NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Nema sanse da bi Dallas bio ovo sto jeste sa Youngom. Prvo i osnovno je da ne bi bila 4. skakacka ekipa, odnosno bi, ali gledajuci unazad, a samo ta cinjenica bi ih odvela u borbu za lottery. Ovime ne osporavam nevjerovatni talenat i nastupe Younga.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Prvo ne volim te sbbkb b price jer svako moze "okrenuti" na svoju stranuKaunas je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:33Cuj ovog klauna. Po cemu iz ovog posta si to zakljucio eto majke ti? I inace iz mojih postova. Cuo da je ovo nekog pitat neki fazon pa haj da ga i ti jednom iskoristis. Nek te alem malo provoza na čoperu.
@azpi sve je to SBBKBB. Kuzma uopste nije los igrac samo nema mjesta u Lakersima da pokaze st zna. Vjeruj da ni Ingram ne bi bio nista bolji.
A ovo drugo, da je Trae mjesto Doncica u Dallasu, Dallas bi opet bio u pet deka kao sad, isto kao i Hawksi sa Doncicem.
Ingram se slazem da bi bio losiji jer manje minuta, manje lopti, ma manje svega jbg vamo si prva opcija
Ali Kuzma nema sanse da bi mogao raditi sto on radi niti ima blizu skillset kao on pa da igra svaku 40+ minuta nema sanse
A za ovo dalje, kazem ti ti mislis tako ja ne, u sbbkbb smo zoni gdje svako ce svoju verziju imati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Mislim da niko u NBA ne igra zonu koliko Miami.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
De eto svega ti @boston otvori mi oci i reci sta sam ja to danas pisao pa si ti izvukao taj zakljucak
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prvo ona izjava da su mladi LAL>mladi BOS i DEN je netacna jer samo Ingram manje vrijedi od Murraya i Jokica ili Tatuma i Browna.Kuzma i Lonzo nisu ni za uzimanja u obzir,prosjecni igraci i tako ce 99% ostati
Pa izjava da bi Kuzma radio isto sto i Ingram je izrazito netacna,dovoljno je baciti pogled na procente a da ne spominjem odbranu,kreiranje za druge itd...
Pa ono za Traea i Doncica,to sam vec prokomentarisao
Pa izjave tipa da ce Rocketsi na celu sa Bradom izbaciti Klipe,ono hell no
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Čuj Kuzma bi bio isti Ingram u Pelicansima. Kuzma je otpad, da ne igra u Lakersima niko ne bi čuo za njeg
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Kako mrzim zonu , alibi odbrana ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ja se tebi divimBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:43Prvo ona izjava da su mladi LAL>mladi BOS i DEN je netacna jer samo Ingram manje vrijedi od Murraya i Jokica ili Tatuma i Browna.Kuzma i Lonzo nisu ni za uzimanja u obzir,prosjecni igraci i tako ce 99% ostati
Pa izjava da bi Kuzma radio isto sto i Ingram je izrazito netacna,dovoljno je baciti pogled na procente a da ne spominjem odbranu,kreiranje za druge itd...
15.10.2013.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobio si sta si trazio,sta da ti kazem.Kaunas je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:45Ja se tebi divimBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:43Prvo ona izjava da su mladi LAL>mladi BOS i DEN je netacna jer samo Ingram manje vrijedi od Murraya i Jokica ili Tatuma i Browna.Kuzma i Lonzo nisu ni za uzimanja u obzir,prosjecni igraci i tako ce 99% ostati
#Punoljetstvo
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kuzma je treci igrac najbolje ekipe na zapadu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nemoj nista govorit samo me ne citiraj vise molim teBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:46Dobio si sta si trazio,sta da ti kazem.Kaunas je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:45Ja se tebi divimBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:43
Prvo ona izjava da su mladi LAL>mladi BOS i DEN je netacna jer samo Ingram manje vrijedi od Murraya i Jokica ili Tatuma i Browna.Kuzma i Lonzo nisu ni za uzimanja u obzir,prosjecni igraci i tako ce 99% ostati
15.10.2013.
Kuzma ce biti x faktor Lejkersa u plejofu.Vise muda ce pokazat od Gejvisa.
Edit: Dejvisa
Edit: Dejvisa
23
-
- Kontakt:
Jeko Gejvis , otkud sad to ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
daleko od toga, nek te ciglasi pobjede tricom ako mogu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Šta je sa Dankanom , ko mu je ono šiške balansirao ?
Dobra odbrana Spursa u zadnjoj cetvrtini. Ofanzivno neartikulisani, ali izvukose pobjedu.
Hvala im na tome btw, dobro dosao poraz Miamia
Hvala im na tome btw, dobro dosao poraz Miamia

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne mogu se sloziti. Ljepse bi bilo da su Spursi izgubili.

Zna li onaj kvazi talenat Lonnie sta?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.