NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Duncan f***ing Robinson 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Joj arene,od 8 sati sutra ide desetak utakmica u multiprenosu,a onda od 1:30 Boston-Lakersi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jezerasi nadam se da ste spremni za mezu prekosutra 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al su ga iskopali iz bog zna gdje

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
dscile je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:28I to je istina, od rijeci do rijeci.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:20Denverovi talenti igraju playoff, bez veterana superstara ili all stara da ih povede, igraju i takmiče se za finale konferencije, talenti Lakersa nisu sa **** LeBron Jamesom mogli prismrdit playoffu. O čemu pričamo u pm
Najjace u svemu sto lik ono napisa bazirano na tome da Ingram igra odlicnu sezonu, dok ostatak te mocne jezgre Lakersa, u vidu Lonza i Kuzme, nit' smrdi nit' mirise. Tj blize je tome da smrdi u buducnosti nego da mirise i svako normalan bi prije izabrao Tatuma/Browna/Jokica/Murraya nego Lonza/Kuzmu.
Jokica uopste ne ubrajam u talente, on je formiran igrac vec par sezona. Tu se mislilo na Murraya, Tatuma, Browna i slicne.
Realnost je da ce samo Tatum iz jedne i Murray iz druge ekipe postati bitni faktori u ligi u buducnosti.
Dok su Lakersi imali trojicu, Ingram vec pokazuje da ce biti strasan igrac, isti bi vjerovatno bio i Kuzma da je na njegovom mjestu, jedino Lonzo nije ispunio ocekivanja al da ima slifa nije sumnjivo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nakon x godina konacno su i jedna i druga ekipa u vrhu lige,ocekujem odlicnu utakmicu,ipak je ovo najveci derbi lige

- BosniaBoston
- Kontakt:
Brown ima oko 20 ppg,u prici je za AS pa ti vidiKaunas je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:55Jokica uopste ne ubrajam u talente, on je formiran igrac vec par sezona. Tu se mislilo na Murraya, Tatuma, Browna i slicne.dscile je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:28I to je istina, od rijeci do rijeci.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:20Denverovi talenti igraju playoff, bez veterana superstara ili all stara da ih povede, igraju i takmiče se za finale konferencije, talenti Lakersa nisu sa **** LeBron Jamesom mogli prismrdit playoffu. O čemu pričamo u pm
Najjace u svemu sto lik ono napisa bazirano na tome da Ingram igra odlicnu sezonu, dok ostatak te mocne jezgre Lakersa, u vidu Lonza i Kuzme, nit' smrdi nit' mirise. Tj blize je tome da smrdi u buducnosti nego da mirise i svako normalan bi prije izabrao Tatuma/Browna/Jokica/Murraya nego Lonza/Kuzmu.
Realnost je da ce samo Tatum iz jedne i Murray iz druge ekipe postati bitni faktori u ligi u buducnosti.
Dok su Lakersi imali trojicu, Ingram vec pokazuje da ce biti strasan igrac, isti bi vjerovatno bio i Kuzma da je na njegovom mjestu, jedino Lonzo nije ispunio ocekivanja al da ima slifa nije sumnjivo.
#Punoljetstvo
Pa Jokic je prosle sezone imao godina koliko sada ima Kuzma. I on tek ulazi u prajm, sigurno jos nije potpuno formiran igrac.Kaunas je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:55dscile je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:28I to je istina, od rijeci do rijeci.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:20Denverovi talenti igraju playoff, bez veterana superstara ili all stara da ih povede, igraju i takmiče se za finale konferencije, talenti Lakersa nisu sa **** LeBron Jamesom mogli prismrdit playoffu. O čemu pričamo u pm
Jokica uopste ne ubrajam u talente, on je formiran igrac vec par sezona. Tu se mislilo na Murraya, Tatuma, Browna i slicne.
Igram je jedini koji ce imati bitnu ulogu u ligi. Kuzma i Lonzo niti su niti ce biti kapaciteti da budu ista vise od prosjeka. Narocito Kuzma koji je promaja i u glavi. Brown (o kojeg sam se ja inace ogrijesio) je vec bolji i korisniji igrac od obojice, a da ne pricamo o ostatku sa te liste.
Iskreno fino igra Ingram, ali ljudi dragi polako igra frsjer u bzvz ekipi gdje su mu date sve ovlasti, prvi je igrac lose ekipe, nije mi jasno inace toliko dizanje igraca nakon par tekmi, a pogotovo igraca koji igraju u losim ekipama
Kad vec eto spominju se ova trojica drugih, oni igraju u ozbiljnim ekipama ne mozete to mjeriti nikako, i sto je najgore igraju super u ozbiljnim ekipama, ono sto Ingram jos nije uspio tako da polako ne zurite kao uvijek sto zurite sa zakljucima
A Kuzmu i Balla za ovom trojicom je smijesno stavljati u recenicu, Ingram eto ok to je, ali ova dvojca su klasa bar jedna ispod ako ne i dvije
Kad vec eto spominju se ova trojica drugih, oni igraju u ozbiljnim ekipama ne mozete to mjeriti nikako, i sto je najgore igraju super u ozbiljnim ekipama, ono sto Ingram jos nije uspio tako da polako ne zurite kao uvijek sto zurite sa zakljucima
A Kuzmu i Balla za ovom trojicom je smijesno stavljati u recenicu, Ingram eto ok to je, ali ova dvojca su klasa bar jedna ispod ako ne i dvije
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
vala kako Zeleni izgledaju to ce biti sve samo ne zanimljivo

