San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Naravno da ovo nista ne dokazuje, ali daje indiciju u sta se sposoban razviti uz pravilan rad i pruzenu priliku.
Eubanks i treba da razvaljuje u G ligi.Ima 23 godine i vec je 2 god tu.
Eubanks i treba da razvaljuje u G ligi.Ima 23 godine i vec je 2 god tu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbt, Pop je poceo legitimno dijeliti minute Walkeru i Belinellu.Pa ovo je vise nestvarno!!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zivota mi, nema goreg trenera u ligi ove sezone.Tope nam ljudi prednost, Zion ih poceo ploditi,a on drzi na parketu Mills-Belinell-DDR kombinaciju.
Pa malo je reci IDIOT!Zaista malo.Evo opet sje.bajemo potpuno kontrolisanu utakmicu.
Pa malo je reci IDIOT!Zaista malo.Evo opet sje.bajemo potpuno kontrolisanu utakmicu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I opet jedva do pobjede, iako uopste nije trebalo ni doci do toga.Fuj sta radi!Fuj!

Lakse je kad se ne gleda tekma. Bolje po zdravlje.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Gledao sam samo 4/4 kasno se probudio , ali ste extra reagovali na nalet njihov predvodjen Zionom i euforiom i publikom.
Alvin je bio 3x gori od Pop-a pogresni TO onda akcije iza TO nidje veze , prema tome previse kritikujete ima i gorih trenera kao sinoc sto se pokazalo
Ali sad je vrijeme da nekome utopite DMR kad ima najvecu vrijednost , DMA treba ostati niste vi nikad za potpuni rebuilding i z anjega necete dobiti adekvatnu protuvrijednost.
Gay-a na ljeto trade u neku ekipu koja ima prostora , da mozete imati za FA
Alvin je bio 3x gori od Pop-a pogresni TO onda akcije iza TO nidje veze , prema tome previse kritikujete ima i gorih trenera kao sinoc sto se pokazalo

