FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nakon Kosorica ide Veselinovic, dozivotni ugovor 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sto se tice ovog zadnjeg, nemam ja nikakvih zamjerki, a nemoj ni ti. Ja jednostavno ne mijenjam avatare, mislim da mi je ovo ukupno drugi avatar od kako sam na ovom forumu. Ne dam Ivice.mohikanac12 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:49Ima istine to sa avatarima i malerisanjem, ali ostavimo sada te sitnice po strani.![]()
Prvo, nešto da naglasim. Nisam Ja nikoga ujedinio, Mi smo se ujedinili.
Svakoj novoj ideji prije svega treba vremena. Iako su je na samom početku ostali navijači ismijavali, dokazali smo im da za nas ne postoji nemoguće i da možemo sve što zamislimo. Koliko god su pokušavali da našu malu akciju obezvrijede, toliko su bili svjesni prikazanog jedinstva velikog broja Željinih navijača. Na kraju krajeva, u svemu ovome oni i njihovo mišljenje nisu toliko bitni. Na početku im je bilo smiješno, poslije baš i ne, kada smo masovno počeli staviljati Željin grb na avatar, skoro svi od aktivne raje sa teme, ukupno nas 57. Prije nas niko nije uspio uraditi nešto slično.
Nakon dugo vremena Željovci su stajali kao jedan.
Akcija avatar je demonstracija izuzetno velike ljubavi i odanosti navijača prema klubu.
Akcija avatar je sposobnost Željinih navijača da prepoznaju moć kolektiva i da mu se nesebično podrede kada se to od njih zahtijeva.
Akcija avatar je naša snaga da se ujedinimo i u svakom trenutku ispred vlastitih interesa, stavimo interese kluba i navijača.
To je Željo i njegovi Manijaci.
P.S. Želim istaći svo dužno poštovanje raji koja nisu učestvovala. Niti jednog trenutka nisam želio reći da ste manje vrijedni, molim vas da ne budem pogrešno shvaćen i da mi oprostite ako sam vas na bilo kakav način uvrijedio. Znam da svi mi volimo Želju i znam da mu svi želimo samo ono najbolje. Idući put ćemo cijeli forum ofarbati u plavo!![]()

Tek će nastupiti,al prava pozitiva 

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
zamolio bih ove insajdere sto najavljuju danima nekakvo pojacanje da prestanu hajcat, smorili su.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Pa potpisat ce neko jedan dan, ubost ce kad tad

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
ma ne, treba prosipat pozitivu smajlijima

Taktika @Osim13
On je prosle godine na pocetku svake sedmice najavljivao lijepu sedmicu. Ubo je jednom, dva puta. Necemo reci koliko sedmica je najavljivao.
On je prosle godine na pocetku svake sedmice najavljivao lijepu sedmicu. Ubo je jednom, dva puta. Necemo reci koliko sedmica je najavljivao.

Uopšte ne mislim na igrače

Ne treba nam niko,satrat ćemo ovu bijedu svakako!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Halali ako si se pronasao u ovome, nisam mislio na tebe, znaju oni ko su.
Kaze mi Remza sto si danas fin to je reko garant zato sto se stavlja lim. Nesto mi otekle vene sve tribine ce bit nadkrivene.
Galić novi igrač Borca, sorry na offu.braco je napisao/la: ↑17 jan 2020, 15:16Od neki dan:
"Prije nekoliko dana klub je dobio novo rukovodstvo. Obavio sam razgovor sa ljudima iz kluba i dolaskom novog trenera trenutno nisam u prvom planu, ne samo ja, već ukupno sedam nogometaša. Međutim, moj ugovor sa Interom je važeći, te ću se potruditi da tako i ostane. Trenutno nismo blizu dogovora oko raskida ugovora", kazao je Galić za SportSport.ba.
Steta sto se nije zaganjao ako se vec trazi bek
-
- Kontakt:
Bit’ će **** kad krene prevenstvo... oporavio se Pidro hahaha 
A tek Oremus kad se vrati. Oh wait..Grbavica786 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 15:33Bit’ će **** kad krene prevenstvo... oporavio se Pidro hahaha![]()
@igrajlopte 🐦