Tacno tako ,vjeruj da mi je jedina zelja bila da ostane Sinan od svih ovih igraca kojima istice ugovor ali ****
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Asimu da je fudbal bar u top 10 životnih prioriteta bilo bi dobro
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Niti je nešto superioran bio nit nesto ocajno srednja zalost za nasu ligu i to je to
Dosta boljih je bilo i u manje utakmicu postigli više od njega da je bio bolji prodo bi se do sad
Rodjeni su pitarske picke!
Sve dok se ne ozvanici zamjena ovo je los potez. Kad se ozvanici onda se moze promijeniti u ok potez koji biti los po nas klub i sirinu s obzirom da igramo i kup i ligu u narednim mjesecima.
Ako zamjena bude losija onda ga yebaji. Sami sebi podapinjemo tada.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stanite malo iza kluba,prije nego što ovakvu glupost napišete,kakav ba potez,jel neko španski priča,ne vidi se dečko više ovde,i gotovo.LjoZee je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:42Sve dok se ne ozvanici zamjena ovo je los potez. Kad se ozvanici onda se moze promijeniti u ok potez koji biti los po nas klub i sirinu s obzirom da igramo i kup i ligu u narednim mjesecima.
Niti ga ko tjera niti slično,misli da može naći bolji angažman,sretno mu,mi idemo dalje svojim putem.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
On ako ode sad negdje ok, ali beze vala da 6 mjeseci kapa plata bez ikakve koristi od njega. Ako nece nigdje trebao je biti uz ekipu u slucaju da zagusti zbog kartona ili slicno, ali da ne bude u prvom planu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
U Sinanovim godinama i stanjem u nogama dodatnih pola godine tribine bi vjerovatno značilo i kraj profi karijere...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma upravu si bruda 100% ne treba palamuditi pisaj ga ,nego pola godine samo gledam da nam konkurenti ne pobjegnu da se mozemo pojacati i da zaganjamo Titulu uspijemo biti u bod i onda dodje prelazni rok a mi jos slabijiUBIPITAR je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:56Stanite malo iza kluba,prije nego što ovakvu glupost napišete,kakav ba potez,jel neko španski priča,ne vidi se dečko više ovde,i gotovo.LjoZee je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:42Sve dok se ne ozvanici zamjena ovo je los potez. Kad se ozvanici onda se moze promijeniti u ok potez koji biti los po nas klub i sirinu s obzirom da igramo i kup i ligu u narednim mjesecima.
Niti ga ko tjera niti slično,misli da može naći bolji angažman,sretno mu,mi idemo dalje svojim putem.

https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... rju/348599
Ja izbrojah sestoricu na probi na ovim slikama
Ja izbrojah sestoricu na probi na ovim slikama

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ni prelazni nije gotov nit se kompletirala ekipa ma nista ovi vec crnjace. Ko sto kaze iznad nije ovo spanska serija a najjace mi je kad pocnu savjetovati treba vako treba nako. Pa majka mu stara valjda Amar zna bolje od nas sta i kako.. kad bi stavio Erica u napad ja nebi A reko suti gledaj i uzivaj.. Napraviliod Ramovica zrtvu samo takvu a niko ne zna pozadinu sta kako.. Mozda cemo dovesti 2 extra krila da grmi sve.
Kakav je Cimirotic? Super da je Mujic sa ekipom.
"Prvi dojmovi su super, bolje je nego što sam očekivao. Momci su odlično treninzi su odlični, svaki dan radimo nešto novo. Ima ovdje dobrih igrača, a i ozbiljan je klub. Momci su me sjajno prihvatili. Vozili smo se i po gradu, ima sjajnih zgrada, šoping centara itd".
https://sportsport.ba/fudbal/jovanovic- ... car/348602
https://sportsport.ba/fudbal/jovanovic- ... car/348602
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zec i Žera u teretani, po posebnom programu radili...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
16, 17, 40, 32, 37, i onaj kraće ošišan s brčićima, ne vidi se broj.irfo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 17:21https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... rju/348599
Ja izbrojah sestoricu na probi na ovim slikama![]()
Ostale meščini znam.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Mislim da je ovo Cimirotic, a ne onaj 40.
Cini mi se da su dvojica od ovih bila vec ljetos na probi 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
I broj 41 mi je nepoznat.
@LjoZee, tačno, to je Cimirotić prema google-u.
@LjoZee, tačno, to je Cimirotić prema google-u.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 55 gostiju.