FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bas mi je cudo zasto jos nikad nije pozvao Cocalica. 

Zadnja izmjena: AdisManiacZ, dana/u 22 nov 2010, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kao Vazda protiv Vrbanjuše.pile87 je napisao/la:Ovo za Bursu je jedna od Bracinih uobicajenih da ne kazem petljavina da malo navuce raje...Stole iz Bora je napisao/la:Na ovogodišnjem turniru učestvovat će ekipe "Sarajeva", "Željezničara", "Travnika", „Slobode“, "Olimpika", "Čelika", "Vrbanjuše" i FK „Burse“ iz Turske.ellaxaz je napisao/la:Ima li neko da zna raspored Željinih utakmica na bajramskom turniru ?
Izgleda da smo u grupi sa Vrbanjušom i Slavijom...
Turnir će se održati 23. i 24.11.2010. godine u Velikoj dvorani KSC "Skenderija".
Zeba nejvjerovatnije nece biti na bajramskom "problemi s lozom"...ne bi valjalo da nam se neko povrijedi da smo negdje u sredini tabele i da se ne borimo nizasta pa hajd al ovako ne bih dao nikome da igra osim djecice...

Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 22 nov 2010, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Zato što Sušić ne zna jednostavno obavljati svoju dužnost. Pa bolje da Braco vodi repku nego onAdisManiacZ je napisao/la:Bas mi je cuda zasto jos nikad nije pozvao Cocalica.

organizovani dolazak ce biti jedino u finalu, ako dodjemo do njegamiki 90 je napisao/la:hoce li biti organizovani dolazak manijaka na bajramski ( protiv malenih )

golmani: Ibrahim Šehić (Željezničar), Asmir Avdukić (Borac),
odbrana: Vule Trivunović (Borac),Semir Kerla (Željezničar), Velibor Vasilić (Željezničar), Muhamed Subašić (Olimpik), Josip Barišić (Široki Brijeg),
vezni red: Boris Raspudić (Borac), Adnan Zahirović (Čelik), Kenan Handžić (Sarajevo), Muhamed Džakmić (Sarajevo), Dario Purić (Čelik), Edin Višća (Željezničar), Darko Maletić (Borac), Đenaldin Hamzagić (Sarajevo), Jure Ivanković (Široki Brijeg),
napad: Zoran Kokot (Slavija), Stevo Nikolić (Borac), Adin Džafić (Čelik).
odbrana: Vule Trivunović (Borac),Semir Kerla (Željezničar), Velibor Vasilić (Željezničar), Muhamed Subašić (Olimpik), Josip Barišić (Široki Brijeg),
vezni red: Boris Raspudić (Borac), Adnan Zahirović (Čelik), Kenan Handžić (Sarajevo), Muhamed Džakmić (Sarajevo), Dario Purić (Čelik), Edin Višća (Željezničar), Darko Maletić (Borac), Đenaldin Hamzagić (Sarajevo), Jure Ivanković (Široki Brijeg),
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vidjećemo šta će biti sa Kerlom i Šehom. Ako odu za kikiriki onda nismo napravili neki pomak.pile87 je napisao/la:Vidis ja mislim da nije ni bitno koliko smo losi, mislim da je bitnije koliki napredak mozemo napraviti iz godine u godinu u nekom segmetnu...nikad_izvini je napisao/la:Sve je meni to jasno. Infrastruktura + primanja kod većina klubova regiona su daleko ispred Želje. Samo sam konstatovao da nismo toliko loši koliko neki misle da jesmoi da bi se mogli nositi sa većinom ekipa iz regiona. Što je više-manje solidno
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Zeba sigurno zaslužuje poziv, aliPopović Lazar je napisao/la:Na spisku su:
golmani: Ibrahim Šehić (Željezničar), Asmir Avdukić (Borac),
odbrana: Vule Trivunović (Borac), Semir Kerla (Željezničar), Velibor Vasilić (Željezničar), Muhamed Subašić (Olimpik), Josip Barišić (Široki Brijeg),

