NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Kako glupa odbrana Titansa, umjesto da ga sravne sa zemljom, oni ga puštaju i samo gledaju...
Mislim da je ovo gotovo i da će se već u prvom drive-u u drugom poluvremenu Chiefsi odvojiti, a ovi neće biti u stanju stići.
Mislim da je ovo gotovo i da će se već u prvom drive-u u drugom poluvremenu Chiefsi odvojiti, a ovi neće biti u stanju stići.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ovo se komotno moze ugasit i odspavat jos koji sat pred pravu tekmu.
KC ide sad na +11 a Tannehill ih ne moze dobit bez vodstva i Henrya da ubija vrijeme.
Eh moj Lamar zahebo si nas za pravo hebenu tekmu.
KC ide sad na +11 a Tannehill ih ne moze dobit bez vodstva i Henrya da ubija vrijeme.
Eh moj Lamar zahebo si nas za pravo hebenu tekmu.
Meni je zao samo sto narednih 5-6 godina nece AFC finala bit Luck vs Mahomes. Tacnije Luck s ovim napadackim potencijalom, Reichom i OL protiv Mahomesa, Reidovih majstorskih akcija, Hilla i Kelcea. To bi bili shootouti, ovako Mahomes krece u totalnu dominaciju u AFCu, ako zdravlje posluzi mnogo SB u narednih 10 godina.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
da luck igra u patriotsima možda ... sa coltsima utopija 
mahomes je nevjerovatan! moraš zabit 50 da ga dobiješ

mahomes je nevjerovatan! moraš zabit 50 da ga dobiješ
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kad je doši na par yardi od endzone bukvalno su ga pustili da poentira ko ono u fazonu poentirace svakako pa nema veze.

Odlično je ovo odbrana Titana izblicala u ovom napadu poglavica. Ja se samo nadam da neće biti ovako uspješni u nastavku...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
da, ove godine oboren i apsolutni rekord (vita vea 347lb) i playoff rekord (dennis kelly 321lb)

ako titansi misle išta moraju sad napravit goal line stop
ovo je gotovo, titansi nisu tim koji stiže ovako nešto
Jbg, rutiniraju ih trenutno. Nestalo kreativnosti u napadu Titansa, to jest stisnula se muda. Nisu bacali nikako, a sad kad moraju neće ići.
Da hoće bar malo učiniti završnicu zanimljivom, ali kako god, svaka čast na sezoni. Dizali su se iz utakmice u utakmicu.
Da hoće bar malo učiniti završnicu zanimljivom, ali kako god, svaka čast na sezoni. Dizali su se iz utakmice u utakmicu.
Jesu glupi traze timeout, i onda im naprave prvi down. Bolje pustit 20 yardi nego gubit time na defanzivnu akciju. Ne moze Tannehill igrat SB, kakav god da je Henry RB ovo smece ne smije uci. Mahomes vs Rodgers mora biti, dvojica najboljih 1 na 1!
Dajte mu vremena da vas dobije. 
@EDIN-e ne budi toliko siguran da će GB u SB...

@EDIN-e ne budi toliko siguran da će GB u SB...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
morao je uzeti TO, imali su mislim samo 10 igrača na terenu
Nema sta, zvijezda je rodjena. Prvi SB od mnogo sto ce igrat ako bude zdrav. Od povrede sve sigurnije i manje trci, ne trosi se, pametniji puno i odmah rezultati, bacacke sposobnosti su mu svakako nevjerovatne. Trci samo kad mora i to ko Wilson, sigurno i lagano. Ali opet bih volio da Rodjo uzme SB, ako to budu Ninersi za Chiefse sam definitivno.
ninersi ako iole zaustave run sve što treba je da uduplaju adamsa i onda je na rodži da ih proba sam dobiti. ja mislim da ako lopolopopolo ne usere nešto, ili ako rodžo ne ekspolodira, da ninersi to bez problema uzimaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.