Mislis pojacanja koja to nisuHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:15Jeste. Održan kraći trening i predstavljena pojačanja koja su stigla.

Moderator/ica: GracanicaAA
Mislis pojacanja koja to nisuHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:15Jeste. Održan kraći trening i predstavljena pojačanja koja su stigla.
BlueSever ušao u tebe hahahaha
Smaraš. Molim ove stalne forumaše sa naše teme da ne pišu s debilima koji su se registrovali po peti put. Ja prvi prestajem...
Ja mislim BlueSever 2Flufy je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:29BlueSever ušao u tebe hahahaha
Nije još krenuo iz Brazila. Kasnit će malo na pripreme. Valjda će biti svi tu do nedjelje, kada TOŠK igra na humanitarnom turniru.
Bolje da se sta izjalovi hahah
Meni osobno je bolji od Mazica pet puta, plus mu je godila atmosfera u Tešnju, pravi borac. Nikola je dosta kikseva imao, mada daleko da je loš, al skup za ono sto pruza
Mene samo zanima jel ti imaš 10 god. ili samo tako razmišljaš? Kako ćeš ih i porediti kad su njih dvojica TOŠK-u za sezonu uzeli 20 000KM na ruke plus plate, a ovi dolaze samo na platu...kakoooo????dejannobelovac je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:04Tandem skopljak markez je sramotno i porediti sa tandemom mazic koprivica al to ce vec pokazati druga polusezona. Rema ne zaleci se sa izjavama kada ti je cilj uzeti desetak bodova,kakvo crno stiskanje olimpica,vrlo brzo ce Tošk u donji dio tabele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.