sa Saidom su se dogovorili i oprostio je znacajan dio prethodnih potrazivanja. I svakako je bolje imati Saida u ekipi nego ovakvog Livancica ili Ristica. Ovaj mozda nesto napravi da se desi.Skver je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:03Moze li tvoje misljenje o Salihovicu i Smajicu, da li bi mozda bilo dobro osloboditi se i njih, Smajica zbog visokih primanja u odnosu na pruzeno a Salihovica zbog onog sto je pokazao na terenu, posto vidim da ih i ti forsiras, pa me bas zanimaju tvoji argumenti?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑22 jan 2020, 14:35
ovo na papiru ne izgleda lose, a probati se osloboditi Ristica, Livancica i Buljica ili se nadati da Ristic proigra u skladu sa ocekivanjima i kako je odradio pripreme ljetos. Ali opet bih volio jos jedno krilo.
Zajimovic isto je dobra opcija naprijed.
a sto se tice Smajica moj stav je da on treba da mijenja klub. Kod njega ce biti isti slucaj kao sto vjerujem da cemo mi dozivjeti sa Hajdarevicem i Zajimovicem ako dodje- da cemo se ibretiti kako je moguce da neki klub tek tako pusti te igrace.
Njegov fudbalski kvalitet je vise nego neupitan, skolovan igrac , zna igrati lopte, ali ga je unistio razvoj dogadjaja. On mora igrati iza napadaca ili kako bude stario i jacao mozda bude mogao odigrati i centralnog napadaca za ekipu koja vise igra po zemlji.
jednostavno neki igraci imaju problem sa sredinom gdje igraju, koja ih uzme na zub- tu se opet vracam na Zajimovica i nekad im treba promjena sredine. A da je los igrac, sigurno nije , ne bi sa nepunih 18 godina bio prvi strijelac ekipe i to kod Petrovica koji ga je mozda i najbolje znao koristiti.
Salihovic je druga prica, i njega navodim u ekipi jer ce prije nestati Slobode nego sto ce on prestati da igra u istoj dokle god to bude htio. Sto? to niko ne zna. Nit ima neki ugovor pa da kazes da se neko uglavljuje, nit ima ambiciju za transfer pa da kazes da hoce da ga gurnu kome- nista.