Jel to ovaj iznad tebe,znam da ste dobra raja

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jel to ovaj iznad tebe,znam da ste dobra raja
Nemoj da budeš blag ni slučajno kad babuka napusti turnir, neću ni ja.
Ko da je prvi put
Sreca mi nismo imali takvih problema na Wimbyu pola decenije,mi smo poslijepodne docekivali ispadanje u ranim fazama
Nije on ni svjestan šta mu slijedi na ljeto kad Rafaelo i zvanično stigne ovih 20 slemova. A i Nolo bi do kraja sezone sedmicu morao oborit.
Captain4 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 00:34Rafa je zaslužio da bude nagrađen za zadnja tri dobra turnira ovdje gdje je zijanio od Federera i Djokera u finalu, i kad je Čilkanu predao zbog povrede. Mada ga je Djoker pomeo u najmanju ruku prošle godine. Bitno je polahko iz meča u meč dizati formu i što prije riješiti pitanje pobjednika u svakom. Biće yebada ako naleti na Kyrgiosa u šesnestini, ali možda mu baš taj meč pomogne da digne igru na level više. Medvedev ne bi trebao biti problem, bitno je da se ne ponovi meč sa US Opena gdje je zamalo zijanio. Zna Rafko sa nextgenom, bolje na Medvedeva nego na Federera u svakom slučaju. Mada Nadal je prvi favorit tek kad Đoković ispadne. Sve je u njegovim rukama ovdje, ako ga izlema Cicipas ili Federer tek ću onda početi vjerovati u 20. GS. Djoković ovdje je za 1.5 stepenicu lošija vrsta dominacije od Rafine na RG.
Volio bih Rafa-Kyrgios da se desi, čisto da ga spraši još jednom kao na Wimblyu. Gorilo bi sve na centralnom terenu. Samo da Rafana zdravlje posluži, nije pod imperativom ovo osvojit, ali opet 'golica' činjenica da bi ga titula ovdje plasirala kao prvog contendera za GOAT status.
Od Federera očekujem minimum polufinale.
Ovi iz Nextgena će opet biti pošpricani i izjebani, njihov domet je četvrtina i to je to. Medvedevu je doduše otvoren put do polufinala.
Čilić bi mogao daleko, iz sjene ću navijati za FAA i Shapovalova, Džumhur će makar set uzeti Wawrinki sutra, volio bih da Thiem konačno proigra na GS a da to nije RG, vidio se napredak na završnom turniru, čisto sumnjam da će biti nekih pretjeranih velikih iznenađenja do druge sedmice, a onda je sve otvoreno.
Federer-Nadal finale.
Uživajte u mečevima, vamos Rafa. #roadto20
Naravno da može. Ako gledamo 'novijeg' Rafu, tj onog od 2017. godine dobiješ podatak da je na GS mečevima gubio od Federera (finale Australije 17, polufinale Wimbledona 19) i Đokovića (polufinale Wimbledona 18) u 5 setova. Čim je to otišlo u 5 setova znači da se može, Nadala je identična situacija kao Federera syebala protiv Đokovića na Wimbledonu.delinjo je napisao/la: ↑20 jan 2020, 00:42Captain4 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 00:34Rafa je zaslužio da bude nagrađen za zadnja tri dobra turnira ovdje gdje je zijanio od Federera i Djokera u finalu, i kad je Čilkanu predao zbog povrede. Mada ga je Djoker pomeo u najmanju ruku prošle godine. Bitno je polahko iz meča u meč dizati formu i što prije riješiti pitanje pobjednika u svakom. Biće yebada ako naleti na Kyrgiosa u šesnestini, ali možda mu baš taj meč pomogne da digne igru na level više. Medvedev ne bi trebao biti problem, bitno je da se ne ponovi meč sa US Opena gdje je zamalo zijanio. Zna Rafko sa nextgenom, bolje na Medvedeva nego na Federera u svakom slučaju. Mada Nadal je prvi favorit tek kad Đoković ispadne. Sve je u njegovim rukama ovdje, ako ga izlema Cicipas ili Federer tek ću onda početi vjerovati u 20. GS. Djoković ovdje je za 1.5 stepenicu lošija vrsta dominacije od Rafine na RG.
Volio bih Rafa-Kyrgios da se desi, čisto da ga spraši još jednom kao na Wimblyu. Gorilo bi sve na centralnom terenu. Samo da Rafana zdravlje posluži, nije pod imperativom ovo osvojit, ali opet 'golica' činjenica da bi ga titula ovdje plasirala kao prvog contendera za GOAT status.
Od Federera očekujem minimum polufinale.
Ovi iz Nextgena će opet biti pošpricani i izjebani, njihov domet je četvrtina i to je to. Medvedevu je doduše otvoren put do polufinala.
Čilić bi mogao daleko, iz sjene ću navijati za FAA i Shapovalova, Džumhur će makar set uzeti Wawrinki sutra, volio bih da Thiem konačno proigra na GS a da to nije RG, vidio se napredak na završnom turniru, čisto sumnjam da će biti nekih pretjeranih velikih iznenađenja do druge sedmice, a onda je sve otvoreno.
Federer-Nadal finale.
Uživajte u mečevima, vamos Rafa. #roadto20
iskreno mislis li da Rafa van sljake moze dobiti Rogera ili Novaka ?
sta ocekuejs kakav kraj ,kako mislis da ce se odvijati turnir ?bodi123 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 00:46Večeras igra Sinner koji ganja prvu pobjedu na slemu, od ko zna koliko u budućnosti. Ima relativno lagan posao, ne bi trebalo da bude problema.
