To se podrazumijeva

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
To se podrazumijeva
Ne znam, mislim da Mađarska ima sve u svojim rukama jer sumnjam da Slovenija može do pobjede protiv Norveške
Slažem se, teško će Slovenci dobiti Norvežane, jedino da Norvežani odigraju malo opuštenije al' opet ne vjerujem da bi sebi kvarili atmosferu pred polufinale sa nekim glupim porazom i gubitkom prvog mjesta. Još realno Norvežani kroz cijelo prvenstvo miksaju tim maksimalno, prilično su tanki sa brojem igračima, rotiraju koliko mogu i ne vjerujem da će sutra npr neki igrači presjediti cijelu tekmu na klupi, možda samo krila, bekovi i pivoti će igrati svi sasvim sigurno, pa i Sagosen.
I ja sad to viđoh na rezultatimabranimir85 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 01:53Nevezano za EP ,ali gledam rezultate razni prvenstava sto se igraju diljem svijeta trenutno kad ono Argentina-Bolivija 82-7sad da mi je vidjeti te bolivijce ,jer ipak treba dati 82 gola.
hahahahahahahabranimir85 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 03:15
ovo je jedino sto sam pronasao,ovi bolivijci metar i zilet svi![]()
Ma da vidiš kakvih cirkusa ima na juniorskim prvenstvima,
Jel golman ima rukebranimir85 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 01:53Nevezano za EP ,ali gledam rezultate razni prvenstava sto se igraju diljem svijeta trenutno kad ono Argentina-Bolivija 82-7sad da mi je vidjeti te bolivijce ,jer ipak treba dati 82 gola.
Naši pijetlići ne bi ispušili ovolikoVirtu4l je napisao/la: ↑22 jan 2020, 08:01Ma da vidiš kakvih cirkusa ima na juniorskim prvenstvima,
Brasil v Ecuador 87-11
Egypt v Mauritania 93–16
Pogledaj rezultate Mauritanije na ovom prvenstvu,
https://en.wikipedia.org/wiki/2018_Afri ... ampionship
![]()
Granitna odbranabranimir85 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 03:15
ovo je jedino sto sam pronasao,ovi bolivijci metar i zilet svi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.