Sportski komentatori
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Joj one dvojice sinoć na Eurosportu na utakmici između St.Pauli-a i Wolfsburg-a, kažu, svi fanovi Vukova nek zapamte ime glavnog sudije da mu se mogu sjećati bliže i uže familije. 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
St.Pauli-Wolf: "Vidi vidi covjeka kako navija s pivom!!! Pogledaj molim te..." 
Pretrpali su mi mozak svojim izvalama pa je samo ova ostala...

Pretrpali su mi mozak svojim izvalama pa je samo ova ostala...

Zvonko i Milojko ponovo na malim ekranima.
Nisam to znao inace bi ostao kuci da gledam a ne isao na tekmu.
Na Areni prenosili Zvezda-Borac.
Evo samo nekih delova iz njihovog repertoara sto sam uspeo da procitam danas.
(inace zove se Milovanovic)
milojko kaze:

Nisam to znao inace bi ostao kuci da gledam a ne isao na tekmu.
Na Areni prenosili Zvezda-Borac.
Evo samo nekih delova iz njihovog repertoara sto sam uspeo da procitam danas.
Ovo je rekao za kapitena MilojevicaMladic koji je sinteza snage i kondicije

koroman majstor fudbala na velikom prostoru koji ima bogato iskustvo u noćnom životu beogradskih splavova.
Uspeo je da opise citavu nasu igru u polusezoni za samo jednu recenicu,kratko ali ****.Vratila se Zvezda prepoznatljivoj igri iz prvog poluvremena - igri kratkih pasova ali unazad

milojko kaze:
Knezevic je brz, bejlijevski brz by Milojko

Zvonko - Savio i Kadu su stigli u nekom paketu iz Zete...
Milojko - I predsednik Rajo Bozovic sa njima ...
Zvezda je ne samo kao bikini, nego je i eroticna, samo se nazire nesto
Neki navijaci ga zovu i Dusko Karlesusa by Milojko
Ne znam ja zasto je to tako by Zvonko
gol koji vraca nadu u nas fudbal... supertalentovani mladic koizistencije prefinjene tehnike i nzm cega
Dosta je za ovaj put,uglavnom i sledece kolo prenose Spartak-Zvezda sto se mora gledati."Sut kao iz topa, gol kao iz snova"

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Ma ovi sa eursporta i sk-a su kraljevi kad oni izvale nesto nije mi ih mrsko slusat uopste samo ima ona debil na es prenosi lijeve sportove kad pocne razvlacit rijeci 

-
- Kontakt:
Uh kakva bi ljepota bila da onaj biser sto se javlja iz Gradačca prenosi tekmu neku cijelu..domaci igrac pada na penaltiku

ta likuša radi i na TK neke emisije kolažnog tipa pa onda ti je jasno da je u pitanju sve osim sportskog komentatoraNagib Nizbrdica je napisao/la:Uh kakva bi ljepota bila da onaj biser sto se javlja iz Gradačca prenosi tekmu neku cijelu..domaci igrac pada na penaltiku![]()

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
To je onaj jedan od "Damjanovica"Nagib Nizbrdica je napisao/la:Uh kakva bi ljepota bila da onaj biser sto se javlja iz Gradačca prenosi tekmu neku cijelu..domaci igrac pada na penaltiku![]()

1921-2011
Taj covjek je najjaci spiker Ritma Sporta (cini mi se da je on prenosio i utakmice Modrice)Nagib Nizbrdica je napisao/la:Uh kakva bi ljepota bila da onaj biser sto se javlja iz Gradačca prenosi tekmu neku cijelu..domaci igrac pada na penaltiku![]()
Najgori je definitivno onaj Mihojevic iz Trebinja a nista bolji nije ni onaj seljak iz Tuzle
Simpatican je i Nermin Bise koji se javlja iz Vrapcica

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
- Kontakt:
Onaj iz Trebinja definitivno pjev'o u Mirzinom jatu

Nenadj..ivi dvojac bez kormilara Adis Hadžić i Saša Vugdalić :"Džeko Džeko ljubila te mati, daj go da i nas ljubi naša mati". 

Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Kako je samo Kemal Ahmetovic iritantan u pregledu L.Prvaka,covjek pravi toliko gresaka da ti pravo izvuce zivce
Evo samo utakmica Partizan:Shaktar
Jasno kamera zumira igraca koji je propustio priliku za goste,covjek bijel da ne moze biti bijelji,Kemo govori da je u prilici bio Costa
Evo kako inace izgleda doticni

Kasnije vidimo kako ulazi Eduardo upravo umjesto Coste,da bi u nastavku priloga odmah pri prikazivanju Eduardovog gola,Kemo asistentom proglasio upravo Costu
Da mi je samo znati koji je razlog da drze ovakve likove na televiziji

Evo samo utakmica Partizan:Shaktar
Jasno kamera zumira igraca koji je propustio priliku za goste,covjek bijel da ne moze biti bijelji,Kemo govori da je u prilici bio Costa
Evo kako inace izgleda doticni

Kasnije vidimo kako ulazi Eduardo upravo umjesto Coste,da bi u nastavku priloga odmah pri prikazivanju Eduardovog gola,Kemo asistentom proglasio upravo Costu
Da mi je samo znati koji je razlog da drze ovakve likove na televiziji

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Inace cuo sam da je rodom iz Kladnja 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ibrahim Muratović: "Ronaldo, Benzema i Ozil čine bermudski trougao u timu Reala. Lopta nestane kad je u njihovom posjedu." 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Oj Ibro Ibro
A šta Osim počini Šuk(c)i
Baš mu ga ono šuknu 

A šta Osim počini Šuk(c)i

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
a šteta baš se fino sredio ali ne zna Šuko da odijelo ne čini čovjekaLBJ MVP je napisao/la:Oj Ibro Ibro![]()
A šta Osim počini Šuk(c)iBaš mu ga ono šuknu

It was turned around so that right looked wrong
-
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Oj Ibro Ibro![]()
A šta Osim počini Šuk(c)iBaš mu ga ono šuknu
šta bi,nisam gledo
stoje Cristiano Ronaldo, Mesut Ozil i Benzema kod lopte da shutaju slobodnjak. Govori debil komentator "Ovo je idealna pozicija za Seju Salihovica, on bi ovo dao". Kakav moronoid ...

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ispravka, dotični je iz Breze.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Inace cuo sam da je rodom iz Kladnja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.