ma zalibo mene, vaš je....
ja samo kopiro link....
uživajte

i kako Sudo?
može bit il Šemso il Haso....nije Sulejman ili možda vama jest

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ma zalibo mene, vaš je....
Zato vam igraci završavaju karijere, i okrecu se privatluku jer ne mogu prehraniti porodicu sa osam stoja plate u Veležufudbalfudbal je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:46Ma ne, nisam ja ulazio u detalje Uzunovića a i ne zanima me politika uopšte šta je i ko je već sam gore upratio ovu kako je izbubala cifre i ono glavna doskočica nije obavještena javnost, a nema ona pojma šta znači uopšte javnost, uža, šira.. Da hoće svi biti kao Velež bilo bi top, bar što se tiče plata, vraćanja dugova itd.. A pola bi ih po.pušilo da ima Hasića u klubuDenchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:41naravno. montiraš začas poštenom čovjeku a on ne haje što mu se ime prlja jer je prepoštenfudbalfudbal je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:39Danas je najlakše kopirati cifre, nabubati par rečenica, kopirati par rečenica iz prošlog teksta i eto ga.
Ko što danas Škorić bubnu čini mi se, Kovačević neće braniti protiv Veleža..![]()
![]()
sipa ga istražuje, ma to ga mrze malo....![]()
![]()
![]()
svjestan sam da ćemo razvijat neke odnose s vama prijateljske pa zbog tog denchi zabrinut inače široko vam polje...drakensang je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:50Svjestan je denchi karanja u narednom periodu, razumijem zabrinutostnekad pomislim da su mi staseu draze od vas, makar znam na cemu sam s njima, vi cete pocrkat od zavisti
![]()
Hvala ti drug na brizi za nasDenchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:53svjestan sam da ćemo razvijat neke odnose s vama prijateljske pa zbog tog denchi zabrinut inače široko vam polje...drakensang je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:50Svjestan je denchi karanja u narednom periodu, razumijem zabrinutostnekad pomislim da su mi staseu draze od vas, makar znam na cemu sam s njima, vi cete pocrkat od zavisti
![]()
nemam vam na čemu zavidit dug je put pred vama![]()
![]()
ništa ja neću nikom slati preko pp
Olaksala mu posao, coek nije znao koliko je zaradio pa prebrojala za njega. Da Bog da uzeo jos 10 puta ovoliko da cirevi pocnu pucati ovim tipovima Radmila Mohikanac i Denci. Denci prica o necemu a vijetnamske kurve Sabrina mu unisti klub. Za ove jazabce u plavoj boji znamo da su pusikurci morza, nista cudno od njih. Sutra ce oci da im iskoce kad im ga analno gurnemo do grladrakensang je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:32pa na osnovu cega ce ih tuzit, na osnovu nekih brojeva, sto nije napisala taj i taj tender je uzeo nezakonito jer imala je ta i ta bolja ponuda po svemu, medjutim hasic je po toj i toj liniji uzeo ispred te ponudeDenchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:29e vala nek tuži Žurnal i Avdu Avdića, da vidim da i oni ofule za nekogdrakensang je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:26Sto nije navela u kojih 10, kad vec zna o kojih 10 je rijec, pa cemo provjeriti?virto i konobar su za ovu kvazinovinarku pokojni mladen maric
ili
nek se ušuti ko pičić jer je kriv
ona kralju da je ista imala nezakonito, ona bi udarila naslovnicu i napisala o cemu i kako se to odradilo
ovako mu je samo prebrojala kes od 2015.![]()
Jel Hasić ratni profiter "mohikanče"?mohikanac12 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 22:08Najbolji je sex nakon svađe. Sada fino poglabajte jedni drugima.![]()
Više od deset puta manje!
Convicts1988 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 22:41Jel Hasić ratni profiter "mohikanče"?mohikanac12 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 22:08Najbolji je sex nakon svađe. Sada fino poglabajte jedni drugima.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.