Nike ima zlatni dres, staviti bordo brojeve i detalje nije spansko selo.....
Samo treba naruciti, ukucas broj kartice i klik misem....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nike ima zlatni dres, staviti bordo brojeve i detalje nije spansko selo.....
???Lecler je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:12Idi se umi hladnom vodom dozovi se maloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:55Iskreno,ja bi volio da promjenimo firmu koja nam proizvodi dresove,ako cemo dobiti novi dizajn dresova!Ja sam za 3 firme: Adidas,New Balance ili Under Armour..
Sigurno je da imamo kvalitetne dresove,ali nervira me isti dizajn vec 3,4 godine..Dosadio mi je i turkish airlines hahaha..Kad istekne ugovor sa njima volio bi da nam neko drugi bude glavni sponzor,jer cisto sumnjam da nesto puno zaradjujemo od turkisha..
Cuo sam da ce Nam kupiti svim igracima P30 pro?Jel to neka zezancija ili ozbiljno?Ako je istina,zamislite da nam Huawei bude glavni sponzor,to bi bilo top![]()
skoJaa je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:09O cemu ti ba pricas? Zeljeznicar dogovori sa Macronom saradnju, prije sa Umbrom, unikatni dresovi, Zrinjski, Sloboda. Svi oni mogu dogovoriti, jedino nama je problem. To sto tebi ne smeta isti dres 4 godine, ne znaci da to treba tako. Ne prica se ovdje o kvalitetu, pricamo o ozbiljnosti jednog sportskog kolektiva. I sa Haadom smo izgledali cirkus, ali ne ucimo iz svojih gresaka. Vazda ides u kontru raji i pravdas nesposobnost diletanata iz uprave.Zip je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:40Nikad bolju opremu i kvalitetniju nismo imali, o cem mi ovde pricamo?
Izgleda da malo previse vi mislite da je BiH a i klupski,fudbal nekome bitan, osim nama navijacima...
Ovde nit ima novca, nit kulture da bi neki veliki brend radio ono sto ti zelis.
A sutra kad bi opet Haad dosao, ili onaj NO1 i da prsvis dresove kakve ti hoces, opet bi bilo yebanja zato sto su losi... Itd...
Ajd ba malo vise realnosti...
Ma znam brate..Ovo pisem da bi volio da se ostvari,ali daleko smo mi od toga..
Ma znam i ja sam maštao dok sam bio mlađi već odavno sam vidio da od toga nema ništa. Budi sretan ako titulu osvojimo i to a neki veći pomak i napredak teško da ćemo doživjeti i mi i naša djeca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:28Ma znam brate..Ovo pisem da bi volio da se ostvari,ali daleko smo mi od toga..
SportSport.ba, naime, saznaje da bi ovaj 28-godišnji krilni fudbaler karijeru mogao nastaviti u Panathinaikosu.Historicar je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:34Ako nema ništa od Zakarića, ne znam što Hadžija ne proba sa Asmirom Suljićem.Nema klub, legao bi nam pravo, sa Hadžijom je prijatelj, proslavio ga je onom asistencijom protiv Levskog![]()
Zato sto nijedan od te dvojice ne igra za 6/7-8 milja km koliko im mozemo ponudit, ponudi mu 15 milja podapinjat ce jedan drugog ko ce prije dociHistoricar je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:34Ako nema ništa od Zakarića, ne znam što Hadžija ne proba sa Asmirom Suljićem.Nema klub, legao bi nam pravo, sa Hadžijom je prijatelj, proslavio ga je onom asistencijom protiv Levskog![]()
Eh cekamo sada pojedince da krenu sa pricom kako smo fuj jer ne mozemo ponudit vise ni od **** Panathinaikosa koji je skroz propaoMortemHz je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:38SportSport.ba, naime, saznaje da bi ovaj 28-godišnji krilni fudbaler karijeru mogao nastaviti u Panathinaikosu.Historicar je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:34Ako nema ništa od Zakarića, ne znam što Hadžija ne proba sa Asmirom Suljićem.Nema klub, legao bi nam pravo, sa Hadžijom je prijatelj, proslavio ga je onom asistencijom protiv Levskog![]()
Navodno je Panathinaikos itekako zainteresovan za Suljića, pa bi on već u januaru mogao put Atene.
Inače, Suljić je trenutno slobodan igrač, a posljednji angažman je imao u Poljskoj gdje je bio član Zalgebia iz Lubina.
Prije toga je pružao dobre partije u dresu ljubljanske Olimpije, dok je najbolji period karijere imao u mađarskoj gdje je nastupao za Ujpest, Videoton i Fehervar.
Podsjetimo, svojevremeno je Suljić bio prvotimac FK Sarajevo.
Da li će Suljić zaista i postati član Panathinaikosa, trebali bismo saznati veoma brzo. Ono što je jasno jeste da je grčki klub itekako zainteresovan i da radi na njegovom dovođenju.
Volis i ti prenijet sa dobre robe na forum vise neg se hljeba najest..
Pa sta hoce koji qrac i ne vrijede vise. Vidis da ne mogu nigdje uspjeti i zadrzati se.Inijesta je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:40Zato sto nijedan od te dvojice ne igra za 6/7-8 milja km koliko im mozemo ponudit, ponudi mu 15 milja podapinjat ce jedan drugog ko ce prije dociHistoricar je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:34Ako nema ništa od Zakarića, ne znam što Hadžija ne proba sa Asmirom Suljićem.Nema klub, legao bi nam pravo, sa Hadžijom je prijatelj, proslavio ga je onom asistencijom protiv Levskog![]()
Pa dok tako razmisljamo i igrat ce nam Guzine Gavrici i slicni za 5-6 milja kmfks74 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:59Pa sta hoce koji qrac i ne vrijede vise. Vidis da ne mogu nigdje uspjeti i zadrzati se.Inijesta je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:40Zato sto nijedan od te dvojice ne igra za 6/7-8 milja km koliko im mozemo ponudit, ponudi mu 15 milja podapinjat ce jedan drugog ko ce prije dociHistoricar je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:34Ako nema ništa od Zakarića, ne znam što Hadžija ne proba sa Asmirom Suljićem.Nema klub, legao bi nam pravo, sa Hadžijom je prijatelj, proslavio ga je onom asistencijom protiv Levskog![]()