Kme kme

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kaze Lulic da kolaci i kafane moraju biti zabranjeni, Dzeko porucuje "Ne dirajte coveka za stolom".
Jedel i Duljevic baklave ilDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:25Lulketa samo jednom vidio u restoranu Brajlovići na Ilidži, bio sa nekom ženom. Ali nisam mogao vidjeti šta je jeo, jer nas je dijelila pregrada.
Vjerovatno baklavu....
Njega sam imao sreću nikada ne sresti, Džeksona sam jednom vidio u dzipu dole u aleji, naravno dole je okupljanje a Begović i Vedo se vozili u nekom bijelom poršeu po poljinama, prije tri-četiri godine.. Begović je vozio.Salih1984 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:36Jedel i Duljevic baklave ilDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:25Lulketa samo jednom vidio u restoranu Brajlovići na Ilidži, bio sa nekom ženom. Ali nisam mogao vidjeti šta je jeo, jer nas je dijelila pregrada.
Vjerovatno baklavu....![]()
E cuj "njega sam imao sam srecu nikada ne sresti"DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:39Njega sam imao sreću nikada ne sresti, Džeksona sam jednom vidio u dzipu dole u aleji, naravno dole je okupljanje a Begović i Vedo se vozili u nekom bijelom poršeu po poljinama, prije tri-četiri godine.. Begović je vozio.Salih1984 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:36Jedel i Duljevic baklave ilDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:25Lulketa samo jednom vidio u restoranu Brajlovići na Ilidži, bio sa nekom ženom. Ali nisam mogao vidjeti šta je jeo, jer nas je dijelila pregrada.
Vjerovatno baklavu....![]()
Istina, živa.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:43Ne mrzim ja nikoga, Duljević je igračina. Cvajtaši se otimali za potpis.
Pravo pitanje je - otkud mrznja prema lulicu?Salih1984 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:42E cuj "njega sam imao sam srecu nikada ne sresti"DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:39Njega sam imao sreću nikada ne sresti, Džeksona sam jednom vidio u dzipu dole u aleji, naravno dole je okupljanje a Begović i Vedo se vozili u nekom bijelom poršeu po poljinama, prije tri-četiri godine.. Begović je vozio.
Istina, živa.![]()
![]()
![]()
![]()
Kralj si,al zbilja odkud tolika mrznja prema duljevicu
![]()
Ja koliko se sjećam nakon što su se oprostili od reprezentacija Zidane (Francuska) i Nedved (Češka), vratili su se opet nakon nekog vremena da pomognu reprezentaciji i čak su i igrali svjetsko prvenstvo u Njemačkoj. Još pogledaj kakve su reprezentacije u pitanju i koje generacije, pa su se ljudi vratili u 33 i 34 godini ako se ne varam.