Smijem ja, da prostiš

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Odakle nalazite te statistike sviju ti? Do sada jedan penal sviran .. Bilo bi više da nema smećarski klubova poput Bayerna.
Ispravio sam se plavi kraaaalju. Komentator je rekao da je Schalkeu najviše penala svirano, ali u sezoni 2018/19, a evo i dokaz: https://www.transfermarkt.com/bundeslig ... on_id=2018Konigsblau je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:30Odakle nalazite te statistike sviju ti? Do sada jedan penal sviran .. Bilo bi više da nema smećarski klubova poput Bayerna.
Moram te razočarat oni ipak nisu, a i svaki sviran je bio čist. Čist - Bayernovac.. Kome ja pišem?
Ja kad sam naveo da su drzavni projekat, naveo sam i da su iz najbogatije regije Evrope. Ti moje pisanje o drzavnom projektu i potvrdi svojim postomCentre forward je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:55Pa Bayern ne bi dao toliko love za neki cijeli tim, tipa žutu Prusiju.
Bayern je brend, identitet SR Njemačke. Nešto k'o Mercedes, Allianz,Lufthansa. Potpuno je prirodno da se takvima posvećuje najviše i resursa i pažnje. Žuti ti u toj konstalaciji snaga dodju k'o Opel. Nebitni su i ne znače ništa.
Ima bolji kadar, jer ima duzu klupu. Pa i kad imaju probleme sa povredama, skoro pa i ne osjete to. Bajern umjesto Levata ubaci Zirkzea, a City umjesto Aguera ubaci Jesusa.schickeria je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:56Po kojoj logici city uz sva ta silna pojacanja ima bolji kadar od bayerna a nemaju ni bolje euro rezultate.
Mi imamo ogromnih problema s ozljedama u zavrsnici lige prvaka već par godina i to je glavni faktor što se nije igralo još koje finale
Toliko im je duga klupa da su ostali bez stopera iako se slazem da je nama tanka klupa, tj ozljede nas uništavaju i zato nemamo ni jedno finale od 2013te....kraljttbvb je napisao/la: ↑20 jan 2020, 08:30Ja kad sam naveo da su drzavni projekat, naveo sam i da su iz najbogatije regije Evrope. Ti moje pisanje o drzavnom projektu i potvrdi svojim postomCentre forward je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:55Pa Bayern ne bi dao toliko love za neki cijeli tim, tipa žutu Prusiju.
Bayern je brend, identitet SR Njemačke. Nešto k'o Mercedes, Allianz,Lufthansa. Potpuno je prirodno da se takvima posvećuje najviše i resursa i pažnje. Žuti ti u toj konstalaciji snaga dodju k'o Opel. Nebitni su i ne znače ništa.![]()
Pitao bih te ja da li bi bili brend da su iz Istocne Njemacke![]()
Ima bolji kadar, jer ima duzu klupu. Pa i kad imaju probleme sa povredama, skoro pa i ne osjete to. Bajern umjesto Levata ubaci Zirkzea, a City umjesto Aguera ubaci Jesusa.schickeria je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:56Po kojoj logici city uz sva ta silna pojacanja ima bolji kadar od bayerna a nemaju ni bolje euro rezultate.
Mi imamo ogromnih problema s ozljedama u zavrsnici lige prvaka već par godina i to je glavni faktor što se nije igralo još koje finale
Rezultati ce doci, dug je to proces![]()
Bajern sa ovako slabim ulaganjem u kadar i okretanjem protiv sebe ekipa iz BL kojima su prije uzimali dzaba igrace (Borusija, Bayer sa Volerom), moze samo nazadovati. Primjer je prosla sezona u LP, gdje su protiv Liverpula izgledali ko zadnji amateri![]()
To ono kad su Borusiju ganjali, pa i sudije malo pomagale
Je li ono Bajern postao razvojni klub Reala?
Ako se pokaže ostaviće ga da se razvija nad Dortmundom kao Robben.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jan 2020, 22:01Je li ono Bajern postao razvojni klub Reala?![]()
Šalje Real igrače sa klupe u Bajern da ozive karijeru, pa da se na ljeto vrate u Madrid...
Duh Watzkea ulazi u sve BundesligaseSaurman je napisao/la: ↑21 jan 2020, 23:54Ako se pokaže ostaviće ga da se razvija nad Dortmundom kao Robben.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jan 2020, 22:01Je li ono Bajern postao razvojni klub Reala?![]()
Šalje Real igrače sa klupe u Bajern da ozive karijeru, pa da se na ljeto vrate u Madrid...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.