Ali sad je vrijeme da nekome utopite DMR kad ima najvecu vrijednost , DMA treba ostati niste vi nikad za potpuni rebuilding i z anjega necete dobiti adekvatnu protuvrijednost.
Gay-a na ljeto trade u neku ekipu koja ima prostora , da mozete imati za FA
pa zar nije plodio Marcusa i PoeltelaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jan 2020, 05:46Zivota mi, nema goreg trenera u ligi ove sezone.Tope nam ljudi prednost, Zion ih poceo ploditi,a on drzi na parketu Mills-Belinell-DDR kombinaciju.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa jeste, ali ovi na perimetru budu toliko losi, da su svi u stanju krpljenja nekih rupa i pocne puhati na sve strane.Uostalom, Zionu i treba dati da sutira.Sinoc ga je poslo, a sigurno nije neki suter.lumani je napisao/la: ↑23 jan 2020, 12:22pa zar nije plodio Marcusa i PoeltelaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jan 2020, 05:46Zivota mi, nema goreg trenera u ligi ove sezone.Tope nam ljudi prednost, Zion ih poceo ploditi,a on drzi na parketu Mills-Belinell-DDR kombinaciju.
Pa malo je reci IDIOT!Zaista malo.Evo opet sje.bajemo potpuno kontrolisanu utakmicu.![]()
Problem je da se prednost bila prepolovila i prije nego je on poceo pogadjati trojke.
Znaci ulazis u zadnju cetvrtinu sa +12 i on 6min igra Millsa-Belinellia i DDRa na perimetru.Totalno nedopustivo i nepotrebno.Imas prednost, igraj bolje defanzivce da se to ocuva.Sta ce ti Mills i Belinelli na +12 sa DDRom??
Ma znam da nije shuter,ali eto....Svaka pobjeda donese nesto Novo i pozitivno.Primjetio Sam da skace dole kao da on ima 220 a oni 195..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:23Pa jeste, ali ovi na perimetru budu toliko losi, da su svi u stanju krpljenja nekih rupa i pocne puhati na sve strane.Uostalom, Zionu i treba dati da sutira.Sinoc ga je poslo, a sigurno nije neki suter.lumani je napisao/la: ↑23 jan 2020, 12:22pa zar nije plodio Marcusa i PoeltelaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jan 2020, 05:46Zivota mi, nema goreg trenera u ligi ove sezone.Tope nam ljudi prednost, Zion ih poceo ploditi,a on drzi na parketu Mills-Belinell-DDR kombinaciju.
Pa malo je reci IDIOT!Zaista malo.Evo opet sje.bajemo potpuno kontrolisanu utakmicu.![]()
Problem je da se prednost bila prepolovila i prije nego je on poceo pogadjati trojke.
Znaci ulazis u zadnju cetvrtinu sa +12 i on 6min igra Millsa-Belinellia i DDRa na perimetru.Totalno nedopustivo i nepotrebno.Imas prednost, igraj bolje defanzivce da se to ocuva.Sta ce ti Mills i Belinelli na +12 sa DDRom??
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eksplozivan je Zion u skoku.Zato ih i kupi.Nevjerovatne fizikalije.
Ma pozitivno je da smo mi poceli igrati bolje, ali mi se ne svidja svaku noc "coin flip" zavrsnica,a do nje dodjes zato sto Pop radi rotacije koje su uzasne, pa onda kad sve profuckamo, onda ubaci ono sto treba igrati.To frustrira.
Ma pozitivno je da smo mi poceli igrati bolje, ali mi se ne svidja svaku noc "coin flip" zavrsnica,a do nje dodjes zato sto Pop radi rotacije koje su uzasne, pa onda kad sve profuckamo, onda ubaci ono sto treba igrati.To frustrira.
Bitno je da tjesne zavrsnice dobijate...Bice to, Popp malo tvrdoglav ,ali je barem promijenio nacin igre u napadu ,dosta brze i bolje je...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:54Eksplozivan je Zion u skoku.Zato ih i kupi.Nevjerovatne fizikalije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nama napad i nije bio toliko sporan.Ok, trebalo ga je modernizovati, ali odbrana je katastrofa, za nase standarde, evo vec 2 god. Razumijem da smo prosle godine bili losi defanzivno,zbog velike promjene i zbog nedostatka opcija, ali zasto ove godine igras iste igrace u kombinacijama zajedno, kad su pokazali vec da ne mogu??lumani je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:03Bitno je da tjesne zavrsnice dobijate...Bice to, Popp malo tvrdoglav ,ali je barem promijenio nacin igre u napadu ,dosta brze i bolje je...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:54Eksplozivan je Zion u skoku.Zato ih i kupi.Nevjerovatne fizikalije.
Dobio si nazad All NBA defanzivca, White se etablirao,Walker ima jaku defanzivnu bazu, doveo se i Carroll kao neko ko je poznat po solidnoj odbrani i sta Pop radi?? Limitira im minute ili ih ne igra nikako zbog nekih zasluga od ranije ovih drugih, nekog izmisljenog spacinga, ku.rca-palca. Dakle, direktno je odgovoran za limitiranje "plafona" ovog rostera. Ovaj roster ima mana, ali sam siguran da se njegovom optimalizacijom mogao boriti za HC.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Veceras tekma protiv PHX kuci koja se apsolutno MORA dobiti.Prvi razlog je da opet ne udjemo u kaljuzu sa 4-5 timova u borbi za 8.mjesto, a drugi je da se konacno napravi neka razlika izmedju nas i timova od 10.mjesta.Pobjedom bi imali najmanje 4 poraza manje od ovih drugih i fakticki bi se borili samo s MEM, za sada, za to 8.mjesto.
Iskreno, ne znam sta da veceras ocekujem od nase ekipe!?
Zadnje 3 tekme, minus ove zavrsnice, stvarno igramo dobro, ali u dosadasnjem dijelu sezone sam naucio da zaje.bu onda kad najmanje ocekujemo.Valjda nece veceras.
Iskreno, ne znam sta da veceras ocekujem od nase ekipe!?
Zadnje 3 tekme, minus ove zavrsnice, stvarno igramo dobro, ali u dosadasnjem dijelu sezone sam naucio da zaje.bu onda kad najmanje ocekujemo.Valjda nece veceras.

Ocekujem jos koju sijedu na glavi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Booker trpa Forbesa, asistira, puni ga faulovima i sta Pop uradi? Pa uvede Millsa, logicno. 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo nastavi Popovichu igrati Forbesa na Bookeru.Bice to sve dobro.

Sustizemo ih pomalo, ali se mucimo jako mucimo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 jan 2020, 03:57Samo nastavi Popovichu igrati Forbesa na Bookeru.Bice to sve dobro.![]()
![]()
Being second is to be the first of the ones who lose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema sta, ljudima se veceras sve vraca za one prethodne 2 pobjede koje smo im bukvalno ukrali.To i Popova kombinacija u mozgu da nekako Forbes moze cuvati Bookera
, pa onda pokusava ugasiti vatru sa dobrim defanzivcem nakon sto je ovaj postao ziva vatra.Nece ici.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ekipa zalosti sa trenerom idiotom.Mrs nazad u kaljuzu!
Nitko otvorenu trojku nemoze da pogodi 

Being second is to be the first of the ones who lose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.