Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Ne znam sto bi neko nekom branio da pjeva što god mu je volja.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mnogi amerikanci nemaju uopste pasos,jel to znaci da nisu niciji drzavljaniAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:02
I sliku svojih glava na hrvatskoj osobnoj i hrvatskoj putovnici...mora da su eskimiBosniaBoston je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:57Ovaj gulaš i dinamo hrvatsku vide jedino ljeti kad preko vikenda u augustu odu do Podgore![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ja BiH pjevao ali mi ne daju
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Španci u prvom poluvremenu skoro da nisu ni igrali odbranu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako iko može navijati za Španiju u bilo kojem sportu nikad mi neće bit jasno
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pjevali bi mi i BiH himnu, ali nemaš šta.
Cuj nema sta?

Izvoli:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
A je dobar ovaj rukomet...
Možda zato što je to za tebe "atomska fizika".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kako iko može navijati za Kipar?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rutiniraše ih Španci u drugom poluvremenu, zaista će biti zanimljiv duel Hrvatska-Španija, dvije reprezentacije koje su pokazale daleko najviše na ovom Euru, uz Norvežane naravno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iz Fizike sam kod profesora Suada Kunosića dobio 8. Jedan od sastavnih dijelova je bila i atomska/nuklearna fizika. Tako da ti izjava ne drži vodu.
Nullius in verba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Možda im je Jordi El Nino idol

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A možda i Nacho Vidal.
Nullius in verba
E, majstore od gofana! Ti to kao "duhovit" - šta to ne valja u navijačkim pjesmama bh.navijača i šta je poenta spominjanja stiha iz dokazano fenomenalne pjesme "Žute dunje" (Indexi)?
Je l' to tebi stihove pjesme "Žute dunje" kao smiješni ili si mentol pa ne kontaš poetiku?
Možda da ja tebi spomenem glupost koju je birvaktile uradio "čuveni šlageraš" Mišo Mate Kovač kada je nastupao u "Domu za nezbrinutu i ostavljenu djecu /siročad u Nazorovoj (ZG) i svoj nastup započeo svojim "hitom": Ja nemam razloga da živim!
To treba žaliti i ismijavati a ne navijačke, korektne pjesme, a pogotovo ne legendarnu pjesmu Indexa - Žute dunje, koju je pjevala cijela ex-Yuga, a pjeva je i dan danas.