Opelka Fognini bi mogao bit neki maraton, onaj će mu zveknut barem 30 asova. Čila i Moutet bi moglo bit neizvjesno, tanak je Marin skroz a ovaj mali nije loš, nezgodan je jer je lijevak, brz, dobar ofanzivno, nepredvidiv je strašno
Fed igra s Johnsonom koji ga teoretski nema čime ugrozit, al eto pitanje je u kakvom će ritmu Roger izać, sam sebi je najveći protivnik.
Paire Stebe ludnica u najavi, Pera je posljednjih 8 mečeva odigro na maksimalan broj setova![]()
Ujutro je Novak koji bi trebao rutinski odradit Struffa, nema onaj dovoljno dobar servis za njega. Švarci i Hurkacz bi trebali dobit.
I dalje mi nije jasno što je krenuo na mrezu na tu brejk lopticu, na penal je došo bukvalno. Isto ko i Fed. Otvoren reli, inicijativa, Novak u konopcima... izgradi poziciji i završi to forhendom.Captain4 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 00:57Naravno da može. Ako gledamo 'novijeg' Rafu, tj onog od 2017. godine dobiješ podatak da je na GS mečevima gubio od Federera (finale Australije 17, polufinale Wimbledona 19) i Đokovića (polufinale Wimbledona 18) u 5 setova. Čim je to otišlo u 5 setova znači da se može, Nadala je identična situacija kao Federera syebala protiv Đokovića na Wimbledonu.
ovdje na 7:43
ovdje na 4:55:35
Znači Nadala je od Wimbledona jedna lopta dijelila, uz cašt Andersonu. Njegov novi napadački oklop mu upravo daje šansu da se ima čemu nadati na brzim podlogama. Na AO su mu dosta manje šanse nego na Wimbledonu, a tamo definitivno može dobiti i jednog i drugog uz malu dozu sreće ili svog prajma. Protiv Federera da je odigrao kao što je igrao tokom cijelog turnira dobio bi ga sigurno.
Tu smo da diskutujemo i poštujemo jedni druge.
Zverev je u **** od njega ni ja ništa ne očekujem, raspada se lik skroz, već sam pisao o njemu na ATP Cupu, psihički ne postoji, samopouzdanje mu je u minusu. Thiem ima zeznut početak, Mannarino je nezgodan, ako to prodje morao bi otić do QF. Gael mu je u osmini a on mu je odličan matchup, ne moze mu La Monf ništa. Doduše ima potencijalno Andersona koji nikad nije dobar protivnik al eto i Kevin je tek izašao iz povrede. Očekujem dobar turnir za Grišu koji igra ok i leze mu ovi uslovi, 3. kolo recimo izmedju Shapovalova i Dimitrova je vrhunski meč, Tsitsipas takodjer ne bi smio razočarat, barem do Aguta mora doć od kojeg isto očekujem dobar run. Taj potencijalni meč Tsitsija i Aguta u osmini je spektakl u najavi, valjda nas ispoštuju za to. Na Sinnera isto treba obratiti paznju.delinjo je napisao/la: ↑20 jan 2020, 00:58sta ocekuejs kakav kraj ,kako mislis da ce se odvijati turnir ?bodi123 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 00:46Večeras igra Sinner koji ganja prvu pobjedu na slemu, od ko zna koliko u budućnosti. Ima relativno lagan posao, ne bi trebalo da bude problema.
Opelka Fognini bi mogao bit neki maraton, onaj će mu zveknut barem 30 asova. Čila i Moutet bi moglo bit neizvjesno, tanak je Marin skroz a ovaj mali nije loš, nezgodan je jer je lijevak, brz, dobar ofanzivno, nepredvidiv je strašno
Fed igra s Johnsonom koji ga teoretski nema čime ugrozit, al eto pitanje je u kakvom će ritmu Roger izać, sam sebi je najveći protivnik.
Paire Stebe ludnica u najavi, Pera je posljednjih 8 mečeva odigro na maksimalan broj setova![]()
Ujutro je Novak koji bi trebao rutinski odradit Struffa, nema onaj dovoljno dobar servis za njega. Švarci i Hurkacz bi trebali dobit.
ja ne vjerujem ovoj omladini nista za razliku od tebe,Zverev je out prva dva kola garantujem,nI Medvedev mi nije neka pljacka,sumnjam da ce i on docekati drugu sedmicu ..Medvedev mi je samo nekako opasan za Novaka i to je sve...e mozda jedini Timcek da ima to nesto da ode malo dalje ...
Bit će on dobar i ove sezone na Wimbledonu. Ovaj novi ofanzivni paket je baš dobar, servira ko Isner.Captain4 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 01:06Tu smo da diskutujemo i poštujemo jedni druge.![]()
@bodi a yebiga, ja baš gotivim ovakvu vrstu pokušaja kao što su oni pokušali, al ne možeš to raditi u ovakvim trenucima. Još pogotovo Rafa, u tom gemu imao 15:40, ovaj stigne pa opet mu pokloni brejk loptu i ovako lagano je propusti.. Stvarno šteta, baš bih volio da makar još jedan Wimbledon uzme jer je formu podigao tu na max i vjerovatno bolje ne može na travi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.