Isto da joj gledam lice.Wolverine je napisao/la:kako je ruzna u pm.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- majestic24
- Kontakt:
evo ga nhl dosao i u ovu nasu ebel ligu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da pređemo u prikladniju temu.
Jel misliš na ovog M.Mešića, ja ne znam ko je on vjeruj mi i mislio sam na nekog drugog, ali nebitno. Šta je on, ko je on, čime se bavi ?NoName je napisao/la:E jbg, ne smijem ovako javno, evo ti linkovi pa sam skontaj:
http://razglasaj.ba/?p=7993 (Pogledaj spisak iz SDP)
Pokušaj naći firmu koja radi gore a čiji će vlasnik sjediti u zastupničkom parlamentu. Još mala pomoć: Predsjednik kantonalnog odbora SDP-a
Joj valja mi sada Mehaniku 3-4 sata uciti.

Na mladzim svijet ostajeB0SANAC je napisao/la:Joj valja mi sada Mehaniku 3-4 sata uciti.![]()
![]()
![]()
![]()

- -Paja
- Kontakt:
Mora da te je seksualno zadovoljio cim dijelis takve komplimente kao sto su dobar je preblaga rijec, fantastican, fenomenalanVirtu4l je napisao/la:Mnogo je dobrih igrača, ne idu oni u koš sa Džekom, dobar je preblaga riječ da bi se okarakterisao Edin Džeko.LBJ MVP je napisao/la:Još će reć za Džeku da je dobar igrač

Dio Arsenala
-
- Kontakt:
Haljina i šal moći će se kupiti u velikim buticima koje ćemo otvoriti. Također, te prodavnice će prodavati I druge vrste odjeće koje mi proizvodimo. Haljina je namijenjena za svečane prilike, poput vjenčanja i formalnijih zabava. Mogu je nositi sve žene koje ovu haljinu mogu priuštiti. Garantujemo da će te u ovoj haljini te sa šalom kao dodatkom izgledati prelijpo i da će vas svi gledati sa divljenjem. Garantujemo vaše zadovoljstvo.
Može li neko prevest na njemacki, normala ne google translate
Može li neko prevest na njemacki, normala ne google translate
Raja pogodite koja su moja omiljena četiri nogometasa i jedan golfer

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Za one koje zanima;
Imate u 21:20h na FTV, Specijal emisiju 60 minuta - Ravna linija smrti, riječ je o stradanju mog sela i obitelji i rodbine. Neću ja biti na tv-u, ali bude moja srušena kuća
Pa tko ima vremena neka pogleda. Ni ja nisam još pogledao..
Imate u 21:20h na FTV, Specijal emisiju 60 minuta - Ravna linija smrti, riječ je o stradanju mog sela i obitelji i rodbine. Neću ja biti na tv-u, ali bude moja srušena kuća

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- senad_flamin
- Kontakt:
B0SANAC je napisao/la:Joj valja mi sada Mehaniku 3-4 sata uciti.![]()
![]()
![]()
![]()
i ja sam imao mehaniku u prvoj godini inace najgori predmet

-RIVALDO-
ja sam je imao dvije godine...glup predmet,koji mi nicemu nije sluzio niti ce kada sluziti,osim da strahujem oculi proci bez problema...senad_flamin je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:Joj valja mi sada Mehaniku 3-4 sata uciti.![]()
![]()
![]()
![]()
i ja sam imao mehaniku u prvoj godini inace najgori predmet
inace nase skolstvo je u nikakvom stanju...mislim da je najgore organizovan nacin skolovanja upravo kod nas...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:Za one koje zanima;
Imate u 21:20h na FTV, Specijal emisiju 60 minuta - Ravna linija smrti, riječ je o stradanju mog sela i obitelji i rodbine. Neću ja biti na tv-u, ali bude moja srušena kuća![]()
koji grad je u pitanju?
Zenica, odnosno selo pored Zenice.. Striko mi je baš jučer rekao za to jer je i sam sudjelovao u emisiji.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dubrava je napisao/la:Za one koje zanima;
Imate u 21:20h na FTV, Specijal emisiju 60 minuta - Ravna linija smrti, riječ je o stradanju mog sela i obitelji i rodbine. Neću ja biti na tv-u, ali bude moja srušena kuća![]()
koji grad je u pitanju?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dubrava je napisao/la:Za one koje zanima;
koji grad je u pitanju?
Zenica, odnosno selo pored Zenice.. Striko mi je baš jučer rekao za to jer je i sam sudjelovao u emisiji.
šta bolan zenica,ti iz zenice,šta će to biti u emisiji?
Ja jesam iz Zenice, rođen i živio do 93g. a u emisiji je riječ o stradanju tatinog sela (koje ja ujedno i sebi prisvajam jer je nerazdvojni dio mene). Nisam gledao i ne znam o čemu se radi, ali pretpostavljam da je riječ o zločinu što se dogodio jednog vrućeg lipanjskog dana u selu..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Nego, moram ja ići jer idem do strica gledati a nemam ftv...
-
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:Ja jesam iz Zenice, rođen i živio do 93g. a u emisiji je riječ o stradanju tatinog sela (koje ja ujedno i sebi prisvajam jer je nerazdvojni dio mene). Nisam gledao i ne znam o čemu se radi, ali pretpostavljam da je riječ o zločinu što se dogodio jednog vrućeg lipanjskog dana u selu..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
koje je selo u pitanju?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- senad_flamin
- Kontakt:
pogledat cu i ja ...dubrava je napisao/la:Ja jesam iz Zenice, rođen i živio do 93g. a u emisiji je riječ o stradanju tatinog sela (koje ja ujedno i sebi prisvajam jer je nerazdvojni dio mene). Nisam gledao i ne znam o čemu se radi, ali pretpostavljam da je riječ o zločinu što se dogodio jednog vrućeg lipanjskog dana u selu..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

-RIVALDO-