Sramota !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
nemoj zezati,bice pozvan al u malonogometnu.jednostavno nije kalibar za nesto vise,npr. u Tuzli,pa protiv Pogani,u BL-i,los,kad se najvise od njega ocekivalo!
Einigkeit und Recht und Freiheit
slazem se svaka mu cast, ali kad prodje sarajevski kanton lose igra...vazno je da je Kerla pozvan i Visca, za Sehu sam znao da ce biti pozvan...domorocki je napisao/la:nemoj zezati,bice pozvan al u malonogometnu.jednostavno nije kalibar za nesto vise,npr. u Tuzli,pa protiv Pogani,u BL-i,los,kad se najvise od njega ocekivalo!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kako ste vi smiješni. Zeba ne dolazi do izražaja ( koliko mi od njega očekujemo) zato jer nemamo zadnje vezne igrače da valjaju ( izuzetak je Svraka, ali ove polusezone je dosta odsustvovao) . Treba neko iznijeti loptu, a to ne mogu tromi Ćulum i Savić, pogotovo kad su njih dvojica u tandemu
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=ZgqsaDnsEq8
ovaj je Zebu gledo na Bajramskom!
ovaj je Zebu gledo na Bajramskom!
TM87
cjela ta garnitura ce otici za kikiriki,mozda jedino od sehe nesto zaradimo,ovo ostalo slabo ista,tesko je sad zadrzat igraca da vrijedi, menadjeri cim vide da djete ima potencijala skoce na njega,ovaj ostatak ekipe tesko ista kome ces lazu prodatnikad_izvini je napisao/la:Vidjećemo šta će biti sa Kerlom i Šehom. Ako odu za kikiriki onda nismo napravili neki pomak.pile87 je napisao/la:Vidis ja mislim da nije ni bitno koliko smo losi, mislim da je bitnije koliki napredak mozemo napraviti iz godine u godinu u nekom segmetnu...nikad_izvini je napisao/la:Sve je meni to jasno. Infrastruktura + primanja kod većina klubova regiona su daleko ispred Želje. Samo sam konstatovao da nismo toliko loši koliko neki misle da jesmoi da bi se mogli nositi sa većinom ekipa iz regiona. Što je više-manje solidno

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
lijepi bekric, al daj sta das...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
neki dan sam to spominjo,momak je bas ispo gospodin ko malo ko, ovo ostalo sve trci negdje i svi ce kokuzi ostatSeyo_TM je napisao/la:lijepi bekric, al daj sta das...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
treba u vecini medija stavljat kako treba pozvat bekrica cocalica i zebu i vjeruj susic ce to uciniti. pa nekad je i rekao da ako mu neko predlozi igraca, on ce vidjet da ga zovne. Treba makar ss sc izvor avaz i ti ostali da stave i kad bude citao vidjet ce. Eto trea se angazovat
- bistrikboy
- Kontakt:
Lani Bekrica nije zvao kad je trebao i morao,o Stili da ne govorim,jbga ako nemas menadjere nemas nista.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
mozda nije htio zebu jer pola ekipe mora za njega da trcibistrikboy je napisao/la:Lani Bekrica nije zvao kad je trebao i morao,o Stili da ne govorim,jbga ako nemas menadjere nemas nista.

al evo jedna pjesmica za tebe

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
U finalu ŽELJEZNICAR-torpedo 99°%
- bistrikboy
- Kontakt:
Tesko je ne zaplakati.Miljacka nadosla haman k'o Neretva,sve nosi.Seyo_TM je napisao/la:mozda nije htio zebu jer pola ekipe mora za njega da trcibistrikboy je napisao/la:Lani Bekrica nije zvao kad je trebao i morao,o Stili da ne govorim,jbga ako nemas menadjere nemas nista.
al evo jedna pjesmica za tebe![]()
Ma nek' trce za njega ovi levati iz drugih klubova sta fali.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Realno Zeba moze prodavati fore protiv Leotar,Drine,Rudara i tako slicnih ekipa i to na Grbavici.Cim dodje i malo jaca ekipa njega nema,udvoje ga i on meda ne moze.To se vidilo protiv Hrenovki,Celika,Listice,Borca.
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Bistriksg, Lokomotifa, svemalim1 i 32 gosta.