Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Denchi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Denchi » 21 jan 2020, 19:49

Vucevich je napisao/la:
21 jan 2020, 19:43
Denchi je napisao/la:
21 jan 2020, 19:35
ne boli tebe željezničar jer oni ne postoje zadnjih 7 godina, ne igraju ni sa kim u evropi...niti imaju milionske transfere...jasno je ko tebe boli...
'milionski transferi' dakle jedan transfer gdje je amidza tan prebacio igraca izmedu svojih klubova :rol:

igraju oni u evropi, kao i vi, samo sto ste vi rekorderi najveceg poraza domace ekipe u historiji Europa Leaguea, bravo :njanjanja:
hvala što si potvrdio :kafa: :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jan 2020, 19:50

Dzaba remetite temu...nit su zaboravljeni niti potencijalni, tako da ne znam sta ce prica o njima ovdje.
Ne sjecam se da ih je iko spominjao u kontekstu reprezentacije ikada.
Imate temu mladjih repki ili napravite neku novu.

Ima likova koji zive od negativnosti i samo im je to inspiracija.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 jan 2020, 19:52

Tristan10 je napisao/la:
21 jan 2020, 19:48

Tu suplju pricu mozes nekom drugom prosipati. Pa covjece pogledaj fino i reci mi kojeg ste igraca producirali od kojeg A reprezentacija ima korist zadnji 4-5 godina?
naravno sve je šuplja
kako molim? trebamo proizvodit igrače za A reprezentaciju?
a otvorena prije 5 godina?

tvoja fantazija baš divlja dečko :clap: :tokralju: :bow:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 jan 2020, 19:53

hurem je napisao/la:
21 jan 2020, 19:50
Dzaba remetite temu...nit su zaboravljeni niti potencijalni, tako da ne znam sta ce prica o njima ovdje.

imas search funkciju pa slobodno mozes potraziti gdje su pitari gurali Mujakica u A-reprezentaciju

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jan 2020, 19:59

Vucevich je napisao/la:
21 jan 2020, 19:53
hurem je napisao/la:
21 jan 2020, 19:50

imas search funkciju pa slobodno mozes potraziti gdje su pitari gurali Mujakica u A-reprezentaciju
Stvarno nisam upratio...ali vidim da se ovdje nabaca postova o nebitnim akademcima u kontekstu A reprezentacije...stoga sam i reagovao.

I ja sam pitar ali onaj umjereni :)
Mujakic zasad nema niti jedan argument za poziv...pa ni onda dok je bio dobar u Sarajevu i U21...stoperska pozicija je preosjetljiva...suvisno je o tome bilo šta pisati.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 jan 2020, 20:57

Ovdje se piše o akademiji u kontekstu reprezentacije.

Po reprezentaciji se ovdje svi objektivno mjere. Koga je FK Sarajevo izbacilo zadnjih nekoliko godina? Dovoljno je što su nam isplovili Duljevića, sad ga se ne možeš riješiti od PL BiH fanatika.

Treba legalno zabraniti FK Sarajevu da treniraju omladinu, djeca iz akademije izađu sa dvije lijeve. Samo da se zna, podrzavam i Zelju i Sa i zelim im svaki uspjeh ali treba biti objektivan.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 21 jan 2020, 23:38

Kada je Prosinecki selektor bio za nasu reprezentaciju nije ni jednom pokušavao da dovede jednog igraca iz Hrvatske reprezentacije ili da li ima interes da za nas zeli igrati. Ivan Sunjic iz Birmingham ima zajedno vise minute
ima nego nas cjeli vezni red koji imamo osim Pjanica! Igra standardno u Championship (druga engleska Liga) ligu. Pitao sam njegovog rodzaka i reko mi je da zeli igrati za nasu reprezentaciju, a savez kobeagi su rekli da ce se javiti i proslo je 4 mijeseci i nema nista. Ante Budimir nudio se sam za BiH da igra. Kada je 4-5 golovi dao za Crotone u Seriju A poslje povrede. Ne zivi daleko od Zenice. Cini mi se isto mijesto gdje zivi Sunjic i pijo sam kafu za njegovog prijatelja i njega prije 2-3 godine. Ima cak interviju kada utipkate njegovo ime. Slobodno mi je rekao da nasa reprezentacija ima puno napadaci i da ce ga pratiti obecao mu savez i sta se desava? E tacno nidta. Ja cu vama garantovati ne samo sto znadem nego i da budemo malo realisticni. 8 golovi i 2 asistencije u La Liga ima. Hrvatska ima napadu 2 napadaci fali njima jos jedan. Lakse je za njih uzeti svoj igrac koji ima papire od nje, nego sebi traziti po dijaspore. Sta je za Nikola Katića svakako nema sancu pored Carleta Car, Vida, Lovren, Jedvaj i Perica. Sto ga ne pitaju nego da trazi polovnike iz Ausrije! poreklom BiH, a nadimaju se Hrvati! Sta je Marin Pongracic? Iz RB Salzburg preso u Wolfsburg, a ima nase papire... Ovaj savez ce doziviti jednog dana pakao kako su krenili....

