Smiješno je reći, ali ljudi polu nisu prešli... Realno samo navijački možeš reći da GB može u SB... Ako smo pratili sezonu onda je realno očekivati ovo što se upravo dešava...
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Coleman u želji za dva yarda više čini mi se sam sebi završi sezonu... Eeeeee moja budalo...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ima challenge, sto ga nije bacio? Nema sta da izgubi.
Po meni je vise bio PI nego sto jeste, lik prvo ostvario kontakt s resieverom, pa se onda kao okrenuo nakon kontakta tijelom. Da je bio pametniji da se odmah okrenuo imao je pick.
Svejedmo kakva god odluka da je bila Chiefsi su klasa iznad Titansa i ovi ih ne bi dobili da se igralo do sutra.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
pa rekli su svi koji analiziraju da su packersi 2019 najgora ekipa koja je ikada imala bye i ušla u championship game
naravno kad imaš rodžu vazda imaš šansu, mada je on već u dobrom declineu, ali eksplodirati može uvijek
naravno kad imaš rodžu vazda imaš šansu, mada je on već u dobrom declineu, ali eksplodirati može uvijek
Sa ovakvom OL jedino što može explodirati jeste njegova glava od silnih sackova...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ahaha, a ekipe i kur.ca
I rodgers se uklopio u sivilo
"Kad sve ide krivo, gaće same padaju...i pale jesu" Bulić i Ivković

Spavati ili ne spavati pitanje je sada 
SB mejtefskog turnira realan domet...

SB mejtefskog turnira realan domet...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ako im sad zabiju TD ja odo
Joj biće krvi u SB-u. Chiefsi su večeras u odbrani pokazali da znaju igrati protiv ekipa koje idu na trčanje, ali isto tako imamo sjajnu odbranu 49-ersa. Ostaje samo da Mahomes to obilježi magijom i ćao zdravo...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Kraj 

E dobro ovaj INT je više nego dovoljan razlog za spavanje. Još samo da pogodim pobjednika SB-a i to je to. Prijatne vam i ugodne snove želim...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Pisaj ovo ubise ih ko djecu
ako nista moze se spavati 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
jašta radi .. laku noć 

Kakvo školovanje.
Ljudima QB ne treba. Jimmy je tu samo da djevojčice vlaže.

Ljudima QB ne treba. Jimmy je tu samo da djevojčice vlaže.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Prica o izvikanom rodji i prosjecnoj ekipi iz zemlje na rende. Ja trubim citavu sezonu da su i on i ekipa generalno overated. Da ih nisu sudije nosile kamaru utakmica oni nebi vidili ni WC. Steta sto je SF povuko rucnu u drugom trebali su ih nastavit derat.
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.