Bosno moja poharana....
Indexi su odlicni i izvode.tu glupu narodnu pjesmu pod nazivom zute dunje, a koja se izvorno zove voljelo se dvoje.mladih, a.sto miso Kovac ima sa himnom? Ti si zapravo sigura n da si u pravom smjeru. Tebe je zivot mentalno razocaral. Vehbija postao?Trigger je napisao/la: ↑21 jan 2020, 02:16E, majstore od gofana! Ti to kao "duhovit" - šta to ne valja u navijačkim pjesmama bh.navijača i šta je poenta spominjanja stiha iz dokazano fenomenalne pjesme "Žute dunje" (Indexi)?
Je l' to tebi stihove pjesme "Žute dunje" kao smiješni ili si mentol pa ne kontaš poetiku?
Možda da ja tebi spomenem glupost koju je birvaktile uradio "čuveni šlageraš" Mišo Mate Kovač kada je nastupao u "Domu za nezbrinutu i ostavljenu djecu /siročad u Nazorovoj (ZG) i svoj nastup započeo svojim "hitom": Ja nemam razloga da živim!
To treba žaliti i ismijavati a ne navijačke, korektne pjesme, a pogotovo ne legendarnu pjesmu Indexa - Žute dunje, koju je pjevala cijela ex-Yuga, a pjeva je i dan danas.
![]()
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
ima li negdje video španaca od juče, ono kad se lopta zaglavila u rašljama. nisam tako nešto nikad vidio. doduše i ne gledam rukomet otkako su ga upropastili promjenom pravila
Koja pravila u rukometu?
Koliko koraka 3,4,5 ili 4 pa dribling pa moze jos 2? Pa to niko ne prati.
Napad, traje koliko? Dok sudiji ne dosadi.
Na zalost ima u rukometu previse sablona i stvarno malo opcija u napadu, da nije nesto atraktivan za gledati.
Dobra stvar sto su igraci 15 kg laksi napram pre 20 godina, i tako mnogo brzi, sto je dovelo sport do nekakve dinamike.
A tko prati rukomet u globalu na klubskom nivoju?
Ja licno gledam F4 u Kölnu i reprezentacije zbog nacinalnog naboja. Ali cesto pokajem, kad se sjetim da pravila u ovom sportu cesto zavise od sudaca.
Koliko koraka 3,4,5 ili 4 pa dribling pa moze jos 2? Pa to niko ne prati.
Napad, traje koliko? Dok sudiji ne dosadi.
Na zalost ima u rukometu previse sablona i stvarno malo opcija u napadu, da nije nesto atraktivan za gledati.
Dobra stvar sto su igraci 15 kg laksi napram pre 20 godina, i tako mnogo brzi, sto je dovelo sport do nekakve dinamike.
A tko prati rukomet u globalu na klubskom nivoju?
Ja licno gledam F4 u Kölnu i reprezentacije zbog nacinalnog naboja. Ali cesto pokajem, kad se sjetim da pravila u ovom sportu cesto zavise od sudaca.
dobre guzove ima Belma
Pa već je u planu da se neka pravila redukuju, odnosno pojednostave, da bude svima lakše i igračima i sudijama.
Ne znam šta će raditi, ali kontam da bi mogli nešto kao u košarci ograničiti napad na određen broj sekundi, to bi možda, ali veliko možda, bio napredak.
I ono kod probijanja, da li je faul u napadu, ili faul odbrane, u većini slučajeva je slobodna sudijska odluka. To je možda i najteže za redukovanja.
Ne znam šta će raditi, ali kontam da bi mogli nešto kao u košarci ograničiti napad na određen broj sekundi, to bi možda, ali veliko možda, bio napredak.
I ono kod probijanja, da li je faul u napadu, ili faul odbrane, u većini slučajeva je slobodna sudijska odluka. To je možda i najteže za redukovanja.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trigger je napisao/la: ↑21 jan 2020, 02:16E, majstore od gofana! Ti to kao "duhovit" - šta to ne valja u navijačkim pjesmama bh.navijača i šta je poenta spominjanja stiha iz dokazano fenomenalne pjesme "Žute dunje" (Indexi)?
![]()
Majko mila polupismeno i poluobrazovano susjeda!
Gospon Crozla, prvi si navijačku pjesmu uporedio sa debelocrijevnim izlučevinama i bez ikakve potrebe u to umetno stih poznate pjesme "Žute dunje" - Indexi (obrada narodne pjesme 'Voljelo se dvoje mladih' - Himzo Plovina).
- Da to tvoje poluznanje i mud(r)ovanje tebi malo pojasnim. Autor pjesme 'Žute dunje' je Goran Bregović, koji je tu pjesmu uradio kao soundtrack za film 'Kuduz', a izvođači bili 'Indexi. Pjesma 'Žute dunje' jeste nastala kao 'obrada sevdalinke 'Voljelo se dvoje mladih' ali razlike postoje.
- Tvoje 'mud(r)ovanje o i nerazumjevanje poetike stiha (u obe pjesme) je tvoj problem - uputnije bi bilo sa si napisao da ti nije po tvom 'ukusu', ali da su stihovi - poetika glupa; e to sve kazuje o tebi.
- Matu, tzv. Mišu, Kovača sam ti spomenu kao stvarno glupi 'potez' (da shvatiš razliku između gluposti i lirske poetike) jer je glupo, ustvari očajno, pjevati djeci bez roditelja pjesmu: Ja nemam razloga da živim!
- I tvoje pitanje na kraju: "Vehbija postao?" je više od bezobraznog i mentalno nezrelo (ne zamjerim - tvoja 'slika'), pogotovo što si pokušao da vrijeđaš (ili budeš kao 'duhovit'?) sa 'Vehbijom' a ne znaš da je Vehbija uobičajeno ime kod Bošnjaka.
Ako si mislio (a nisi znao) na "vehabija" onda si definitivno prizeman i mentalno limitiran.
To bi bilo (kada bi se spustio na tvoj nivo/razinu) ja tebe pitao: Ti to 'ujko' postao?
Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.