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 jan 2020, 23:47

Harise je napisao/la:
21 jan 2020, 23:38
Kada je Prosinecki selektor bio za nasu reprezentaciju nije ni jednom pokušavao da dovede jednog igraca iz Hrvatske reprezentacije ili da li ima interes da za nas zeli igrati. Ivan Sunjic iz Birmingham ima zajedno vise minute
ima nego nas cjeli vezni red koji imamo osim Pjanica! Igra standardno u Championship (druga engleska Liga) ligu. Pitao sam njegovog rodzaka i reko mi je da zeli igrati za nasu reprezentaciju, a savez kobeagi su rekli da ce se javiti i proslo je 4 mijeseci i nema nista. Ante Budimir nudio se sam za BiH da igra. Kada je 4-5 golovi dao za Crotone u Seriju A poslje povrede. Ne zivi daleko od Zenice. Cini mi se isto mijesto gdje zivi Sunjic i pijo sam kafu za njegovog prijatelja i njega prije 2-3 godine. Ima cak interviju kada utipkate njegovo ime. Slobodno mi je rekao da nasa reprezentacija ima puno napadaci i da ce ga pratiti obecao mu savez i sta se desava? E tacno nidta. Ja cu vama garantovati ne samo sto znadem nego i da budemo malo realisticni. 8 golovi i 2 asistencije u La Liga ima. Hrvatska ima napadu 2 napadaci fali njima jos jedan. Lakse je za njih uzeti svoj igrac koji ima papire od nje, nego sebi traziti po dijaspore. Sta je za Nikola Katića svakako nema sancu pored Carleta Car, Vida, Lovren, Jedvaj i Perica. Sto ga ne pitaju nego da trazi polovnike iz Ausrije! poreklom BiH, a nadimaju se Hrvati! Sta je Marin Pongracic? Iz RB Salzburg preso u Wolfsburg, a ima nase papire... Ovaj savez ce doziviti jednog dana pakao kako su krenili....
Svaka ti cast Harise :clap: :clap:

Bilo bi odlicno kada bi popricali s Pongracicem, mislim da mu je majka iz Kiseljaka

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 jan 2020, 23:51

Harise je napisao/la:
21 jan 2020, 23:38
Svaka cast, treba nam vise ovakvih kao ti koji prate, pricaju sa igracima ili relevantnim izvorima, i dijele sa forumom :bih:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 22 jan 2020, 00:07

Mozda je to i slucanjo jer su obadvoje iz okoline Zenice, a imam isto prijatelja koji sam ga upoznao u malom nogometu. Iz Zadar je i igrao za Nk Zadar i HNK Sibenik. Njegov otac se dobro pazi za otca od Modrica. Reko mi je cak da od Modrica mater Srpkina iz Bosne i Hercegovine...

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 22 jan 2020, 05:20

Koji bi plus bio dobiti Sunjica, Pograncica i Katica, bog samo zna sta je Prosinecki razgovarao sa Simunovicem.

Ivan Sunjic (Jos uvjek ima pravo igrati za nas)
Pograncic
Katic
Hadzikadunic
Ahmedhodzic
Burnic
Arslanagic
Omeragic
Kapic
Husein Balic
Silvije Begic
Simunovic
Joveljic?
Vukotic
Arnel Jakupovic

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 22 jan 2020, 07:58

Ima jedan stariji gospodin, bukvalno sam mu zaboravio i ime i prezime, siguran sam da ce se neko sjetiti od forumasa, sto je isao "na noge" mnogim fudbalerima, mislim da je isao cak i Kolasincu i razgovarao sa njim, nije imao nikakvu direktnu funkciju, mislim da je radio na dobrovoljnoj bazi i obavjestavao narod o novostima preko svog fb-a.
Imao sam ga na svom facebook profilu i prije je uvijek bio dostupan za sve da ga kontaktiraju i odgovarao je uvijek na poruke.
Od kako su se neke stvari promijenile u savezu on se udaljio, vjerovatno jer nema nikakvu konkretnu funkciju. Valjalo bi ga mozda zamoliti da porazgovara sa nekoliko ovih igraca.
Sjecam se da sam bas razgovarao sa njim par puta i da je bio prijatan uvijek. Ali od toga je proslo par godina pa sam mu i ime zaboravio.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 22 jan 2020, 08:00

Od Pongracica nema nista,njega su zvale svabe i nije htio igrat jer mu je prvi izbor hrvatska.Mediji u hrvatskoj su se raspisali o njemu i tako picinju vrsit pritisak na dalica da ga u skorije vrijemepozove u A selekciju

