NK Zvijezda Gradačac

zvjezdas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvjezdas » 22 nov 2010, 15:30

Aleckovic sam priznao.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 nov 2010, 15:31

zvjezdas je napisao/la:Aleckovic sam priznao.
Gdje je to priznao bgti ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 nov 2010, 15:31

zvjezdas je napisao/la:Imam osjecaj da ovo Vedo pise ili neko njegov.Prosjecan igracic kao i mnogi dovedeni,nije nesto.Treba davati sansu nasoj djeci,al kada imas rezultat.Tacno,mozda mu treba utakmica,ali u Prvoj ligi a tamo ce se vidjet jel za nas.Primjer,Rosa odudara u Omladincu od drugih i steta sto nije u ZV.tako treba i Vedu,al na pozajmicu.
Roša jeste jedan od najkvalitetnijih igrača Omladinca ali da "odudara" kao što ti kažeš nebih se složio s tobom. Što se tiče Vede tog ja mislim da bi mu najbolja varijanta bila pozajmica u Omladinac jer mu u ovom trenutku treba utakmica. Mi imamo 2 igrača koja odmah bez ikakvih problema mogu igrati za Zvijezdu ali zbog nekih razloga u Zvijezdi nemaju sluha za igrače sa Lipika. Pred početak sezone su mogli dobiti izvrsnog igrača Ćehajića koji je sada član Slobode, sada su tu Brčkalić i Salihbašić ali i oni će vjerovatno završiti negdje drugo. Nadam se da će u ovoj polusezoni doći do nekih razmjena u igračkim kadrovima Zvijezde i Omladinca i da će suradnja između ova dva kluba krenuti nabolje.

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 22 nov 2010, 15:32

Odavno nisam čuo veće gluposti od ove da je Sloboda platila sudiji 10.000 KM a on im isključio igrača i 50 minuta imali igrača manje na terenu. Liči mi na teoriju zavjere
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 nov 2010, 15:38

zvjezdas je napisao/la:Aleckovic sam priznao.

on ako je priznao, onda ce mu UEFA uzeti licenicu i onda se moze penzijonisat :)...daj ba sta to pricas ....mislim ja znam da je Alackovic nas sudija, ali ja cu ti reci da mu nije nista placeno, vec jednostavno on je nas covjek :)...samo eto smijesno mi to da je priznao kako je dobio 10.000 :)..ko ce bolan dati 10.000 , a za te pare mozes dovest igraca da ti odigra sezonu koji ce ti donjet dvije pobjede sa gostovanja :)

mi stvarno nemamo sudije na nasoj strani, ali za Alackovica garantujem da je nas covjek iz provjerenih ralzoga ...vjerovatno on ima neke koristi niko ne bjezi od toga, ali ta cifra mi je smjesna ....stace beze davat te pare, kad neces izboriti evrope, onda smo trebali platiti sudiji da prodjemo u kupu i tu izboriti evropu...pa jesmo li mi tolike budale?....ja sam prije pocetka utkamice na nasoj temi rekao da necemo izgubiti i da nam sudi ASlackovic i tako se ispostavilo :)... gledo sam onaj izvjestaj vala prikazali su onu situaciju na Tosunovicu neznam sta da kazem jeli ono za penale nesto bas nisam siguran
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 nov 2010, 15:54

mada je Alečković Slobodin sudija, Sloboda s ovim nema veze to je jednostavno osveta Alečkovića prema Zvijezdi odnosno Cvitkušiću jer imaju neraščišćenih računa od prije

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 nov 2010, 16:10

Marokanac je napisao/la:Odavno nisam čuo veće gluposti od ove da je Sloboda platila sudiji 10.000 KM a on im isključio igrača i 50 minuta imali igrača manje na terenu. Liči mi na teoriju zavjere

Potpisujem i slazem se stobom u potpunosti , stvarno sta vi necete izmislit ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol:

Zvijezda-Celik 1-1 jel vam kiv sudija ?
Zvijezda-Sarajevo 1-1 sta je sa ove utakmice ?
Zvijezda-Buducnost 0-0 i ovdje ste isto osuli paljbu po sudiji...
Zvijezda-Rudar P 0-0 kao opet vam sudija kriv
Olimpic-Zvijezda 1-0 kao i sve dosad kriv sudija.
Zvijezda-Sloboda 0-1 opet ste osuli paljbu nakon poraza na sudije :oops: :oops:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 nov 2010, 16:34

fukara87 je napisao/la:
Marokanac je napisao/la:Odavno nisam čuo veće gluposti od ove da je Sloboda platila sudiji 10.000 KM a on im isključio igrača i 50 minuta imali igrača manje na terenu. Liči mi na teoriju zavjere

