Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Volio bih i ja da vidim ex-yu finale, ali teško zaista da Hrvati ili Slovenci mogu do finala.
Pogotovo će Hrvati biti u velikom belaju ako se Cindrić ne oporavi za polufinale, a i Karačić je pred kraj imao nezgodan sudar koljenima sa Dušebajevom, bez njih dvojice Hrvati nemaju ni promil šanse, a sa njima neka šansa postoji ako odigraju brutalnu odbranu kakvu su znali igrati tokom ovog prvenstva.
Al' ako ćemo realno, Norvežani su pokazali najviše i ako oni osvoje, to će biti apsolutno zasluženo, a nije ni da oni nisu imali problema sa povredama prije početka prvenstva, a i kroz cijeli turnir do danas.
Pogotovo će Hrvati biti u velikom belaju ako se Cindrić ne oporavi za polufinale, a i Karačić je pred kraj imao nezgodan sudar koljenima sa Dušebajevom, bez njih dvojice Hrvati nemaju ni promil šanse, a sa njima neka šansa postoji ako odigraju brutalnu odbranu kakvu su znali igrati tokom ovog prvenstva.
Al' ako ćemo realno, Norvežani su pokazali najviše i ako oni osvoje, to će biti apsolutno zasluženo, a nije ni da oni nisu imali problema sa povredama prije početka prvenstva, a i kroz cijeli turnir do danas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raduje me plasman Slovenije u polufinale, ali sumnjam da mogu bolje od 4-og mjesta na kraju, što je ponovo odličan rezultat i njihov najbolji na EP nakon srebra na domaćem terenu 2004. godine. Mada to njihovo srebro ne cijenim previše zbog kriminalnog suđenja na tom prvenstvu.
Norveška - Hrvatska bi trebao biti spektakl, mislim da je to duel najboljeg napada protiv najbolje odbrane, govorim iz glave, ali mislim da je Hrvatska primila najmanje golova. To je ono što će u finalu biti najveći adut Hrvatske, utakmica na malo golova.
Norveška - Hrvatska bi trebao biti spektakl, mislim da je to duel najboljeg napada protiv najbolje odbrane, govorim iz glave, ali mislim da je Hrvatska primila najmanje golova. To je ono što će u finalu biti najveći adut Hrvatske, utakmica na malo golova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slučajna ili namjerna greška?Virtu4l je napisao/la: ↑22 jan 2020, 23:16Raduje me plasman Slovenije u polufinale, ali sumnjam da mogu bolje od 4-og mjesta na kraju, što je ponovo odličan rezultat i njihov najbolji na EP nakon srebra na domaćem terenu 2004. godine. Mada to njihovo srebro ne cijenim previše zbog kriminalnog suđenja na tom prvenstvu.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Inače, kako će izgledati ova završnica u Štokholmu na fudbalskom stadionu? 

Slučajna greška.
Stadion je fantastičan. Gledao sam utakmicu SP 2018 u fudbalu, Švedska - Švajcarska na tom stadionu. Šveđani su tu pravili organizovano gledanje utakmica reprezentacije na SP u Rusiji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kažu bit će kapacitet 25 hiljada, sad ne znam je l' to taj puni kapacitet, uglavnom ono čudno mi nekako, volio bih da vidim sliku iz ptičije perspektive, da vidim kako to izgleda sa rukometnim terenom

Ma igrali su nijemci više puta rukomet na fudbalskim stadionima, rekord je ja mislim 40 hiljada gledalaca na utakmici Rhein Neckar - HSV, a znam da se i na Parken stadionu u Kopenhagenu igrala utakmica Danske prve lige pred 35 hiljada gledalaca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
2017 se na stadionu polufinale SP igralo. Interesantno i tad su u polufinalu bili Hrvati, Slovenci i Norvežani a umjesto Španaca Francuska.Raonffa je napisao/la: ↑22 jan 2020, 23:48Kažu bit će kapacitet 25 hiljada, sad ne znam je l' to taj puni kapacitet, uglavnom ono čudno mi nekako, volio bih da vidim sliku iz ptičije perspektive, da vidim kako to izgleda sa rukometnim terenom![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la: ↑23 jan 2020, 00:492017 se na stadionu polufinale SP igralo. Interesantno i tad su u polufinalu bili Hrvati, Slovenci i Norvežani a umjesto Španaca Francuska.
Ovo je neka dvorana brate, nije stadion.
Na stadionu u Lilleu, guglo sam ipak je 1/4 finale
Nullius in verba
Ako sam dobro shvatio, rukometni teren će biti postavljen otprilike gdje je jedan nogometni gol, pa bi četvrtu tribinu dobili montažnom tribinom koja bi stajala na samom travnjaku
- EstebanTuero
Schalkeova Veltins arena prima 31k kada je rukomet i 76k kada se igra hokej.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Formula 1: 1998-1999
Formula FK: 2020-
Formula 1: 1998-1999
Formula FK: 2020-
PSG nije uspio osvojiti Ligu prvaka iako su za njih igrali Karabatić, Hansen, Narcisse, Sagosen, Omeyer, Gensheimer, Abalo...
Nisu mogli preko Vardara(Cindrić, Karačić, Čupić, Dibirov, Maqueda, Šterbik...)

