Kako mozes biti toliko jadan i dosadan, yebe mi se i za zelju,amara,celika i tebe. Samo iskuliraj malo, nismo radi tebe ovdje .rishovski je napisao/la: ↑21 jan 2020, 20:117 stubova x 20000 = 140000 KM Amarovih para... I zato i ne mozemo naprijed... Gradi na tudju stetu... Amar Osim nije ovo zasluzio,sram i stid da bude upravu Zelje... Prvo dugove treba vratit... Samo cekam da Amar ustopa europu pa da ide jos jedan klub iz RS u Europu...
Nije to druze, jer mi smo svi ponosni da makar dva kluba napreduju sto se infrastrukture tice, i naravno zelimo da stadion blista jer ipak je ovo bosna, kao sto sam rekao klub stvarno napreduje i dali su veliki sum novca za krova, tako da kad platis za nesto mora to biti uradjeno kako treba, ja sam za to da repka vise utakmice sad preseli na grbavici, i da makar neki dio profit ulaznice idu klubu da pomognu da se i dalje radi na stadion.
Pa upravo to, standardi su zbog TV prenosa, mislim da je to oko 1500 luksa, to je donja granica, steta bi bilo sada kad se vec radi nanovo da to ne bude bar na tom nivou, a da ne kazem i vise, jer je sigurno da se ti standardi kod UEFE samo poostravaju, trenutno paljenje rasvjete, pa onda prinudno napajnje, itd.
E ovo druže, ovo volim vidjeti, ovo bi bila ljepotica od stadiona, usuđujem se reći u regiji najljepši uz Poljud. I dajte prestanite sa glupostima, nije bitno ko je čiji navijač, valjda je svima u interesu da im klubovi igraju kad gostuju na lijepim stadionima i travnjacima, a ne na takoreći kukuruzištima. Pa evo ja prvi sam simpatizer FK Sarajeva, ali mi je drago ovo za Grbavicu kao da je Koševo u pitanju, bez ikakve ironije ovo tvrdim.
Ima rijesenje vazda, izdignu se reflektori nosacima koji se postave na krov, ali mi to mozemo raditi kada bude i zapad gotov. Taj zapad mozda ziv necu docekativeteran 1987 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 13:41Visina krova nije dovoljna, tj rasvjetna tijela bi bila nisko i ometala bi igrace u toku utakmice, na ovakav krov se moze postaviti neka pomocna rasvjeta kao recimo sto je na krovu zapadnd tribine u Banjaluci.
Osam stubova ne sedam ebem te corava. Gledaj malo.rishovski je napisao/la: ↑21 jan 2020, 20:117 stubova x 20000 = 140000 KM Amarovih para... I zato i ne mozemo naprijed... Gradi na tudju stetu... Amar Osim nije ovo zasluzio,sram i stid da bude upravu Zelje... Prvo dugove treba vratit... Samo cekam da Amar ustopa europu pa da ide jos jedan klub iz RS ode u Europu...
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.