Potpisujem i slazem se stobom u potpunosti , stvarno sta vi necete izmislit ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol:

Gdje si mogao vidjeti u medijima da se neko iz našeg kluba žali na suđenje protiv Čelika,Sarajeva,Budućnosti i Olimpika.Gdje????????????
Trener je bio nezadovoljan suđenjem u utakmici protiv Rudara na kojoj je na poluvremenu dobio crveni karton, a nema potrebe uopšte da ti govorim koje sudio taj meč.Sudio je Zvijezdin krvnik Alečković.Sada se pitaj da li je ovo sve slučajno.Sarajevo nas je nadigralo na našem terenu i nikom nije ni palo na pamet da okrivljuje sudije nego smo svi kritikovali trenera i igrače.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 nov 2010, 16:42

JEDINA PRAVA ISTINA ZA OVAKVO STANJE U NK ZVIJEZDI JE ŠTO JE PREDSJEDNIK FADIL OKRUŽEN POGREŠNIM LJUDIMA U KLUBU KOJI NISU SPOSOBNI DA OBNAŠAJU TE FUNKCIJE U KLUBU.KADA SE TO PROMJENI ZVIJEZDA ĆE KRENUTI PREMA SAMOM VRHU.DOK GOD SU TI LJUDI U KLUBU NAMA NEMA NAPRETKA I MI ĆEMO TONUTI SVE DUBLJE I DUBLJE.MI MOŽEMO U NEDOGLED MJENJATI IGRAČE I TRENERE IAKO MISLIM DA JE SADAŠNJI TRENER ZALUTAO NA FUDBALSKE TERENE ALI NIŠTA SE BITNIJE NEĆE PROMJENITI DOK NE DOVODEMO NOVE SPOSOBNE LJUDE U RUKOVODSTVO KLUBA.JEDNOSTAVNO REČENO ONI SU NESPOSOBNI !

FADILE,OTJERAJ FUDBALSKE NEZNALICE IZ KLUBA !

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 22 nov 2010, 17:14

mislim zmaju da nisi upravu..ono sto je problem zvijezde jest neprofesionalizam krenuvsi od fadila pa prema dole... igraci se u zvijezde kupuju..ono Ja cuo od nekog da je taj igrac dobar, ovaj mi nece igrat jer tad i tad mi se stao na zulj itd. da ne nabrajam...kada se to promijeni zvijezda moze trazit nesto vise a uostalom broba za opstanak nam je vrh.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 22 nov 2010, 17:18

fukara87 je napisao/la:

Jedini ti ovdje izmisljas,samo smo protiv Rudara negodovali,a ovo sa vama je vise od otimacine,sa Sarajevom smo mi dobro prosli, a zasluzili smo 3 komada kod kuce.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 22 nov 2010, 18:45

Ti svoje teorije prosipaj i lijeci komplekse po Gracanickim forumima.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 nov 2010, 19:46

edo_malesak je napisao/la:mislim zmaju da nisi upravu..ono sto je problem zvijezde jest neprofesionalizam krenuvsi od fadila pa prema dole... igraci se u zvijezde kupuju..ono Ja cuo od nekog da je taj igrac dobar, ovaj mi nece igrat jer tad i tad mi se stao na zulj itd. da ne nabrajam...kada se to promijeni zvijezda moze trazit nesto vise a uostalom broba za opstanak nam je vrh.
Pa upravo o tome i govorim...neprofesionalizam,neznajne,nesposobnost to krasi ljude koji su u Zvijezdi.Fadil je taj koji finansijski stoji iza kluba,odnosno firma u kojoj je on direktor i mi svi znamo da on nema fudbalsko znanje što je u neku ruku dobru jer jadan je klub u kojem predsjednik govori treneru ko će igrati.S druge strane to može biti minus jer je prepustio ljudima oko sebe taj sportski dio u klubu a mislim da upravo taj segment i organizacija najviše škripe.Njemu ljudi u klubu kažu ovaj je dobar ili ovaj je loš i onda se dovede taj igrač.Svi znamo da Fadil ne bira igrače i trenere nego to radi par ljudi koji su do sada što se toga tiče pokazali kao velike neznalice.
Ako već nemamo čovjeka iz Gradačca koji će kvalitetno obavljati tu funkciju u klubu onda bi najbolje bilo da dovedemo nekog sa strane,koji nije pod raznoraznim pritiscima kojekakvih fudbalskih sveznalica.Ne znam,prosudite sami šta je najveći uzrok za ovakve rezultate kluba ali ja mislim da je to organizacija unutar samog kluba.Takav sam barem stekao dojam prateći Zvijezdu za ovo igranje u Premijer ligi.Problem je mnogo dublji,a najmanji su problem igrači i treneri.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 22 nov 2010, 22:38