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 22 jan 2020, 09:52

DeeWa je napisao/la:
22 jan 2020, 07:58
Ima jedan stariji gospodin, bukvalno sam mu zaboravio i ime i prezime, siguran sam da ce se neko sjetiti od forumasa, sto je isao "na noge" mnogim fudbalerima, mislim da je isao cak i Kolasincu i razgovarao sa njim, nije imao nikakvu direktnu funkciju, mislim da je radio na dobrovoljnoj bazi i obavjestavao narod o novostima preko svog fb-a.
Imao sam ga na svom facebook profilu i prije je uvijek bio dostupan za sve da ga kontaktiraju i odgovarao je uvijek na poruke.
Od kako su se neke stvari promijenile u savezu on se udaljio, vjerovatno jer nema nikakvu konkretnu funkciju. Valjalo bi ga mozda zamoliti da porazgovara sa nekoliko ovih igraca.
Sjecam se da sam bas razgovarao sa njim par puta i da je bio prijatan uvijek. Ali od toga je proslo par godina pa sam mu i ime zaboravio.
gdje ces zaboraviti jusufa juku becirovica ccccc:-)

realnost, zaboravite na svakog hrvata i srbina koji ima bilo kakvu sansu da igra za hrvatsku i srbiju, valjda je to do sada vec jasno:-)

cekace ljudi i 5 godina ako treba da upisu jedan nastup za te repke. Ovaj budimir jos dok je bio drugoligas u crotoneu nije htio ditektno odgovoriti da bi igrao za nas,manite se suplje sada, kada trese mreze u primeri.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 jan 2020, 10:11

I ja sam isto upratio Ivana Sunjica, standardan u Birmingham. Istih godina kao Gojak, a ovaj vec igra u jacoj ligi. Ono sto sam vidio u Dinamu, meni je Gojak kvalitetniji igrac, ali dzaba kad Gojak godinama igra u slaboj ligi, gdje treba da se zadrzis kratak period, i ides dalje. Tako ce i ovaj Moro zbrisati iz Dinama prije. I onda neko napise kako je Hrvatska liga dobra za nase igrace.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 22 jan 2020, 10:37

pongracic bi se dobro uklopio u nasu reprezentaciju, jer i on voli kolace, dernek itd. inace ima potencijala, samo sto cesto zakaze kad je najpotrebnije

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 22 jan 2020, 10:38

Daj ba ljudi pustite te hrvate i srbe koji imaju 23-24 g i dvome se. Zna se sta zele. Meni nije problem sto zele da igraju za hr i srb. Meni vise smeta da mi igrace ne stvaramo. Da iz zelje i sarajeva odu igraci vani i igraju i kroz koju godinu tamo se pokazu i odu u ligu petice.
I uz to pokupiti mlade talente poput omeragica i hadzikadunica.
Da dodjemo do toga da nas sutra **** boli za koga ce se neki hrvat i srbin odluciti jer imamo vec nasi koji pokrivaju tu poziciju.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

TedBundy
Kontakt:

Post Postao/la TedBundy » 22 jan 2020, 12:08

Maestro je napisao/la:
22 jan 2020, 10:38
Daj ba ljudi pustite te hrvate i srbe koji imaju 23-24 g i dvome se. Zna se sta zele. Meni nije problem sto zele da igraju za hr i srb. Meni vise smeta da mi igrace ne stvaramo. Da iz zelje i sarajeva odu igraci vani i igraju i kroz koju godinu tamo se pokazu i odu u ligu petice.
I uz to pokupiti mlade talente poput omeragica i hadzikadunica.
Da dodjemo do toga da nas sutra **** boli za koga ce se neki hrvat i srbin odluciti jer imamo vec nasi koji pokrivaju tu poziciju.
A bosanski katolici i pravoslavci nisu naši? To su samo ovi s polumjesecom i zvijezdom?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 jan 2020, 12:18

Ja sa sam Hrvat iz Bosne odnosno Hercegovine nikad ne bih zaigrao za reprezentaciju Bosne, jer mi Hrvatska donosi mnogo više i jer sam odgojen tako da je Hrvatska moja domovina i da to trebam isticati, a ponekad i negirati državu u kojoj sam rođen.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jan 2020, 12:30

Sheyi je napisao/la:
22 jan 2020, 12:18
Ja sa sam Hrvat iz Bosne odnosno Hercegovine nikad ne bih zaigrao za reprezentaciju Bosne, jer mi Hrvatska donosi mnogo više i jer sam odgojen tako da je Hrvatska moja domovina i da to trebam isticati, a ponekad i negirati državu u kojoj sam rođen.
A da si Bošnjak iz Njemačke?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, EdinjoBos, L-Train, UtdBiH21 i 49 gostiju.