ako se jug stvarno napravi taman nek tu stave lokomotivuJaskoBiH je napisao/la: ↑19 jan 2020, 09:50Za zelju kao takvog i premijer ligu ovo sto je do sad uradjeno je mozda dovoljno al kad sjedne i juzna tribina bice to stadion ko bombona. Nova zapadna tribina vjerujem da sad nije realna i da je preskupa investicija al i ovako ce stadion biti super jos pogotovo sto je trenutna zapadna tribina skoro obnovljena, mozda jos samo malo je prosiriti do nove juzne,dodati neke sitnice koje zahtijeva cetvrta kategotija i tjt za sad, pa kad se ukaze prilika i neki novac dodje u klub uraditi i zapad.
Ja da sam u upravi zelje posle izgradnje ovog krova prvo bi se okrenuo sredjivanju sjevera i istoka iznutra i vana tj ofarbati ovaj krov na sjeveru da bude kompaktibilan sa istokom i uradio fasadu na obje tribine da to izgleda svjetski, a posle toga krenuti u akciju za juznu tribinu.
rishovski je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:25Ma Zeljo gradi neplanski,kako ih nije stid,a Amaru duzni 400 hiljada maraka,na kraju ce zaglaviti s ovim stadionom,nece imati love,gradnja ce stati a Amara ko j.ebe... Ovaj stadion je plod Amarovog dugogodisnjeg rada u Želji,a ovako mu vracaju... sram da ih bude..
prvo dugovi da se vrate,pa stadion,kad Amar blokira euro nastupe biće š.upak... A niko se ne pita kako je Lutvi,šta on jede,kako odrzava higijenu... sve to treba platitsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:55rishovski je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:25Ma Zeljo gradi neplanski,kako ih nije stid,a Amaru duzni 400 hiljada maraka,na kraju ce zaglaviti s ovim stadionom,nece imati love,gradnja ce stati a Amara ko j.ebe... Ovaj stadion je plod Amarovog dugogodisnjeg rada u Želji,a ovako mu vracaju... sram da ih bude..![]()
![]()
![]()
![]()
Alex mucki provokatoru
Auuuuuu slike
Vise treba na Bilinom polju, pa mozda cak i tri tribine, sjever i jug 5-6 nastakanih redova i to tribina
Bolje nemoj da prave takvu sliku
Ja sam već kontaktir'o neke ljude,da se ti radovi zaustave,jer ono što su nam obećavali meni uopće ne izgleda tako,kako projekat odmičesvrakino1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:13Bolje nemoj da prave takvu sliku
Jer kad vide kako ce izgledat stadion svi ce se dic da nam onemoguce jos taj zadnji infrastrukturalni projekt
Samo polako i u tisini
Blizu smo cilja
Tiha voda bregove valja
Ja bolji ne pravio
Te tribine imaju sve, po 2 ekstra sredjena WCa, pa do svega potrebnog. Dođem na Grbavicu nemam gdje pišat, ispišavam se po tribini tobejarabi. Grbavica i BP, nebo i zemlja, još dugo dugo.
Poserem vam se u wc haha, kod nas najveci uspjeh wc sreditiConvicts1988 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:31Te tribine imaju sve, po 2 ekstra sredjena WCa, pa do svega potrebnog. Dođem na Grbavicu nemam gdje pišat, ispišavam se po tribini tobejarabi. Grbavica i BP, nebo i zemlja, još dugo dugo.
Dobro bolan momak, je li moras na svakom postu o Grbavici govoriti kako je BP bolje,jeste bolje kao navijac Zeljeznicara to kazem.I dajte nemojte se vise prepucavati koji je bolji stadion kad nam je svaki stadion ku rac.Convicts1988 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:31Te tribine imaju sve, po 2 ekstra sredjena WCa, pa do svega potrebnog. Dođem na Grbavicu nemam gdje pišat, ispišavam se po tribini tobejarabi. Grbavica i BP, nebo i zemlja, još dugo dugo.
Pa zamisli sad grbavica nema ni wc za goste,pa moramo pisati po tribini tog fudbalskog zdanja.JaskoBiH je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:56Poserem vam se u wc haha, kod nas najveci uspjeh wc sreditiConvicts1988 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:31Te tribine imaju sve, po 2 ekstra sredjena WCa, pa do svega potrebnog. Dođem na Grbavicu nemam gdje pišat, ispišavam se po tribini tobejarabi. Grbavica i BP, nebo i zemlja, još dugo dugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.