Imamo mi mnogo ljudi u Gradačcu koji bih to mogli obavljati da skautiraju igrače, da rukovode klubom itd. Poznata sportka imena: Ešef Jašarević, Samir Duraković, Ismet Mulavdić, Josip Blažević, Budmir Mikulić (treba ga vratiti pod hitno u klub), Muhamed Jakeškić (dobro znamo da je on vidio klub do premijer lige desna ruka fadila u to vrijeme)... i druge. imamo još mnogo ljudih za to sposobnih, samo im treba dati šansu.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 22 nov 2010, 22:57

Tesko je biti pametan i bilo sta reci.Za nastalu situaciju nebi trebali eksprimentisati,davati sansu u j......trenutku.Treba uraditi korjenite promjene i dovesti sve u normalu.Nadam se da ce neko biti pametan ili vise njih i sloziti kockice kako treba.Uglavnom,trebaju sposobni ljudi koji znaju rijesit problem i raditi kako treba za ono sto su placeni od cistaca,igraca,trenera...u nas svi pametuju i vode racuna za sto ne treba a gdje treba ne odrade za sta su placeni.Ekipe poput Rudara,Travnika,Slavije i mnogih drugih bez budzeta kao mi zauzimaju bolju poziciju.Jednostavno,svako odradjuje profesionalno svoj dio posla.

Husein Captain
Kontakt:

Post Postao/la Husein Captain » 22 nov 2010, 23:11

momci imal jos otkaza ?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 nov 2010, 23:20

ciro_ciro je napisao/la:Imamo mi mnogo ljudi u Gradačcu koji bih to mogli obavljati da skautiraju igrače, da rukovode klubom itd. Poznata sportka imena: Ešef Jašarević, Samir Duraković, Ismet Mulavdić, Josip Blažević, Budmir Mikulić (treba ga vratiti pod hitno u klub), Muhamed Jakeškić (dobro znamo da je on vidio klub do premijer lige desna ruka fadila u to vrijeme)... i druge. imamo još mnogo ljudih za to sposobnih, samo im treba dati šansu.
Osnovni kriterij koji bi trebao da bude kod izbora ljudi u klubu je njihova sposbnost.Ne mora značiti da ako je neko bio dobar fudbaler da isto tako zna raditi i rukovodeće poslove u klubu.Evo vam čisti primjer za to :Cvitkušić je dovodio ove igrače i trenera a bio je dobar fudbaler,s druge strane Muhamed Jakeškić nikad u životu nije šutnuo loptu pa je pravio odlične rezultate i dovodio kvalitetne igrače.Samo mi nije jasno zašto su se odrekli ovog čovjeka.
Ako neko želi da bude direktor kluba ili da obavlja neku funkciju i da se s tim busa po Gradačcu onda isto tako treba snositi i odgovornost za rezultate svog rada.Kada ekipa pobjedi onda su ti ljudi glavni "krivci" za uspjeh, a kada nema rezultata oni se sakriju u mišiju rupu i sve one koji iz najbolje namjere ukazuju na probleme u klubu nazivaju protivnicima i neprijateljima kluba.Pitam se šta bi ljudi u klubu da možda imaju budžet kao što ima Rudar,Slavija,Travnik,.... pa oni nebi uspjeli boda skupit kad sa ovakvim budžetom u zadnjih pet utakmica kod kuće zabiju 2 gola.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 22 nov 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 nov 2010, 23:20

Husein Captain je napisao/la:momci imal jos otkaza ?
Zasad sto se tice Cvise nema ni jednod otkaza :D
Dragon Town

Husein Captain
Kontakt:

Post Postao/la Husein Captain » 22 nov 2010, 23:51

zmaj_Bosne je napisao/la:
Husein Captain je napisao/la:momci imal jos otkaza ?
Zasad sto se tice Cvise nema ni jednod otkaza :D
hvala...akobogda bice bice :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 nov 2010, 07:36

uglavnom zadnja je informacija iz kluba da nevalja publika i da je treba otjerati, :D tragikomično

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.