FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Pogba
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Pogba » 22 jan 2020, 16:04

harden je napisao/la:
22 jan 2020, 14:44
Kakav Costa, pa gledajte temu Juventusa, 15 minuta mu se dive kakva je igracina i onda 15 dana psuju sto ga nema i proklinju sve sto je povrijedjen :mrgreen: isto da ga i nemas u ekipi.
:twisted:
Istina, nema on sreće sa zdravljem. Ali evo, zadnji mjesec ide dobro, valjda su skontali da ga doziraju pa ga sada polahko s klupe ubacuju. Včrs počinje. Ne zna se ni on dozirati i način njegove igre je takav da i jeste podložan mišićnim povredama, ironija više jer je čovjek mašina, stalno u teretani itd.

Šanse za ovaj transfer su inače u minusu obzirom da uživa totalno povjerenje kluba, ne znam odakle Bildu ideja da se ovim bavi.
coelho41 je napisao/la:
22 jan 2020, 15:19
Haha dobar je costa imao jedan dobar dribling u bayernu kad je prebacio loptu preko igrača leverkusena i otišla lopta u aut
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 22 jan 2020, 16:35

Costa i Coman su isti tipovi igrača, brzi, dobrog prvog koraka, ali probijaju samo ono što vide prije nego što krenu. Kad krenu onda glava u pod i oranje pa šta ispadne.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 jan 2020, 18:17

Pogba je napisao/la:
22 jan 2020, 16:04
Istina, nema on sreće sa zdravljem. Ali evo, zadnji mjesec ide dobro, valjda su skontali da ga doziraju pa ga sada polahko s klupe ubacuju. Včrs počinje. Ne zna se ni on dozirati i način njegove igre je takav da i jeste podložan mišićnim povredama, ironija više jer je čovjek mašina, stalno u teretani itd.
Istina nazalost, stvarno mi je drag igrac al eto. On nema football IQ ni sekunde. Bio bi jedan od najboljih krila da ima pameti uz onakvu atletiku.

ledar je napisao/la:
22 jan 2020, 16:35
Costa i Coman su isti tipovi igrača, brzi, dobrog prvog koraka, ali probijaju samo ono što vide prije nego što krenu. Kad krenu onda glava u pod i oranje pa šta ispadne.
Jesu, s tim da mi se cinilo da Coman daje neke naznake da bi mogao biti pametniji od Coste a ono ispade bas isti on, samo glavu dole i trci. Steta brzine i prvog koraka. Coman je licio na igraca s mozgom dok je Jupp bio trener.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 jan 2020, 21:36

Hardene, gledaš li The Flasha? :kafa:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 jan 2020, 21:48

Pogba je napisao/la:
22 jan 2020, 21:36
Hardene, gledaš li The Flasha? :kafa:
Naravno, odlican je. Valjda uspije zavrsit tekmu bez povrede :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

hodza9
Kontakt:

Post Postao/la hodza9 » 23 jan 2020, 12:04

treba dovesti na posudbu igrace, ni u kom slucaju ne kupovati osim ako je igracina za bagatelu (sto nes naci ili nes pogoditi)
i u ljeto odrijesiti kesu poštenski
Mia San Mia

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 jan 2020, 13:54

Ono kad najaviš 2 godine unaprijed da ideš po neke igrače pa se čudiš kako im je cijena paprena...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 jan 2020, 14:51

Sramotno je ovo sto uprava Bayerna radi... dovode se igraci na posudbu za koje unaprijed znas da ih neces otkupiti (perisic, cou) evo sad i ovaj iz Reala i pokusavas na neki nacin spasiti sezonu, nekim cudesnim ulaskom u polufinale LP i to je to imas opravdanje...

dok u tom istom periodu ti igraci poput Levata propadaju, stare i gube na snazi, sramota. Bayern je sa ovim rosterom morao drasticno bolje.

Zdrav i spreman Costa, poslije Lewandowskog najboji igrac u Bayernu!
Stern des Südens

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jan 2020, 15:08

Zdrav i spreman Neuer je najbolji igrac poslije Lewe u Bayernu.