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@Azpi zamijenis Kuzmu i Ingrama, Kuzma bi igrao kako sad igra Ingram i obrnuto.
Nesto kao Trae i Doncic otprilike.
Nesto kao Trae i Doncic otprilike.
15.10.2013.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gledas li ti NBA osim highlightsa Hamesa?
#Punoljetstvo
Ni blizu bgm, uopste nisu isti igraci niti bi Kuzma mogao igrati ovako kao on
Isto tako za Trae/Doncic nigdje veze ti je logika bgm
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Najbolji igrac lige vrlo brzo. Zapamti sta sam ti rekao. Bas lijepo sto ne igra u Lakersima.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Cuj ovog klauna. Po cemu iz ovog posta si to zakljucio eto majke ti? I inace iz mojih postova. Cuo da je ovo nekog pitat neki fazon pa haj da ga i ti jednom iskoristis. Nek te alem malo provoza na čoperu.
@azpi sve je to SBBKBB. Kuzma uopste nije los igrac samo nema mjesta u Lakersima da pokaze st zna. Vjeruj da ni Ingram ne bi bio nista bolji.
A ovo drugo, da je Trae mjesto Doncica u Dallasu, Dallas bi opet bio u pet deka kao sad, isto kao i Hawksi sa Doncicem.
15.10.2013.
ma dobro,i njima konstantno neko fali od ovih bitnih igraca,stalno neke sitne povredice.Kemba bi trebao biti spreman za sutra,ne znam sta je s Brownom kad se on vraca na parket.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisam iz ovog posta,neg iz svega sto pises danas.Evo jos jedne nebule,ne bi bilo u 5 deka jer je Trae defanzivna rupetina.Mozda bi jedino napad bio tu negdjeKaunas je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:33Cuj ovog klauna. Po cemu iz ovog posta si to zakljucio eto majke ti? I inace iz mojih postova. Cuo da je ovo nekog pitat neki fazon pa haj da ga i ti jednom iskoristis. Nek te alem malo provoza na čoperu.
@azpi sve je to SBBKBB. Kuzma uopste nije los igrac samo nema mjesta u Lakersima. Vjeruj da ni Ingram ne bi bio nista bolji.
A ovo drugo, da je Trae mjesto Doncica u Dallasu, Dallas bi opet bio u pet deka kao sad, isto kao i Hawksi sa Doncicem.
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.