Pa to i kazem, Seati nas finansijski unistili...kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:57Netačno. Doveo si igrača koji je bilo bez kluba, tj. free agent...
Kad počnemo plaćat za igrače pod ugovorom onda se počni kur**t.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Lisica, vidjevši grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša ga na sve načine dohvatiti. Nikako nije mogla doći do njega. Kad je sve probala, ona se okrene i ode govoreći: - Još je kiselo. Ništa ne valja...."
E upravo ovako neki pisu o Zakaricu. A da je doveden, isti bi onanisali ovdje.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne kontam zasto bi lisica jela grozdje?Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Nekad mi pisanje po forumima lici na onu basnu:
"Lisica, vidjevšo grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša ga na sve načine dohvatiti. Nikako nije mogla doći do njega. Kad je sve probala, ona se okrene i ode govoreći: - Još je kiselo. Ništa ne valja...."
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Pa nek nam završi kamp u Butmiru... da ne moraju djeca pola svijeta preletjet da bi imala normalne uslovejohntravolta123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:00Mladja neka selekcija ide ponovo u Vijetnam na pripreme. Dvije sedmice. Nam ih licno pozvao u njihovu onu akademiju

Pa valjda je cudnije sto lisica uopste prica?ThrillerHz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Ne kontam zasto bi lisica jela grozdje?Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Nekad mi pisanje po forumima lici na onu basnu:
"Lisica, vidjevšo grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša ga na sve načine dohvatiti. Nikako nije mogla doći do njega. Kad je sve probala, ona se okrene i ode govoreći: - Još je kiselo. Ništa ne valja...."
Ali to je basna, pa je valjda sve normalno.
Valjda znas sta je basna i valjda mozes skontati poruku recenog.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
A i da nije Elme mi

-
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Ne kontam zasto bi lisica jela grozdje?Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Nekad mi pisanje po forumima lici na onu basnu:

Nije napisao da je jela nego pokusala dohvatiti

I ja mislim da je istina ovo sto pise Evander i sigurno je da bi vecina onanisala na Zakarica ali ja mislim da on trazi kes na ruke a nasi mu to ne daju.
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
Pridruzi se i prati aktuelne informacije o FK Sarajevo
FK SARAJEVO 💖
-
- Kontakt:
treće lijevo krilo dešnjak u našem rosteru poslije Benje i Milanovića.....osim što je mlad i domaći igrač nije mi nešto posebno...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina je.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Igrao je i desno krilo trecinu tekmi tako da...
-
- Kontakt:
Dobro nam došao Ivane. Vidim neki spominju 3-5-2 i neke ofanzivne varijante, Vinko u Borcu, zrinjskom, mladoj reprezentaciji igrao 4-2-3-1 s cvrstim blokom i krila imaju veliku ulogu u defanzivi. Napada preko krila, uglavnom iz kontre i tranzicije.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
od lijevih krila samo je Cruz klasično, ova 3 Jukić,benjo i milanović su moderna krila, kontra(desne) noge koja ulaze u sredinu i šutiraju....
od desnih šišić i hebib su više klasična jer su dešnjaci ali netipično lošeg centaršuta...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ćemo za jedno desetak opet pomoći i odgovoriti.

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel istina da nasi ganjaju Milicevica

@Mortem, a jbg i pogodio sam ponesto

vadi ga Zipe, Slobo Milanović kupljen pod ugovorom lani još....kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:57Netačno. Doveo si igrača koji je bilo bez kluba, tj. free agent...
Kad počnemo plaćat za igrače pod ugovorom onda se počni kur**t.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, Amidzaa, Anex, aqarius, Arhitekt, Armija1987, Babuka31, BeHighirly, Beli98, Benko123, BeYaZ, bhfanatic14, BLN030, boki86, casual033, Cautinho, Confiance, Cwirek, Dadox, dencho, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, Haksss, haris004, hazarder, Hazre, hurem, HZbec, insimadop, Inspiracija, Kaunas, keli, kraljlavova, Kyle88, Lavcina, Lecler, macahz, MaroonWhite1946, MElloo, mercurial, mikimaus, mosarajvosa83, Mostarska, MSOZ101, napoleon72, NEZALAGANJE, OzmoodPinglewood, perodeformero, pinki, Pitar6785, Posejdon, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, Rodman, ronaldo99, SAMO BORDO, samoFKS, selver79, siroliver69, skoJaa, spezial, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Venom, Zeko87 i 726 gostiju.