Ma dajte mu samo koji lajkić, on ce sretno zavrtiti repom i sam otići.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Evo mog pujde.
Pujdo!
Uz nogu.
Pujdo!
Uz nogu.
Parties, parties, parties.
100 lajkova za individue koji citiraju sami sebe na temi koja nije njihova. Sokolac calling.
100 lajkova za individue koji citiraju sami sebe na temi koja nije njihova. Sokolac calling.
Džeri Drejk
bravo salkane, pitanje je da li bi valverde dobio u 90 minuta ovako motivisanu ekipu ibize
Mozda smo jedva Ibizu uzeli ali zato protiv Napolija definitivno ispadamo.
P.s. Fati me pocinje zabrinjavati. Ali rano je jos, skroz rano.
P.s. Fati me pocinje zabrinjavati. Ali rano je jos, skroz rano.
@igrajlopte 🐦
Razumijem ulete ovih Uruk-Haia, jer je ovo vruć podforum, ali ne razumijem kuknjavu fanova. Pa šta hoćete, 8-0? Lijepo reče neuništivi Božo Sušec na kraju utakmice: "Setien će imati pune, pune ruke posla da od ovakve Barcelone napravi ozbiljnu ekipu" (parafraziram).
Motivacija nula bodova, jedino egzotično su formacije i promjene kretnji igrača. Zato se bibani i ne mogu snać, najeli se hljeba. Treba gledati utakmice sa ćejfom, šta vam je.
Motivacija nula bodova, jedino egzotično su formacije i promjene kretnji igrača. Zato se bibani i ne mogu snać, najeli se hljeba. Treba gledati utakmice sa ćejfom, šta vam je.
Džeri Drejk
JoeBleck je napisao/la: ↑05 jun 2019, 21:59Sjecas li se lijevog i desnog muda , kakav je to par bio.Tisalkan je napisao/la:Sjećam se od svih ovih najprije Briaskija i Kabrinija (ne računam to što sam vidio na jutubu), kakvi su to betoni bili. A generalno mislim, da je najbolji bekovski par ikada u klupskoj istoriji bio Maldini i bilo ko s druge strane u dresu Milana.
Mu ga dodjes tu negdje u sredini.

Smiri se dedo
Kako si to reko, na mom si se peko. 
NB: GOSPODIN Dedo za tebe, grmalju.

NB: GOSPODIN Dedo za tebe, grmalju.

Džeri Drejk
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jbte sunce kakva zadnja 3 posta

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

Treba što više ovih kup utakmica, da se raja malo opusti

Jel' iko primjetio kako je sudija bio los ? Barem 5 zutih 1 crveni i penal za Barcu nije svirao. Atletico Madrid js gospoda za ove sa Ibize.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
imam osjecaj da ce quique setien od sad pa nadalje izvodit najjaci moguci sastav, ne trebaju covjeku ovakvi stresovi :mrgreen:
Jel se to večeras lopta gonjala?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Dje ste, kromanjonci?
mozda samo pećinski kup sa ovim koji crknu nakon 20 minuta treninga
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel ovo Olmo ode u Leipzig. Znači i za njega ćemo za 2 godine dati 150 miliona.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.