Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma nemoguce da budemo ispod lige CG. Ovo kod nas jos i lici na nesto, neki profesionalizam. Ono tamo je uzas. Od infrastrukture, transfera, broja ljudi koji prati na stadionu tu ligu pa sve ostalo. Nemoguce jbt da smo mi 95. a oni 88. Njihovi kao najbolji igraci ovdje nisu pojacanja, a ne negdje drugo. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
nemojte da neko iz Mostara šta napiše za naše fine sirote kone u vezi SDA
https://zurnal.info/novost/22699/756-mi ... ina-hasica

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam šta se ložite na istraživanja nekog instituta, zna se na kojem mjestu nam je liga po UEFA-i i FIFA-i i to je jedino mjerodavno
MIHAJLOVIĆ !
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ne znam drug mislim da bi Hajduk trehno naseg prvaka ili drugog ili treceg glatkocarpfish je napisao/la: ↑20 jan 2020, 10:41Ovi što dizu HNL kao neku ligu nemaju pojma šta pričaju... Dinamo je svjetlosnu godinu ispred svih, ne samo u hnl, nego i puno šire, igrački i organizaciski... Ali svi ostali su prosjek, čak je i rijeka zadnje 2 godine žestoko pala.... Znači naši klubovi kao željo, zrinjski, sarajevo nisu lošiji od poluraspadnutog hajduka koji je u vrhu, a ostale da ne pominjem....
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:17nemojte da neko iz Mostara šta napiše za naše fine sirote kone u vezi SDA
![]()

Ništa novo. Koliko god dobar PR imali, samo budala može pomisliti da klub može rasti od podrške navijača, skupljanja sirotinje po inostranstvu i slično. Da od toga zavise vjerovatno bi ispali i iz federalne lige one sezone. Bez politike si qarina jer ljudi iz realnog sektora nisu ludi da ulažu velike novce u ovu kukuruz ligu.Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:17nemojte da neko iz Mostara šta napiše za naše fine sirote kone u vezi SDA
![]()
To još bolje od Veleža znaju HDZ Mostar, Prointer Banja Luka i "radnički" Željo..
- svrakino1921
- Kontakt:
I Sloboda koja od grsda Tuzla na godisnjem nivou dobije oko 800 000 maraka i redovno Grad servisira porezni dugsve5 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:41Ništa novo. Koliko god dobar PR imali, samo budala može pomisliti da klub može rasti od podrške navijača, skupljanja sirotinje po inostranstvu i slično. Da od toga zavise vjerovatno bi ispali i iz federalne lige one sezone. Bez politike si qarina jer ljudi iz realnog sektora nisu ludi da ulažu velike novce u ovu kukuruz ligu.Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:17nemojte da neko iz Mostara šta napiše za naše fine sirote kone u vezi SDA
![]()
To još bolje od Veleža znaju HDZ Mostar, Prointer Banja Luka i "radnički" Željo..
-
- Kontakt:
Zaboravio si dodati i vijetnamsko Sarajevo!sve5 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:41Ništa novo. Koliko god dobar PR imali, samo budala može pomisliti da klub može rasti od podrške navijača, skupljanja sirotinje po inostranstvu i slično. Da od toga zavise vjerovatno bi ispali i iz federalne lige one sezone. Bez politike si qarina jer ljudi iz realnog sektora nisu ludi da ulažu velike novce u ovu kukuruz ligu.Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:17nemojte da neko iz Mostara šta napiše za naše fine sirote kone u vezi SDA
![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
uticaj vijetnamske politike je zaista golem u BiH
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:17nemojte da neko iz Mostara šta napiše za naše fine sirote kone u vezi SDA
![]()

Makar nemamo njihove salove

lezVe do bagro
taj šal je star 20+ godina, antika i kao što vidiš po natpisu do čega im je stalo, nije do kluba već do navijača, ruku, glasova
ovaj tekst žurnala je objavljen: 16.01.2020. u 18:33h

ovaj tekst žurnala je objavljen: 16.01.2020. u 18:33h
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 20 jan 2020, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
- mohikanac12
- Kontakt:
Zar je neko sumnjao da je mali klub iz Vrapćića samo veš mašina za prljavi novac?
Godina, dvije max i opet cvajta.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- svrakino1921
- Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:16Zar je neko sumnjao da je mali klub iz Vrapćića samo veš mašina za prljavi novac?

Neka rođenih dok ne izgrade stadion da im braca pitari imaju gdje igrati prekola na ljeto.
A vala i Zenica im je blizu, mada je i Celik prezreo za cvajte.
A vala i Zenica im je blizu, mada je i Celik prezreo za cvajte.
Mjau !
Nihad Baljak,Zijad Blekic,Svrakic,Cala,itd.
Dovoljna su ti imena da shvatis koja vam je ideologija prije pasodjeda donijela dvije titule

lezVe do bagro
Je li thi ghazda nauchio phicati?Izgleda ti je vhatio onu petobu mjesecno ga ga bhanis ovdje.mohikanac12 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:16Zar je neko sumnjao da je mali klub iz Vrapćića samo veš mašina za prljavi novac?
lezVe do bagro
meni istorija kluba nije strana, i el bake je bio u upravi, međutim te garniture su ostavile dug i pustoš iza sebe....
kod nas su uteftereni kao lopovi i štetočine....i otjerani iz kluba
kod vas je to današnjica
mala razlika

Pogledajte komentare ispod.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:30Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:17nemojte da neko iz Mostara šta napiše za naše fine sirote kone u vezi SDA
![]()
https://zurnal.info/novost/22699/756-mi ... ina-hasica![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Fuj kriminalca daje najbolje ponude bez obzira jel sdp, sda, sbb i osvaja tendere. Kako ga nije stid bit najpovoljniji i najbolji u svom poslu, fuj
Kriminalac
Kriminalac
Pogledaj samo neke od crvenih noci,vidjet ces da su sve pro-mostarske stranke ujedinjene za jedan cilj-vracanje Veleza u vrh BH fudbala.Tvoj klub od samog posljeratnog perioda spada u SDA skart,skoro sve osobe ukljucene u rad FK Sarajevo i nakon dolaska Tana su bili mrtvi SDA-ovci,pa cak i buljava Sabrina.Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:33meni istorija kluba nije strana, i el bake je bio u upravi, međutim te garniture su ostavile dug i pustoš iza sebe....
kod nas su uteftereni kao lopovi i štetočine....i otjerani iz kluba
kod vas je to današnjica
mala razlika![]()
![]()
Ostaje vam ljubomornim dusama samo par ves masina i kontenjera i da patite zbog stadiona,koga,ups,vi nemate
lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.