Ma brate los je i treba ga zamijenit, ali od svih problema koje imamo, on je najmanji
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Gora.mi je povreda Rashforda nego ovaj poraz koji smo svi i ocekivali,nasa uprava samo nek sjedi i nista ne radi!
Nelose opste danas. Fred daleko najbolji.
Zeljeznicar! 1921 !
Daj nemojte zaje.avat da je Rash ovoliko povrijeđen.
Bukvalno kad je pravio prekretnicu u karijeri, igrao najbolji fudbal, ovo se desi. Pa yebem ti više sportsku nesreću, neka ide sve u qrac. Zaboli me qrac za ovaj poraz sad kad sam ovo vidio. 

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Toliko su bili zreli da ih otresemo, ali neozbiljna završnica je dala ovakav ishod. Fred u drugom pojeo sredinu terena, kad bi ovakav stalno bio uh uh. Bez Rasha nemamo šta da se nadamo LP, ćao zdravo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Kupit brunu pod hitno,sad ce morat dat koliko zinu
Zeljeznicar! 1921 !
Yebes rezultat, ionako smo poraz ocekivali.
Nego, jel fkt tacno ovo za Rasha? Pa ko je vise nas prokleo?
Nego, jel fkt tacno ovo za Rasha? Pa ko je vise nas prokleo?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Treba se dovest barem 3 igrača sredine, jedno krilo i jednog napadača. Fred je večeras odlučio jedini izać na teren kako treba. Bruka sjajnih poteza, i konstantno vraćanje nazad.
Shaw iznenađujće dobar na lijevom štoperu.
Rashford se trebao vratit 17 februara, ali očito ga neće bit do aprila
Shaw iznenađujće dobar na lijevom štoperu.
Rashford se trebao vratit 17 februara, ali očito ga neće bit do aprila
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Borio se Fred kao lav. Fakat me impresionirao 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Još da je veliki stručnjak prije odlučio za izmjene jbg usta, da je mogao čekao bi do 90 min
Klaun neda de gea da ide korner u 93 min i pored toga opet prima gol jbm sve u ženskom rodu
Klaun neda de gea da ide korner u 93 min i pored toga opet prima gol jbm sve u ženskom rodu
S obzirom kakve je Mata poteze imao,volio bi da se nije nikad odlucio za izmjene!
Vjeruj brate da je bolje gledat raspslog Matu kako griješi jer bar se nadaš da će jednu loptu progurati a ne ovog Brazilskog prevaranta gdje čim loptu primi znaš da će ujbati il pogrešan pas il pogrešna odluka dal krenuti il dodati
šta ćete momci, svi bi mi mijenjali petardu u mreži za zdravog Rasha, ali tako je to. Ko nam je kriv što imamo roster kakav imamo.
Možda tračak nade nudi ono drugo poluvrijeme gdje sam vidjeo dosta dobrog - period kada smo scousere stesali na način na koji to niko ove sezone nije uradio. Ali treba biti fer i reći da je prvo poluvrijeme bilo mučno gledati - tolika razlika u kvaliteti. Jednostavno 45 minuta u kome su sve - kretanje, duele, pasove radili duplo bolje od nas. Kod njih, dok je lopta u zraku, imaš dvojicu koja skidaju skok i dvojicu koja već osvajaju dio terena gdje će skakač spustiti loptu glavom. i u takvoj jednoj sekvenci, osvoje 10+ metara prostora. Sekund kasnije već su na 30 sa loptom kod Firminha ili kod bočnih koji usjecaju s pasom na one dvije crne mambe. Kod nas - ako kojim slučajem osvojiš skok, dok je hairlija prizemlji, pa primiri, pa pogleda lijevo, pa desno... pa je onda pogrešno doda... Ne ponovilo se. baš je izgledalo kao u kupu, kad ti žrijeb namjeri učesnika LP na nekog iz četvrtog levela takmičenja.
Ne znam šta je bilo u drugom poluvremenu, da li je Liverpool skinuo malo nogu "s gasa", ili smo mi imali neku suludu transformaciju, ne znam. Znam da nam je i tada visilo u par navrata i da smo pokazali da sa Martialom u dubokoj krizi i Rashfordom u bolnici nemamo koga da da gol. Ostaje možda žal za onih nekoliko šansi, ali su ih i oni promašili duplo više, tako da je ovo realan rezultat.
Nadati se da će im onaj pristup iz drugog poluvremena ostati bar malo u glavi pred naredne utakmice, te da ovaj fredov bljesak neće nasljediti pet katastrofalnih utakmica, što jeste njegov prosjek. Ja, i da hoće tog prokletog Brunu više završiti, jer još malo, skidaće se akademci da igraju kako nas je krenulo.
Na kraju, kakva god bude Oleova sudbina na kraju ove sezone, ovdje mora ići metla komplet postavci ljudi zaduženih za fizičku pripremu i zdravlje igrača. Svake godine u ovo doba mi ostanemo bez pola tima. Nije slučajno.