Norveška je precijenjena.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Malo tradicije i informacija...
- Ovo je tek drugi put u istoriji EP u rukometu, da 3 ekipe dođu do završnice bez poraza na turniru (prvi put 2010. godine kada su upravo te tri ekipe osvojile medalje - Francuska, Hrvatska, Island)
- Samo jednom je domaćin osvojio turnir (Švedska '02), a finala su gubili Španci '96, Slovenci '04, Srbi '12 i Danci '14
- Šveđani su jedina nacija koja je uspela da odbrani evropsko zlato i to u dva navrata, a takođe jedini imaju 3 finala (zlata) u nizu. Dva finala u nizu imaju Rusija, Nemačka, Danska (pobeda-poraz), Hrvatska (dva poraza) i Španija u dva navrata (poraz-poraz, poraz '14 - pobeda '16). Španci na ovom turniru mogu vezati treće finale EP.
- Španci igraju i peto polufinale u nizu (koliko imaju i Šveđani), a rekorder je Hrvatska sa 7 (2004-2016, da bi potom propustili završnicu kao domaćin, po drugi put)
- Hrvatska ide po prvo zlato, a Norvežani po prvu medalju na EP
- Norvežani i Slovenci su po drugi put u borbi za medalje, a Španci i Hrvati po deveti put
- Jedini igrač iz sastava Slovenije koji ima medalju sa EP je Vid Kavtičnik
- Najuspešniji od svih igrača koji su ostali na turniru je Duvnjak sa 4 medalje, po 3 imaju Horvat, Entrerrios, Aguinagalde, Canellas, Morros, Guardiola i Perez de Vargas...
- Na poslednja 3 šampionata Evrope, Španci igraju u polufinalu, a preostale 3 ekipe se rotiraju
- Na poslednja 3 šampionata Evrope, prvak dolazi iz grupe II u glavnoj rundi (na poslednjih 6 turnira, 2 puta prvak iz grupe I - oba puta Danci)
- Ovo je tek drugi put u istoriji EP u rukometu, da 3 ekipe dođu do završnice bez poraza na turniru (prvi put 2010. godine kada su upravo te tri ekipe osvojile medalje - Francuska, Hrvatska, Island)
- Samo jednom je domaćin osvojio turnir (Švedska '02), a finala su gubili Španci '96, Slovenci '04, Srbi '12 i Danci '14
- Šveđani su jedina nacija koja je uspela da odbrani evropsko zlato i to u dva navrata, a takođe jedini imaju 3 finala (zlata) u nizu. Dva finala u nizu imaju Rusija, Nemačka, Danska (pobeda-poraz), Hrvatska (dva poraza) i Španija u dva navrata (poraz-poraz, poraz '14 - pobeda '16). Španci na ovom turniru mogu vezati treće finale EP.
- Španci igraju i peto polufinale u nizu (koliko imaju i Šveđani), a rekorder je Hrvatska sa 7 (2004-2016, da bi potom propustili završnicu kao domaćin, po drugi put)
- Norvežani i Slovenci su po drugi put u borbi za medalje, a Španci i Hrvati po deveti put
- Najuspešniji od svih igrača koji su ostali na turniru je Duvnjak sa 4 medalje, po 3 imaju Horvat, Entrerrios, Aguinagalde, Canellas, Morros, Guardiola i Perez de Vargas...
- Na poslednja 3 šampionata Evrope, Španci igraju u polufinalu, a preostale 3 ekipe se rotiraju
- Na poslednja 3 šampionata Evrope, prvak dolazi iz grupe II u glavnoj rundi (na poslednjih 6 turnira, 2 puta prvak iz grupe I - oba puta Danci)
I think I'm a pussy one.
Živa enciklopedija 

da je vise ljudi kao tiTexi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 20:25Malo tradicije i informacija...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Cuj precijenjena,ljudi sve utakmice pobijedili
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.