FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2020, 16:15

MortemHz je napisao/la:
19 jan 2020, 14:37
Bordo i zlatna :ljepota: ali za taj poduhvat nam treba sponzor biti No1, Haad ili neko sličan. :D
Neće to Nike raditi.
Nike ima zlatni dres, staviti bordo brojeve i detalje nije spansko selo.....

Samo treba naruciti, ukucas broj kartice i klik misem....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2020, 16:22

Lecler je napisao/la:
19 jan 2020, 16:12
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 jan 2020, 15:55
Iskreno,ja bi volio da promjenimo firmu koja nam proizvodi dresove,ako cemo dobiti novi dizajn dresova!Ja sam za 3 firme: Adidas,New Balance ili Under Armour..
Sigurno je da imamo kvalitetne dresove,ali nervira me isti dizajn vec 3,4 godine..Dosadio mi je i turkish airlines hahaha..Kad istekne ugovor sa njima volio bi da nam neko drugi bude glavni sponzor,jer cisto sumnjam da nesto puno zaradjujemo od turkisha..
Cuo sam da ce Nam kupiti svim igracima P30 pro?Jel to neka zezancija ili ozbiljno?Ako je istina,zamislite da nam Huawei bude glavni sponzor,to bi bilo top :bow:
Idi se umi hladnom vodom dozovi se malo
???
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jan 2020, 16:23

skoJaa je napisao/la:
19 jan 2020, 16:09
Zip je napisao/la:
19 jan 2020, 15:40
skoJaa je napisao/la:
19 jan 2020, 15:02

Nosi je i Celik, pa sta sa tim? Ne izgledamo kao jedan profesionalan klub i to je jedina istina. Trenerke pocijepane, niko ne nosi svoj broj itd.
Nikad bolju opremu i kvalitetniju nismo imali, o cem mi ovde pricamo?

Izgleda da malo previse vi mislite da je BiH a i klupski,fudbal nekome bitan, osim nama navijacima...
Ovde nit ima novca, nit kulture da bi neki veliki brend radio ono sto ti zelis.

A sutra kad bi opet Haad dosao, ili onaj NO1 i da prsvis dresove kakve ti hoces, opet bi bilo yebanja zato sto su losi... Itd...

Ajd ba malo vise realnosti...
O cemu ti ba pricas? Zeljeznicar dogovori sa Macronom saradnju, prije sa Umbrom, unikatni dresovi, Zrinjski, Sloboda. Svi oni mogu dogovoriti, jedino nama je problem. To sto tebi ne smeta isti dres 4 godine, ne znaci da to treba tako. Ne prica se ovdje o kvalitetu, pricamo o ozbiljnosti jednog sportskog kolektiva. I sa Haadom smo izgledali cirkus, ali ne ucimo iz svojih gresaka. Vazda ides u kontru raji i pravdas nesposobnost diletanata iz uprave.
:tokralju:

Ako nije kvalitet bitan, koje parametre da gledamo? :lol:

Prije ce biti da vi trazite svakakve gluposti kako bi se upravi nayebali svega, nego sto ih ja branim.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 jan 2020, 16:25

Budi jarane realan kakav under armour kakve trice i ove dresove što nosimo je neki ugovor sa sportvisionom ili nekim zastupnikom nike opreme za BiH. Nismo mi nike firme očima vidjeli a nisu ni oni nas i neće još zadugo.
ISTINA ZA VEDRANA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2020, 16:28

Lecler je napisao/la:
19 jan 2020, 16:25
Budi jarane realan kakav under armour kakve trice i ove dresove što nosimo je neki ugovor sa sportvisionom ili nekim zastupnikom nike opreme za BiH. Nismo mi nike firme očima vidjeli a nisu ni oni nas i neće još zadugo.
Ma znam brate..Ovo pisem da bi volio da se ostvari,ali daleko smo mi od toga..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 jan 2020, 16:31

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 jan 2020, 16:28
Lecler je napisao/la:
19 jan 2020, 16:25
Ma znam brate..Ovo pisem da bi volio da se ostvari,ali daleko smo mi od toga..
Ma znam i ja sam maštao dok sam bio mlađi već odavno sam vidio da od toga nema ništa. Budi sretan ako titulu osvojimo i to a neki veći pomak i napredak teško da ćemo doživjeti i mi i naša djeca.
ISTINA ZA VEDRANA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jan 2020, 16:32

Drugi o pojacanjima mi o dresovima :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 19 jan 2020, 16:32

@kanarinac, javi se i razbij letargiju. Ima li kakvih vijesti povodom Zakarica?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jan 2020, 16:34

Ako nema ništa od Zakarića, ne znam što Hadžija ne proba sa Asmirom Suljićem.Nema klub, legao bi nam pravo, sa Hadžijom je prijatelj, proslavio ga je onom asistencijom protiv Levskog :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2020, 16:38

Historicar je napisao/la:
19 jan 2020, 16:34
Ako nema ništa od Zakarića, ne znam što Hadžija ne proba sa Asmirom Suljićem.Nema klub, legao bi nam pravo, sa Hadžijom je prijatelj, proslavio ga je onom asistencijom protiv Levskog :D
SportSport.ba, naime, saznaje da bi ovaj 28-godišnji krilni fudbaler karijeru mogao nastaviti u Panathinaikosu.