Sto dovoljno govori o ostalim al nemos ocekivati cuda kad igrace dovodis za dzabe ili 40mil.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jan 2020, 15:25

Nije ovo sramotno, ovo je cak jako pametno. Nece ti niko pustiti najbolje igrace u pola sezone. Ovako sa posudbama izgurati do ljeta, pa onda kupovati igrace kada i treba da se kupuju. Oni trebaju da se prilagode Bayernu, da odrade pripreme, a ne da ih odmah guras u vatru.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 jan 2020, 15:29

Bundesliga je napisao/la:
23 jan 2020, 15:25
Nije ovo sramotno, ovo je cak jako pametno. Nece ti niko pustiti najbolje igrace u pola sezone. Ovako sa posudbama izgurati do ljeta, pa onda kupovati igrace kada i treba da se kupuju. Oni trebaju da se prilagode Bayernu, da odrade pripreme, a ne da ih odmah guras u vatru.
Pa ovo je ok ako imaju plan za ljeto. Ako će se nastaviti ovako, to je sviranje qrcu.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jan 2020, 15:35

A ovo je samo posljedica toga sto je proslo ljeto lose odradjeno. Brazzo ko ja kad se javi 10 cura, 7 odgovori, pisem sa 3 i na kraju ne izadjem ni sa jednom.

Tako on sa krilima.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 23 jan 2020, 15:54

harden je napisao/la:
23 jan 2020, 15:35
Brazzo ko ja kad se javi 10 cura, 7 odgovori, pisem sa 3 i na kraju ne izadjem ni sa jednom.

Tako on sa krilima.
Dobro, jedna čokoladna ljepuškasta je htjela, al ju je tata natjero na ritmičku gdje je ozlijedila koljeno. Dešava se.
Ti i tata ste kao dobri frendovi, a tebi se čini da to možda i nije iskreno i da je tata jako posesivan.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jan 2020, 16:02

S-Y-L-A-R je napisao/la:
23 jan 2020, 15:29
Pa ovo je ok ako imaju plan za ljeto. Ako će se nastaviti ovako, to je sviranje qrcu.
Slažem se sa svime što si napisao. Vjerujem da će ovaj puta to biti kako treba.

@Harden
Slažem se, ali obojica znamo da se tu Hasan ne pita ni 1 %. Bit će to dobro na ljeto.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2020, 16:31

slika

Sretan 36. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jan 2020, 17:03

ledar je napisao/la:
23 jan 2020, 15:54
harden je napisao/la:
23 jan 2020, 15:35
Brazzo ko ja kad se javi 10 cura, 7 odgovori, pisem sa 3 i na kraju ne izadjem ni sa jednom.

Tako on sa krilima.
Dobro, jedna čokoladna ljepuškasta je htjela, al ju je tata natjero na ritmičku gdje je ozlijedila koljeno. Dešava se.
Ti i tata ste kao dobri frendovi, a tebi se čini da to možda i nije iskreno i da je tata jako posesivan.
Malo mi je cudno kako si ubacio da smo tata i ja frendovi :mrgreen: al da, to je to.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 jan 2020, 17:39

Da to bi bilo pametno, ali uzmi u obzir da je prosla sezona bacena onda u vodu, proslo ljeto...
Produzila se ova agonija za jos jendu godinu, lewat, kimmmich i ostali ne postaju mladji.

NEUER vec 3godine najmanje nije na nekom zavidnom nivou, tako da nemamo sta o njemu pricati vise.
Stern des Südens

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jan 2020, 18:05

proFCB je napisao/la:
23 jan 2020, 17:39
NEUER vec 3godine najmanje nije na nekom zavidnom nivou, tako da nemamo sta o njemu pricati vise.
Ovo nije tacno, nije bio zbog povrede, Neuer je opet na top nivou sto se tice forme. Sami vrh i dalje pored MaTS, Allisona i Oblaka.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jan 2020, 18:40

proFCB je napisao/la:
23 jan 2020, 17:39
Da to bi bilo pametno, ali uzmi u obzir da je prosla sezona bacena onda u vodu, proslo ljeto...
Produzila se ova agonija za jos jendu godinu, lewat, kimmmich i ostali ne postaju mladji.
Da, ljetni prelazni rok je jako lose odradjen. Slazem se, protracena je mogucnost za pojacavanje, ali eto barem popravljaju za sada sto se da popraviti.

Meni se licno svidja kako Flick vodi Bayern. Ima viziju, a recimo treba pohvaliti razbijanje Herthe. Godinama se mucimo s njima, a sada smo ih dobili 4:0 u Berlinu.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 jan 2020, 18:57

To je ok ali me i dalje nervira "igra sa dva lica". Prvo i drugo poluvrijeme se razlikuju drastično u velikoj većini utakmica i to je nešto što se mora popraviti. Nije mi jasno do čega je, isto kao da ne izlazi ista ekipa. Lijepo je to kad imaš "rezervu" u sebi pa možeš pojačati, ali ozbiljna ekipa će to iskoristiti i ugaziti nas a onda je kasno da se popravlja.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.