Možda tračak nade nudi ono drugo poluvrijeme gdje sam vidjeo dosta dobrog - period kada smo scousere stesali na način na koji to niko ove sezone nije uradio. Ali treba biti fer i reći da je prvo poluvrijeme bilo mučno gledati - tolika razlika u kvaliteti. Jednostavno 45 minuta u kome su sve - kretanje, duele, pasove radili duplo bolje od nas. Kod njih, dok je lopta u zraku, imaš dvojicu koja skidaju skok i dvojicu koja već osvajaju dio terena gdje će skakač spustiti loptu glavom. i u takvoj jednoj sekvenci, osvoje 10+ metara prostora. Sekund kasnije već su na 30 sa loptom kod Firminha ili kod bočnih koji usjecaju s pasom na one dvije crne mambe. Kod nas - ako kojim slučajem osvojiš skok, dok je hairlija prizemlji, pa primiri, pa pogleda lijevo, pa desno... pa je onda pogrešno doda... Ne ponovilo se. baš je izgledalo kao u kupu, kad ti žrijeb namjeri učesnika LP na nekog iz četvrtog levela takmičenja.
Ne znam šta je bilo u drugom poluvremenu, da li je Liverpool skinuo malo nogu "s gasa", ili smo mi imali neku suludu transformaciju, ne znam. Znam da nam je i tada visilo u par navrata i da smo pokazali da sa Martialom u dubokoj krizi i Rashfordom u bolnici nemamo koga da da gol. Ostaje možda žal za onih nekoliko šansi, ali su ih i oni promašili duplo više, tako da je ovo realan rezultat.
Nadati se da će im onaj pristup iz drugog poluvremena ostati bar malo u glavi pred naredne utakmice, te da ovaj fredov bljesak neće nasljediti pet katastrofalnih utakmica, što jeste njegov prosjek. Ja, i da hoće tog prokletog Brunu više završiti, jer još malo, skidaće se akademci da igraju kako nas je krenulo.
Na kraju, kakva god bude Oleova sudbina na kraju ove sezone, ovdje mora ići metla komplet postavci ljudi zaduženih za fizičku pripremu i zdravlje igrača. Svake godine u ovo doba mi ostanemo bez pola tima. Nije slučajno.
Reče Ole danas da bi se možda neki napadač na posudbu mogao dovesti kao zamjena za Rasha
Mada nakon ovih novih izjava trenera i sportskog direktora PSG-a Cavani se čini kao zanimljiva opcija na papiru, ali koliko se uklapa u Oleov sistem baziranom na kontre i koliko je zapravo short term opcija?
Mada nakon ovih novih izjava trenera i sportskog direktora PSG-a Cavani se čini kao zanimljiva opcija na papiru, ali koliko se uklapa u Oleov sistem baziranom na kontre i koliko je zapravo short term opcija?

2 frakture u ledjima i neki komadic kosti u zglobu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Realno,Liverpool je bolji,jaci,prvi...
Mi smo nekad njih ovako dobijali,al to je nogomet kad bi jedna ekipa uvijek bila najbolja niko to ne bi gledao.
Sve je napisano,ne krivim ni upravu jer lvg,mou skrsili su more novca na igrace kao fred,lindelof isl njima Oleu ostavili realno slabu ekipu
ali opet je u top5 sa djecom.
Treba pustit covjeka da radi svoj posao,uspjeh se ne moze postici preko noci.
Mozes potrosit kao City 600m u jednom prelaznom roku ali i to ne garantuje uspjeh.
Uspjeh je napraviti sistem..
Mi smo nekad njih ovako dobijali,al to je nogomet kad bi jedna ekipa uvijek bila najbolja niko to ne bi gledao.
Sve je napisano,ne krivim ni upravu jer lvg,mou skrsili su more novca na igrace kao fred,lindelof isl njima Oleu ostavili realno slabu ekipu
ali opet je u top5 sa djecom.
Treba pustit covjeka da radi svoj posao,uspjeh se ne moze postici preko noci.
Mozes potrosit kao City 600m u jednom prelaznom roku ali i to ne garantuje uspjeh.
Uspjeh je napraviti sistem..
Hahah e cuj neko vjeruje da ovaj zna napraviti sistem,e braco slatki
Ja sam siguran uz tri top igraca da ce Ole napast titulu.
Zeljeznicar! 1921 !
Mozda ni 5 igraca ne bi bilo zgoreg,ali igraca provjerenih,a ne da kad izlazi James ili Scott da gledam hoce li uci novi Lingard.Nisam ni za ni protiv Olea,imao je dobrih stvari ali isto tako i more losih,mada ruku na srce sa ovim rosterom gdje ti se na svu muku povrijede 3 najbolja igraca,dobro se mi i drzimo.
Ponovo, po 185-i jubilarni put, gledam kako Perreira upropaštava izgledan napad. Mali Williams mu iskopa loptu, da mu je na tri metra do gola, on jedno tri naredne sekunde brat bratu procesira informaciju da ima loptu u nogama. Naravno, kad je skontao da bi mogao da se okrene i napadne, tu već dvojica. maloprije potpuno jednostavno spuštanje pošalje 10 metara od mete. Nije on sam po sebi loš tehničar, zna na malom prostoru dići loptu, ali on je jednostavno prespor za ovaj level fudbala. Možda neka ekipa sredine tabele Serie A je mjera za njega, ali ovo je previše za njega. Da ga je kako uključiti u deal za Brunu, bilo bi idealno, ali ko će ga pri zdravoj pameti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.