FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo Amar sigurno radi zbog glavonje i avlamija. Kazu novi Yosida da imaju jadnici materijala o cemu pisati. Sta ce budale, samo lupaj Amare...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ikić je meni realno od svih na probi....
Ovaj Nakamura from Japan eventualno ako se dokaze.
Ovaj Nakamura from Japan eventualno ako se dokaze.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kad se nasi vracaju za Sarajevo i idu put Antalije ? Do tada bi se trebao kompletirati tim, ne vjerujem da ce biti naknadnih dolazaka.
Edvin Cimirotic nista od angazmana, nije zadovoljio.
Edvin Cimirotic nista od angazmana, nije zadovoljio.
Mjau !
Kako li ste vi vidjeli da Ikic valja bas me zanima? Vidoviti ili?
I to je fkt bilo tako. Bilo je pojedinaca tad, ne sjecam se ko tacno od igraca jer ih je tad bilo pun k, al nisu znali neke vjezbe tad odraditi. Bukvalno se sjebavali, pokazivalo im se po tri puta. E sad, to sto smo mi mislili da je to super i europski, druga stvar

Pa znam, jer to je evropski trener s evropskim metodama. Jos kad se nacuga pa dodje na trening to su bas zeznute vjezbeMrkiMedo je napisao/la: ↑22 jan 2020, 19:34I to je fkt bilo tako. Bilo je pojedinaca tad, ne sjecam se ko tacno od igraca jer ih je tad bilo pun k, al nisu znali neke vjezbe tad odraditi. Bukvalno se sjebavali, pokazivalo im se po tri puta. E sad, to sto smo mi mislili da je to super i europski, druga stvar![]()
30. se vracaju, 31. idu za Antaliju
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma dobro, na stranu sve, al' ako je ovaj Japanac ofanzivni vezni onda on tu nema šta tražiti, jer po meni bi bilo glupo da ti stranac sjedi na klupi. E sad, možda je čovjek polivalentan, pa može odigrati i na krilu, u tom slučaju ima smisla da ostane. Al' zato ima stručni štab, oni sigurno imaju bolji uvid u to, tako da će oni procijeniti šta sa Minaminom iz Doline 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako se zvao onaj Rus što je bio na pripremama prošle ili pretprošle zime? Dao je i neki gol koliko se sjećamOsim13 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:15Nisam nikad nešto razmišljao o njima, predaleko su bili ali sad kad se otvorila prilika![]()
![]()
Šote kone šote, nindža s Grbavice!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Naglasi na desnom. Lijevo ima ko igrati.Raonffa je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:12Ma dobro, na stranu sve, al' ako je ovaj Japanac ofanzivni vezni onda on tu nema šta tražiti, jer po meni bi bilo glupo da ti stranac sjedi na klupi. E sad, možda je čovjek polivalentan, pa može odigrati i na krilu, u tom slučaju ima smisla da ostane. Al' zato ima stručni štab, oni sigurno imaju bolji uvid u to, tako da će oni procijeniti šta sa Minaminom iz Doline![]()

Ma to se podrazumijeva, ne mora se ni pisatiLjoZee je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:26Naglasi na desnom. Lijevo ima ko igrati.Raonffa je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:12Ma dobro, na stranu sve, al' ako je ovaj Japanac ofanzivni vezni onda on tu nema šta tražiti, jer po meni bi bilo glupo da ti stranac sjedi na klupi. E sad, možda je čovjek polivalentan, pa može odigrati i na krilu, u tom slučaju ima smisla da ostane. Al' zato ima stručni štab, oni sigurno imaju bolji uvid u to, tako da će oni procijeniti šta sa Minaminom iz Doline![]()
![]()

Ivan Selemenev protiv Capljine dao gol
https://sportsport.ba/fudbal/tomasevic- ... car/348977
Znaci ostao onaj stoper, Sudar i ovaj Japanac. Imal jos ko da je ostao?
Znaci ostao onaj stoper, Sudar i ovaj Japanac. Imal jos ko da je ostao?
Očito imamo neku konekciju sa Japanom i igracima iz njihove lige, na stranu Ivica i Amar, vjerovatno neki menadžer preporuke i slicno, sviđa mi se ovo mnogo, jer konkretno Jovanović za našu ligu je misaona imenica, nadam se i Šuto Kono da iznenadi, jer po ovome što se može naci o njemu jako je zanimljiv igrac, ima kontinuitet igara i nastupa a realno ne možeš ni reci da je neka ubleha pored 116 nastupa u Japanskoj drugoj ligi
Za Franu Ikića kažu da je imao menadžera koji ga je unakazio, i da je samo zbog njega otišo iz Rijeke zbog nesuglasica sa sportskim direktorom, i da mu je od tada karijera i krenula nizbrdo, a bio je doveden kao mlada nada i zalog za buducnost, i iskreno se nadam da ce se momak izboriti za ugovor
Za Franu Ikića kažu da je imao menadžera koji ga je unakazio, i da je samo zbog njega otišo iz Rijeke zbog nesuglasica sa sportskim direktorom, i da mu je od tada karijera i krenula nizbrdo, a bio je doveden kao mlada nada i zalog za buducnost, i iskreno se nadam da ce se momak izboriti za ugovor
MIHAJLOVIĆ !
Nepravedno zakinut za ugovor, i dalje to tvrdim!
Najbolji dokaz ovoj tvrdnji jeste fakt da je za Dunav u prvoj ligi Bugarske na 12 utakmica upisao po gol i asistenciju. Evo, dečko je raskinuo ugovor sa njima, previše kvalitetan. Ima vremena ako smo pametni

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A sta bi s onim malcem iz Srbije sto je bio na probi prosle pripreme stoper, isto zanimljiv igrac al ode?
Otisao u Radnik iz Bijeljine, dao gol cini mi se u Kupu (nisam siguran). Gdje sad i sta ce dalje ne znam.

Gdje je i šta radi?
Što je najgore, preživio pripreme, znam da je bio u ekipi dok je još počela sezona, igrao na onim prijateljskim sredinom sedmice što smo igrali u terminu LIGE PRVAKA. Šta bi sa momkom, znam da ga naavatar nisam mećao a finim se činio, ne samo zbog tena kože i pojačanog melanina

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Bojudaosinebu, WeekendOffender i 35 gostiju.