Navodno je Panathinaikos itekako zainteresovan za Suljića, pa bi on već u januaru mogao put Atene.

Inače, Suljić je trenutno slobodan igrač, a posljednji angažman je imao u Poljskoj gdje je bio član Zalgebia iz Lubina.

Prije toga je pružao dobre partije u dresu ljubljanske Olimpije, dok je najbolji period karijere imao u mađarskoj gdje je nastupao za Ujpest, Videoton i Fehervar.

Podsjetimo, svojevremeno je Suljić bio prvotimac FK Sarajevo.

Da li će Suljić zaista i postati član Panathinaikosa, trebali bismo saznati veoma brzo. Ono što je jasno jeste da je grčki klub itekako zainteresovan i da radi na njegovom dovođenju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 jan 2020, 16:40

Zato sto nijedan od te dvojice ne igra za 6/7-8 milja km koliko im mozemo ponudit, ponudi mu 15 milja podapinjat ce jedan drugog ko ce prije doci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 jan 2020, 16:57

MortemHz je napisao/la:
19 jan 2020, 16:38
SportSport.ba, naime, saznaje da bi ovaj 28-godišnji krilni fudbaler karijeru mogao nastaviti u Panathinaikosu.

Navodno je Panathinaikos itekako zainteresovan za Suljića, pa bi on već u januaru mogao put Atene.

Inače, Suljić je trenutno slobodan igrač, a posljednji angažman je imao u Poljskoj gdje je bio član Zalgebia iz Lubina.

Prije toga je pružao dobre partije u dresu ljubljanske Olimpije, dok je najbolji period karijere imao u mađarskoj gdje je nastupao za Ujpest, Videoton i Fehervar.

Podsjetimo, svojevremeno je Suljić bio prvotimac FK Sarajevo.

Da li će Suljić zaista i postati član Panathinaikosa, trebali bismo saznati veoma brzo. Ono što je jasno jeste da je grčki klub itekako zainteresovan i da radi na njegovom dovođenju.
Eh cekamo sada pojedince da krenu sa pricom kako smo fuj jer ne mozemo ponudit vise ni od **** Panathinaikosa koji je skroz propao :kafa:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 jan 2020, 16:58

Denchi je napisao/la:
19 jan 2020, 12:18
fera je napisao/la:
19 jan 2020, 11:56
Denchi je napisao/la:
19 jan 2020, 11:41
Nam kad je saznao da je Kešoljub sve naplatio
slika
a tek bio skupio pare za pravi rolex :mrgreen:
a to mi je vrhunac brate, znači Bill Gates nosi Timex od 50$ , a gazilijarder lik jbt....Rolexe samo kompleksaši nose, da te neko rokne zbog sata od 50 milja... :damn: :rol:
Volis i ti prenijet sa dobre robe na forum vise neg se hljeba najest.. :urnebes:

Sva poredjenja su ti na nivou dode i baketa.. organizovano sr*nje po ljudima koji vrijede bar 50 puta vise od tebe...
Samo se ti tjesi i pljuj.. fino nam ispricaj koliko kvaran i odvratan mozes bit...

Bil ulaze u depopulacije, vakcine, viruse.. nema on vremena za razmisljanje o Rolexima..

Ne sekiraj se ti ociju ti da ce ga neko "roknut" radi sata.. Husref je dobrodosao gdje god dodje.. nije anonimus ko ti.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jan 2020, 16:59

Inijesta je napisao/la:
19 jan 2020, 16:40
Zato sto nijedan od te dvojice ne igra za 6/7-8 milja km koliko im mozemo ponudit, ponudi mu 15 milja podapinjat ce jedan drugog ko ce prije doci
Pa sta hoce koji qrac i ne vrijede vise. Vidis da ne mogu nigdje uspjeti i zadrzati se.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 jan 2020, 17:01

Dodje varazdin i ošine zrinjskog
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 jan 2020, 17:03

fks74 je napisao/la:
19 jan 2020, 16:59
Inijesta je napisao/la:
19 jan 2020, 16:40
Pa sta hoce koji qrac i ne vrijede vise. Vidis da ne mogu nigdje uspjeti i zadrzati se.
Pa dok tako razmisljamo i igrat ce nam Guzine Gavrici i slicni za 5-6 milja km
Kako bgt Suljic ne moze , igro godinama u madjarskoj bio jedno id boljih krila, poslije toga u Olimpiji jedan od boljih igraca i pronaci ce on i sad sebi klub bez problema, veca je tuga sto se mi furamo da imamo pare i sve ostalo a realnost da he tanko sve
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 19 jan 2020, 17:09

Pare nisu problem - para nema!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jan 2020, 17:32

To pisanje Suljić u Panathinaikosu je bilo prije 3 sedmice, od tada ni rijeci, vidim Panathinaikos uveliko igra utakmice, vjerovatno od toga nema ništa.Nadam se da ga Hadžija ima u vidu, ali ni Zakariću se ne bi protivio :D

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jan 2020, 17:47

Zakaric ne moze Suljicu kopacke cistiti ni igracki ni ljudski :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2020, 17:51

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.