Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mandraX je napisao/la:Košarkaši, treba mi "stručno" mišljenje![]()
Los Angeles Clippers - New Orleans Hornets ??moze dvica izaci?
tnx bro'CoLdpLaY je napisao/la:Omjer:Los Angeles Clippersa 1-13
Omjer:New Orleans Hornetsa 11-1
Prema trenutnoj formi je ocito bolji New Orleans i mislim da bi ovo trebali dobiti, iako bi mozda moglo biti dosta gusto na kraju!
EDIT: I da napomenem da im je omjer kod kuce 1-6
nemoj igrat kazan igrajlosmi je napisao/la:Ae neko ko se razume u hokej da mi odg!
KAzan-traktor 1
kolike su sanse
kvota na kazan je 1.5!
mogla bi braga ako nista X biti...ne igraju arshavin, clichy, van persie, vermaelen, diaby, ramsey...Citizen-X je napisao/la:Danas bi bilo dobro utuc na Bragu, Bajern i Real. 5-20 km uloga. ili singlat svaki mec. Kvote smijesne - 4,5; 3,5; 2.0
25 kvota.
Zadnja 4 ne igraju ima 2 mjeseca, čak neki i višeMan3 je napisao/la:mogla bi braga ako nista X biti...ne igraju arshavin, clichy, van persie, vermaelen, diaby, ramsey...Citizen-X je napisao/la:Danas bi bilo dobro utuc na Bragu, Bajern i Real. 5-20 km uloga. ili singlat svaki mec. Kvote smijesne - 4,5; 3,5; 2.0
25 kvota.
Na Bragu.Citizen-X je napisao/la:Danas bi bilo dobro utuc na Bragu, Bajern i Real. 5-20 km uloga. ili singlat svaki mec. Kvote smijesne - 4,5; 3,5; 2.0
25 kvota.
Ne vjerujem u pobjedu Arsenala - a nacin na koji su zijanili od Totenhema a prije od Šahtara mi je smijesan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Na Bragu.Citizen-X je napisao/la:Danas bi bilo dobro utuc na Bragu, Bajern i Real. 5-20 km uloga. ili singlat svaki mec. Kvote smijesne - 4,5; 3,5; 2.0
25 kvota.Ne bih ja baš rekao ali eto singlati pa šta bude.
Ja kad gazem sigurezzo onda je sigurezzo jaruga... Arsenal se ubio za PS1.Willy je napisao/la:Jaruga ne spominji ps1, u zadnje vrijeme mi je postotak te igre prilično ispod 50%, odlučio sam da ohanem malo sa tom igrom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.