Rekonstrukcija stadiona u BiH
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ne moraš i nemoj molim te zbog svoje iskompleksiranosti općenito prema Gradu Sarajevu kvariti jednu od kvalitetnijih tema na forumu.
1921
- Zenicanin988
- Kontakt:
13 redova

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
- Kontakt:
Pa zašto ti smetaju istiniti navodi ? Bio gore 7-8 puta i svaki put pišao po betonskom pločniku popularne "zdenke" !?kontrasviju je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:29Ne moraš i nemoj molim te zbog svoje iskompleksiranosti općenito prema Gradu Sarajevu kvariti jednu od kvalitetnijih tema na forumu.
- svrakino1921
- Kontakt:
A ti si onaj sto se prica po Zenici kad si se sorao po nasoj zdenki da te je gledala policajka i pala joj sapka od mlaza pisakeConvicts1988 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:14Pa zašto ti smetaju istiniti navodi ? Bio gore 7-8 puta i svaki put pišao po betonskom pločniku popularne "zdenke" !?kontrasviju je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:29Ne moraš i nemoj molim te zbog svoje iskompleksiranosti općenito prema Gradu Sarajevu kvariti jednu od kvalitetnijih tema na forumu.
Kazu bila ti crne boje
Vaĺjda od zaggadenja zraka
Zeničani pišaju naftu,a ne žutu mokraćusvrakino1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:18A ti si onaj sto se prica po Zenici kad si se sorao po nasoj zdenki da te je gledala policajka i pala joj sapka od mlaza pisake
Kazu bila ti crne boje
Vaĺjda od zaggadenja zraka

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
1992
2010
2018
Nije loše, jbm li ga. Vidjećemo kako će izgledati kad se završi krov na istoku.
Nakon toga ostaje najkomplikovaniji i najteži dio projekta, južna tribina.
Nakon toga ostaje najkomplikovaniji i najteži dio projekta, južna tribina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je, mnogi zaboravljaju kako je ovaj stadion izgledao prije 25 godina.
Volio bih vidjeti slike BP-a iz perioda rata, pa da uporedimo neke stvari

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Zenicanin988
- Kontakt:
Stolice na zapadu, ostalo beton. Istok nije imao lozu i dio za novinare, znaci istok sjever i jug bili potpuno isti. Eto kakav je bio stadion BP. Nego dajte zadnje slike da vidimo dokle ste s krovom
samo budala nece pohvaliti napredak i radove na grbavici, ja prvi jedva cekam da se barem jug odradi pa da izgleda dosta ljepse.
ove slike koje prikazuju samo teren,sjever i istok su top,kamo srece da ubrzo bude slicno i kada se slika sa sjveroistoka.
ova zadnja slika sto je postavljena nije realna. Odustalo se od ovog projekta i vala neka je, nema potrebe za vecom tribinom od sjeverne.
takodjer, na istoku ovdje na slici nema stubova i sumnjam da ce sjever nekada ovako izgledati s vanjske strane. Upitno je i da li ce krov biti ovako jednolican,tesko.
pokriti istok, evo to je gotova prica, odraditi jednostavan jug, slican sjeveru/istoku, natkriti ga i puna saka brade.
ove slike koje prikazuju samo teren,sjever i istok su top,kamo srece da ubrzo bude slicno i kada se slika sa sjveroistoka.
ova zadnja slika sto je postavljena nije realna. Odustalo se od ovog projekta i vala neka je, nema potrebe za vecom tribinom od sjeverne.
takodjer, na istoku ovdje na slici nema stubova i sumnjam da ce sjever nekada ovako izgledati s vanjske strane. Upitno je i da li ce krov biti ovako jednolican,tesko.
pokriti istok, evo to je gotova prica, odraditi jednostavan jug, slican sjeveru/istoku, natkriti ga i puna saka brade.
Daj mi sliku, ovako na suho mi ne znači punoZenicanin988 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:24Stolice na zapadu, ostalo beton. Istok nije imao lozu i dio za novinare, znaci istok sjever i jug bili potpuno isti. Eto kakav je bio stadion BP. Nego dajte zadnje slike da vidimo dokle ste s krovom

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ma bjezi ko ce to ganjat sad, imas pun net slikaRaonffa je napisao/la: ↑20 jan 2020, 13:49Daj mi sliku, ovako na suho mi ne znači punoZenicanin988 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:24Stolice na zapadu, ostalo beton. Istok nije imao lozu i dio za novinare, znaci istok sjever i jug bili potpuno isti. Eto kakav je bio stadion BP. Nego dajte zadnje slike da vidimo dokle ste s krovom![]()
A **** dva stuba na najbolji dio tribine stavili, pa zar nije moglo nekako bolje. E stvarno
-
- Kontakt:
Koliko su stubovi debeli?
dovoljno da ne vidis normalno od njih
Jesu bas zajebali ovi stubovi, pogledajte gdje je slovo B...
Ovako su trebali rasporediti stubove

Evo kako su stubovi na sjevernoj tribini rasporedjeni

Ovako je idealno nesmetaju.

Super je ovo sve da se napredjuje i bas mi je drago, ali ako platis dobre pare za nesto, mora to biti i uradjeno kako treba.

Ovako su trebali rasporediti stubove

Evo kako su stubovi na sjevernoj tribini rasporedjeni

Ovako je idealno nesmetaju.

Super je ovo sve da se napredjuje i bas mi je drago, ali ako platis dobre pare za nesto, mora to biti i uradjeno kako treba.

Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 21 jan 2020, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma drug ja kad sam o tome pricao, onaj coravi me ispravlja i govori da su na samim ulazima postavljeni
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Druze vidi se da nisu postavljene kako treba, ko je ovo sve pratio iz kluba cudi me da nisu ista rekli, ali ok drago mi je da se uopste ista radi ali ovo ko ima OCD mozes samo da poludisJavierBosnia je napisao/la: ↑21 jan 2020, 01:07Ma drug ja kad sam o tome pricao, onaj coravi me ispravlja i govori da su na samim ulazima postavljeni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.