srpskih zlocinaca koji su harali devedesetih, je neprihvatljiva i preko toga se ne moze i ne smije preci. Slijedeca faza je "noz, zica, Srebrenica".

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 23 jan 2020, 18:39

Objasnio
Walk on

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jan 2020, 18:45

oj kako možete **** ga dan ga **** u picku više
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 23 jan 2020, 18:47

Javier, fulas poentu, prijatelju. Ne radi se o tome hocemo li gledati reprezentaciju. Logika je da hocemo jer joj zelimo samo najbolje. Radi se o tome da se mi kao narod ponizavamo zato sto se pravimo slijepi kod ociju i zato sto nista ne preduzimamo. Frajer javno velica cetnike i zlocince, ne pokazuje ni trun kajanja zbog toga, cak naprotiv - ponosi se s svojim postupkom i jos uvijek ga na sva usta opravdava, a ti mu onda posaljes poziv i pokazes da nemas ni jedan atom ponosa i dostojanstva. Ja ga ne bih zvao taman se on zvao Lionel Messi i taman nam njegovo vracanje u reprezentaciju donijelo zlato s prvenstva.

Faraon, ja ga ne bih zvao ni nakon te tetovaze, ali nju je precrtao i bila je daleko manji prijestup nego ovo sad, mada ne opravdavam pozivanje ni nakon toga.

Vama je glavni argument za njegovo pozivanje to sto ovi ostali ne daju 100% u dresu reprezentacije? :rol: Najjace mi je kad kazete 'ne zanima me i ne smeta mi nista, sve dok on znojem natopi dres reprezentacije'. :rol: I Mladic je dijelio djeci slatkise po Srebrenici, a iza ledja im je ubijao oceve, djedove i ostalu porodicu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jan 2020, 18:50

DrFilgud je napisao/la:
23 jan 2020, 18:37
Raonffa je napisao/la:

Preko tetovaze granica republike srpske se moze preci, narocito kad ih je precrtao. Svidjelo se nama ili ne, pc je legalna tvorevina, u kojoj zive nasi sugradjani kopji je vole.
Istjerati Vranjesa radi tetovaze pc, bila bi vrlo kontraverzna odluka i vjerovatno neopravdana. Dakle u redu je sto mu je omoguceno da se pokaje i da se predje preko toga.
Momcilo Djujic je druga stvar. Tetovaza ratnog zlocinca, cetnickog vojvode i idola svih srpskih zlocinaca koji su harali devedesetih, je neprihvatljiva i preko toga se ne moze i ne smije preci. Slijedeca faza je "noz, zica, Srebrenica".
Pa vidi nešto, zna se na šta se aludira kada se iscrtaju samo granice RS-a, nezavisnost tog entiteta, brisanje granica BiH, otcijepljenje i slična demagogija koju stalno možeš vidjeti u medijima u RS-u. Ako ti je ta priča i demagogija koja je već godinama aktuelna, manji problem od nekakvog bradatog lika iz WW2, onda ili nisi najrealniji ili imaš malo specifičniji sistem vrijednosti u smislu šta je manje, a šta više loše.

Na kraju krajeva, produkt svega toga tih "žica, Srebrenica", vojvoda, idola srpskih zločinaca, ti je upravo ta RS što je ovaj nabacio na ruku prvi put.

Al' opet kažem, sve je to priča za krezubu sirotinju, ne treba qurac oštriti na Vranješu kako god, qurac treba oštriti na malo većem nivou, na političarima, na državnom nivou, na Dodiku, na Čoviću, na Bakiru, na onima koji hrane ovakve kao što je Vranješ.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 23 jan 2020, 18:51

dUšmAn bAjEvIć zOvE cHeTnIkA

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2020, 18:54

DrFilgud je napisao/la:
23 jan 2020, 18:37

Eh sto volim kad ne znate

Momcilo Đujić rođen 1907 god :lolno:
Nekažnjeni ratni zločinac iz Drugoga svjetskog rata
Tada je poučio Šešelja neka "izgna sve Hrvate, Albance i ostale strane elemente sa svetoga srpskog tla (Bosanci where? :bih: )

Uglavnom covjek pola zivota proveo po Italiji i SAD, tamo je i umro, rata ovdje nije ni vidio, Boze sacuvaj u kakvu vezu vi njega dovodite

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jan 2020, 19:00

Jel moguce da lik brani djujica :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, Zglavkar i 30 gostiju.